reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

super zakupki :) w Tesco napawde mozna na promocji fajne ciuszki zakupic.

ja mam taki przybornik przypadkiem - był w komplecie z poscielą juz :) i teraz pytanie - co tam mozna wkladac? myslalam ze np. jakies pieluszki, ale co poza tym? moj ma 6 duzych kieszeni i nie mam pomyslu co tam włozyc, moze zabawki jak juz beda?

reklama
Jouluatto - super ciuszki - szczegolnie kurteczka mi sie podoba:tak::tak:

Madzik pytalas tego pana czy do IE wysyla??? bo widze ze zgadza sie na wysylke za granice,i juz sie nakrecilam na ten kocyk i kilka innych rzeczy a tu czytam ze jednak zonk?

A nie pytalam, bo ja nawet na allegro nie jestem zarejestrowana. Ale jakbym miala kupowac to maz zamowi do tesciowej i ona mi w kwietniu przywiezie:tak:

A ja sie zakochalam na zaboj w czapeczkach sówkach!!!! Inne rzeczy od tego sprzedawcy tez boskie

CZAPECZKA SOWA KWIATEK 38-40 + GRATIS DO WYBORU :) (3868338300) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

A to w takim razie po 5-tym jak juz bede po usg I sie upewnie ze corcia kopie od srodka zamowie kocyk I reszte rzeczy niewiem czy nie zbankrutuje bo duzo planuje tam zamowic ale po pierwszym podliczeniu to I tak wyjdzie duzo taniej niz u nas co myslisz madzik?

Taniej i na dodatek jest duzo wiekszy wybor:tak:. Tutaj z czyms takim jak polspiochy wogole sie nie spotkalam. I mam wrazenie ze wszytskie dzieci ubrane na jedno kopyto bo albo mothercare, next, penneys albo dunnes:tak:I ta kolorystyka:no: Podstawowe rozowy i niebieski i od laski biale i bezowe ciuszki:no: Ciezko znalezc ladne rzeczy jak np te na allegro:tak:

Dokladnie tak jak mowisz! Ja wlasnie te ubranka odkupilam od znajomej I mimo ze wszystko tam jest markowe typu next itd to sam roz sliczne nie powiem ale jednak do przesady. Na allegro np upatrzylam sliczny zielony rozek :-D

L-oka, ja wzielam jeden taki dedykowany na pieluchy, a w tym z kieszeniami to pewnie beda kremiki, mokre chusteczki, szczotki do wlosow itp.

Madzik, alez cudne te czapeczki! Mozesz sie czuc odpowiedzialna za wyplyw pieniedzy z mojego konta ;)

madzikm76 o matkoooo jakie piękne sówki zakochałam się no cudowne

jouluatto super zakupy :) torbę powinnam dostać jutro to Ci powiem jak wygląda na żywo gdybyś do tego czasu nie doszła do sklepu ;) swoją drogą bałabym się mieć fabrykę wafelków tak blisko, że wpadnę w długi :p

postaram się dziś zrobić i wrzucić fotki ciuszków, które zostawiłam u mamy :) dziś już dzwonił kurier, że ma paczkę a we wtorek zamawiałam :D i muszę się przyznać, że nie wytrzymałam i zamówiłam jeszcze jeden ten kocyk :zawstydzona/y: a dziś wyjdę do centrum handlowego to już się boję jak tam wpadnę :p

Piękna ta czapeczka sówka :-) też nad nią myślałam ale zdecydowałam się na taki komplet

WIOSNA szydełkowe czapeczki +apaszki r.38-40 (3906258097) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

i jeszcze zastanawiałam się nad kupnem imienia z drewnianych literek nad łóżeczko, ale już mi jakoś przeszło. Ale takie są różne dekory w 3D drewniane i na razie zamówiłam jeden o taki jak w załączniku Zestaw 3 miś z balonikami - przyczepię go na drzwi do pokoiku małej - żeby zobaczyć jak to wygląda i ewentualnie jak będzie fajne to zamówię takie sówki nad łóżeczko :-)

DEKORACJE ZESTAW Misie Auta Motylki Literki Ozdoby (3901567114) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

reklama
Do góry