Evelinkaaa
Fanka BB :)
Dziewczyny śliczne te kocyki i nie drogie :-) chyba też się skuszę na szaro-różowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nina2013 no to poszalałaś! J
a kupowałam u tego sprzedawcy, u którego kupiłaś kocyk. Zamawiałam w niedzielę a dziś dostałam
i też skusiłam się na szczoteczkę na palec
poza tym tez jakieś pieluchy tetrowe, myjki flanelowe i tego typu rzeczy. No i przy okazji wzięłam jedne śpiochy i półśpiochy - muszę powiedzieć, że fajnej jakości są
.Zobacz załącznik 606811
nina2013 no to poszalałaś! J
a kupowałam u tego sprzedawcy, u którego kupiłaś kocyk. Zamawiałam w niedzielę a dziś dostałam
i też skusiłam się na szczoteczkę na palec
poza tym tez jakieś pieluchy tetrowe, myjki flanelowe i tego typu rzeczy. No i przy okazji wzięłam jedne śpiochy i półśpiochy - muszę powiedzieć, że fajnej jakości są
.Zobacz załącznik 606811
O jeju, mój synio miał śpioszki takie jak te żółte połśpiochy. Matko jak ja je lubiłam Takie maleńkie
U nas półśpiochy się nie sprawdziły-małych nie miałąm, a za to dostałam kilka takich na rocznego szkraba i na cienkiej gumie-beznadziejne były. Ale teraz właśnie takie jak Ty kupie