reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
Ale piękne kocyki!!! :-D Ja niestety zakończyłam już zakupy dla dzidzi, dziś przychodzi do mnie ostatnia paczka z apteki.
A zainteresowała mnie ta torba - to właściwie jedyne czego nie mam, kupiłam używany wózek Maxi Cosi i był bez torby...
Mogę się pokusić na coś droższego, najwyżej w ramach urodzin sobie zażyczę ;-)

Polecacie jakieś konkretne torby do wózka?

nina2013 no to poszalałaś! J
a kupowałam u tego sprzedawcy, u którego kupiłaś kocyk. Zamawiałam w niedzielę a dziś dostałam:)
i też skusiłam się na szczoteczkę na palec:-D:-D:-D
poza tym tez jakieś pieluchy tetrowe, myjki flanelowe i tego typu rzeczy. No i przy okazji wzięłam jedne śpiochy i półśpiochy - muszę powiedzieć, że fajnej jakości są
.Zobacz załącznik 606811

super :) a pół śpiochy to był u nas strzał w 10- tylko właśnie na tej grubej gumce.

nina2013 no to poszalałaś! J
a kupowałam u tego sprzedawcy, u którego kupiłaś kocyk. Zamawiałam w niedzielę a dziś dostałam:)
i też skusiłam się na szczoteczkę na palec:-D:-D:-D
poza tym tez jakieś pieluchy tetrowe, myjki flanelowe i tego typu rzeczy. No i przy okazji wzięłam jedne śpiochy i półśpiochy - muszę powiedzieć, że fajnej jakości są
.Zobacz załącznik 606811

O jeju, mój synio miał śpioszki takie jak te żółte połśpiochy. Matko jak ja je lubiłam:D Takie maleńkie:tak:
U nas półśpiochy się nie sprawdziły-małych nie miałąm, a za to dostałam kilka takich na rocznego szkraba i na cienkiej gumie-beznadziejne były. Ale teraz właśnie takie jak Ty kupie:tak:

Rila jak mówisz, że takie fajne to chyba się skuszę i zamówię jeszcze jeden bo są śliczne i niedrogie :)

moi pas ten sprzedawca jest bardzo fajny, wszystko szybko bez problemu, ma konkurencyjne ceny i mega wybór więc z jdnego miejsca mogłam dużo rzeczy zamówić :)

Nina chyba skuszę się na tego twojego sprzedawcę. Kocyki cudne, cena też:tak:
Półśpiochy bardzo lubię, wygodniejsze niż legginsy czy spodenki, bo skarpetki z takich małych stopek cały czas spadają

O jeju, mój synio miał śpioszki takie jak te żółte połśpiochy. Matko jak ja je lubiłam:D Takie maleńkie:tak:
U nas półśpiochy się nie sprawdziły-małych nie miałąm, a za to dostałam kilka takich na rocznego szkraba i na cienkiej gumie-beznadziejne były. Ale teraz właśnie takie jak Ty kupie:tak:

bo te pół śpiochy są super puki dziecko jest leżące

no przyznam kocyki sa fajne i ja kupie 2, do lozeczka i do wozeczka/kanapy/kosza itp hehe niestety szaro- rozowy jest piekny, ale ja bede miec chlopca wiec wezme inny kolor, a bawelna to najlepszy material dla maluszka, nie? a popatrze co ma ten sprzedawca, bo warto kupic wiecej to pewnie za przesylke zaplace raz :-)

a co do polspiochow, to mi tez sie podobaja, mozna na body zalozyc i juz albo do bluzeczki :-)

reklama
Wszystko super i kocyki i półśpiochy - szkoda że do Irlandii nie wysyłają. Mogłabym zamówić do teściowej żeby mi przywiozła, ale sama musi przywieźć dla siebie kilka rzeczy więc nie chcę jej dopychac bagażu:tak:

Do góry