reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

super zakupki :) w Tesco napawde mozna na promocji fajne ciuszki zakupic.

ja mam taki przybornik przypadkiem - był w komplecie z poscielą juz :) i teraz pytanie - co tam mozna wkladac? myslalam ze np. jakies pieluszki, ale co poza tym? moj ma 6 duzych kieszeni i nie mam pomyslu co tam włozyc, moze zabawki jak juz beda?

reklama
Jouluatto - super ciuszki - szczegolnie kurteczka mi sie podoba:tak::tak:

Madzik pytalas tego pana czy do IE wysyla??? bo widze ze zgadza sie na wysylke za granice,i juz sie nakrecilam na ten kocyk i kilka innych rzeczy a tu czytam ze jednak zonk?

A nie pytalam, bo ja nawet na allegro nie jestem zarejestrowana. Ale jakbym miala kupowac to maz zamowi do tesciowej i ona mi w kwietniu przywiezie:tak:

A ja sie zakochalam na zaboj w czapeczkach sówkach!!!! Inne rzeczy od tego sprzedawcy tez boskie

CZAPECZKA SOWA KWIATEK 38-40 + GRATIS DO WYBORU :) (3868338300) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

A to w takim razie po 5-tym jak juz bede po usg I sie upewnie ze corcia kopie od srodka zamowie kocyk I reszte rzeczy niewiem czy nie zbankrutuje bo duzo planuje tam zamowic ale po pierwszym podliczeniu to I tak wyjdzie duzo taniej niz u nas co myslisz madzik?

Taniej i na dodatek jest duzo wiekszy wybor:tak:. Tutaj z czyms takim jak polspiochy wogole sie nie spotkalam. I mam wrazenie ze wszytskie dzieci ubrane na jedno kopyto bo albo mothercare, next, penneys albo dunnes:tak:I ta kolorystyka:no: Podstawowe rozowy i niebieski i od laski biale i bezowe ciuszki:no: Ciezko znalezc ladne rzeczy jak np te na allegro:tak:

Dokladnie tak jak mowisz! Ja wlasnie te ubranka odkupilam od znajomej I mimo ze wszystko tam jest markowe typu next itd to sam roz sliczne nie powiem ale jednak do przesady. Na allegro np upatrzylam sliczny zielony rozek :-D

L-oka, ja wzielam jeden taki dedykowany na pieluchy, a w tym z kieszeniami to pewnie beda kremiki, mokre chusteczki, szczotki do wlosow itp.

Madzik, alez cudne te czapeczki! Mozesz sie czuc odpowiedzialna za wyplyw pieniedzy z mojego konta ;)

madzikm76 o matkoooo jakie piękne sówki zakochałam się no cudowne

jouluatto super zakupy :) torbę powinnam dostać jutro to Ci powiem jak wygląda na żywo gdybyś do tego czasu nie doszła do sklepu ;) swoją drogą bałabym się mieć fabrykę wafelków tak blisko, że wpadnę w długi :p

postaram się dziś zrobić i wrzucić fotki ciuszków, które zostawiłam u mamy :) dziś już dzwonił kurier, że ma paczkę a we wtorek zamawiałam :D i muszę się przyznać, że nie wytrzymałam i zamówiłam jeszcze jeden ten kocyk :zawstydzona/y: a dziś wyjdę do centrum handlowego to już się boję jak tam wpadnę :p

Piękna ta czapeczka sówka :-) też nad nią myślałam ale zdecydowałam się na taki komplet

WIOSNA szydełkowe czapeczki +apaszki r.38-40 (3906258097) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

i jeszcze zastanawiałam się nad kupnem imienia z drewnianych literek nad łóżeczko, ale już mi jakoś przeszło. Ale takie są różne dekory w 3D drewniane i na razie zamówiłam jeden o taki jak w załączniku Zestaw 3 miś z balonikami - przyczepię go na drzwi do pokoiku małej - żeby zobaczyć jak to wygląda i ewentualnie jak będzie fajne to zamówię takie sówki nad łóżeczko :-)

DEKORACJE ZESTAW Misie Auta Motylki Literki Ozdoby (3901567114) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

reklama
Do góry