reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Nina świetne zakupy. A różę i szarości faktycznie świetnie się uzupełniają. Co do szoku męża wydawanymi kwotami to ja rozwiązałam to w ten sposób, że mamy osobne konta. Mało tego oprócz umowy o pracę mam też umowy zlecenia i więc jak nie chcę to on nawet nie wie ile zarabiam, bo każdy miesiąc jest inny.

Truskawkowa gratuluję sukcesów wychowawczych i życzę dalszej cierpliwości.

Moi_pas fajne ciuszki

Araki ja poprosiłam znajomą, która jest projektantką w tej firmie Wózki dziecięce Częstochowa | Kajtex, aby mi zaprojektowała i uszyła torbę pod mój wózek. Może też masz taki skarb wśród znajomych.

reklama
Madzikm- kocyk jest lekutki teściowa nie poczuje go w bagażu ;-) a półśpioszki maciupkie to nawet nie zauyważy ;-)
A sprzedawca super bo sama dokładnie u niego kupiłam całą pakę rzeczy i właśnie m.in. półśpioszki (welurowe i bawełniane) i są strasznie fajne. Okrycia kąpielowe też są tajne i w dobrej cenie. No i inne drobiazgi też cenowo się opłacały.

Ostatnia edycja:
Nina super zakupy. Obejrzalam rzeczy od tego sprzedajacego i jestem zachwycona. Chyba jednak skusze sie na kupienie wszystkiego przez internet. Mialam te wszystkie drobiazgi kupic na miejscu, ale nie wiem jak dlugo ta zima bedzie trwala. Bo na razie siedze w domu i nigdzie sie nie ruszam. No chyba ze przy okazji zalatwiania formalnosci z kredytem zachacze o jakis sklep. Oj chyba musze jednak usiasc i policzyc ile wydam na te "drobiazgi" :-)

Marcia - nie licz bo Ci jeszcze dodatkowe skurcze złapią i po co:-D:-D

Agunia - też mamy osobne konta i każdy jest szczęśliwy. Nie ma lepszego rozwiązania:tak:

Będę dumać nad kocykiem a szczególnie tymi półśpiochami bo mi strasznie za skórę zalazły:tak::tak:

A ja właśnie zamówiłam jeszcze termometr

Braun ThermoScan 5 IRT4520 Ear Thermometer: Amazon.co.uk: Health & Personal Care

i kosz na pieluszki Tommee Tippee

http://www.amazon.co.uk/Tommee-Tipp...996061&sr=1-3&keywords=tommee+tippee+sangenic

termometr bardzo fajny-mam podoby- tez do ucha, ale moja znajoma ma do ucha i ze zmienną końcówką czy tam nakładką aby mierzyć na czole-tez super- bo im starsze dziecko tym trudniej z tym uchem....;-) No chyba, że ma 39-40 stopni to już mu bez różnicy...

termometr bardzo fajny-mam podoby- tez do ucha, ale moja znajoma ma do ucha i ze zmienną końcówką czy tam nakładką aby mierzyć na czole-tez super- bo im starsze dziecko tym trudniej z tym uchem....;-) No chyba, że ma 39-40 stopni to już mu bez różnicy...

ja mam taki 2 w1 no i leżał 3 lata nie używany a wczoraj miałam go wywalić- mąż włożył baterie i działa :O

Marcia - nie licz bo Ci jeszcze dodatkowe skurcze złapią i po co:-D:-D

Agunia - też mamy osobne konta i każdy jest szczęśliwy. Nie ma lepszego rozwiązania:tak:

Będę dumać nad kocykiem a szczególnie tymi półśpiochami bo mi strasznie za skórę zalazły:tak::tak:

A ja właśnie zamówiłam jeszcze termometr

Braun ThermoScan 5 IRT4520 Ear Thermometer: Amazon.co.uk: Health & Personal Care

i kosz na pieluszki Tommee Tippee

http://www.amazon.co.uk/Tommee-Tipp...996061&sr=1-3&keywords=tommee+tippee+sangenic

Termometr mam taki :D jak dla mnie jest super. Myślę, że da radę przy dziecku w każdym wieku, bo pomiar trwa jakieś 2 sekundy. I jak się bawiliśmy nim, to wychodzi ta sama temperatura na czole i w uchu.
I na taki kosz mam ochotę, ale jeszcze rozważania trwają :-)

reklama
Do góry