reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

reklama
Ale piękne kocyki!!! :-D Ja niestety zakończyłam już zakupy dla dzidzi, dziś przychodzi do mnie ostatnia paczka z apteki.
A zainteresowała mnie ta torba - to właściwie jedyne czego nie mam, kupiłam używany wózek Maxi Cosi i był bez torby...
Mogę się pokusić na coś droższego, najwyżej w ramach urodzin sobie zażyczę ;-)

Polecacie jakieś konkretne torby do wózka?

nina2013 no to poszalałaś! J
a kupowałam u tego sprzedawcy, u którego kupiłaś kocyk. Zamawiałam w niedzielę a dziś dostałam:)
i też skusiłam się na szczoteczkę na palec:-D:-D:-D
poza tym tez jakieś pieluchy tetrowe, myjki flanelowe i tego typu rzeczy. No i przy okazji wzięłam jedne śpiochy i półśpiochy - muszę powiedzieć, że fajnej jakości są
.Zobacz załącznik 606811

super :) a pół śpiochy to był u nas strzał w 10- tylko właśnie na tej grubej gumce.

nina2013 no to poszalałaś! J
a kupowałam u tego sprzedawcy, u którego kupiłaś kocyk. Zamawiałam w niedzielę a dziś dostałam:)
i też skusiłam się na szczoteczkę na palec:-D:-D:-D
poza tym tez jakieś pieluchy tetrowe, myjki flanelowe i tego typu rzeczy. No i przy okazji wzięłam jedne śpiochy i półśpiochy - muszę powiedzieć, że fajnej jakości są
.Zobacz załącznik 606811

O jeju, mój synio miał śpioszki takie jak te żółte połśpiochy. Matko jak ja je lubiłam:D Takie maleńkie:tak:
U nas półśpiochy się nie sprawdziły-małych nie miałąm, a za to dostałam kilka takich na rocznego szkraba i na cienkiej gumie-beznadziejne były. Ale teraz właśnie takie jak Ty kupie:tak:

Rila jak mówisz, że takie fajne to chyba się skuszę i zamówię jeszcze jeden bo są śliczne i niedrogie :)

moi pas ten sprzedawca jest bardzo fajny, wszystko szybko bez problemu, ma konkurencyjne ceny i mega wybór więc z jdnego miejsca mogłam dużo rzeczy zamówić :)

Nina chyba skuszę się na tego twojego sprzedawcę. Kocyki cudne, cena też:tak:
Półśpiochy bardzo lubię, wygodniejsze niż legginsy czy spodenki, bo skarpetki z takich małych stopek cały czas spadają

O jeju, mój synio miał śpioszki takie jak te żółte połśpiochy. Matko jak ja je lubiłam:D Takie maleńkie:tak:
U nas półśpiochy się nie sprawdziły-małych nie miałąm, a za to dostałam kilka takich na rocznego szkraba i na cienkiej gumie-beznadziejne były. Ale teraz właśnie takie jak Ty kupie:tak:

bo te pół śpiochy są super puki dziecko jest leżące

no przyznam kocyki sa fajne i ja kupie 2, do lozeczka i do wozeczka/kanapy/kosza itp hehe niestety szaro- rozowy jest piekny, ale ja bede miec chlopca wiec wezme inny kolor, a bawelna to najlepszy material dla maluszka, nie? a popatrze co ma ten sprzedawca, bo warto kupic wiecej to pewnie za przesylke zaplace raz :-)

a co do polspiochow, to mi tez sie podobaja, mozna na body zalozyc i juz albo do bluzeczki :-)

reklama
Wszystko super i kocyki i półśpiochy - szkoda że do Irlandii nie wysyłają. Mogłabym zamówić do teściowej żeby mi przywiozła, ale sama musi przywieźć dla siebie kilka rzeczy więc nie chcę jej dopychac bagażu:tak:

Do góry