reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

to ja się pochwalę zakupkami bo dziś trochę poszalałam :p i tak oto jestem właścicielką (no prawie, bo jeszcze muszą przyjść paczki :p) Skip hop Torba Dash Deluxe, Poofi poduszka do karmienia, Poduszka stabilizacyjna Poofi, Zestaw Tommee Tippee laktator wkładki, butelka x3 (3909525641) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. , **WOMAR** ZDROWY kocyk bawełniany 100% BAWEŁNA HIT (3889277274) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. malinowego kocyka :) a także całej masy rzeczy dla mamusi w postaci majtek poporodowych, wkładek poporodowych, wkładek laktacyjnych, osłonek na sutki jak i higienicznego zaplecza dla mojej córci :p kupiłam też woreczki do mrożenia pokarmu bo anóż się przydadzą. i dałam się ponieść kupując bzdury typu szczoteczka na palec czy kubek do spłukiwania główki, które są zapewne zbędne ale co tam :p jak szaleć to szaleć ;) znalazłam też fajną rzecz mianowicie pachnące woreczki na pieluchy i już widzę jak mnie mąż wyśmieje jak mu powiem :p chociaż jak zobaczy ubytek kasy z konta to do śmiechu mu pewnie nie będzie ;)

Mam ten sam zestaw do dojenia! Nawet od tego samego sprzedającego :D mam nadzieję że nam się sprawdzi. Albo będziemy mogły sobie razem ponarzekać ;)

reklama
to ja się pochwalę zakupkami bo dziś trochę poszalałam :p i tak oto jestem właścicielką (no prawie, bo jeszcze muszą przyjść paczki :p) Skip hop Torba Dash Deluxe, Poofi poduszka do karmienia, Poduszka stabilizacyjna Poofi, Zestaw Tommee Tippee laktator wkładki, butelka x3 (3909525641) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. , **WOMAR** ZDROWY kocyk bawełniany 100% BAWEŁNA HIT (3889277274) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. malinowego kocyka :) a także całej masy rzeczy dla mamusi w postaci majtek poporodowych, wkładek poporodowych, wkładek laktacyjnych, osłonek na sutki jak i higienicznego zaplecza dla mojej córci :p kupiłam też woreczki do mrożenia pokarmu bo anóż się przydadzą. i dałam się ponieść kupując bzdury typu szczoteczka na palec czy kubek do spłukiwania główki, które są zapewne zbędne ale co tam :p jak szaleć to szaleć ;) znalazłam też fajną rzecz mianowicie pachnące woreczki na pieluchy i już widzę jak mnie mąż wyśmieje jak mu powiem :p chociaż jak zobaczy ubytek kasy z konta to do śmiechu mu pewnie nie będzie ;)

ejjj ja ten kocyk 1sza wypatrzyłam :p

zakupy super :)
no a ubytek z konta pewnie też :D

Ja biorę go na przetrzymanie. Podobno 4 latki tak mają, że próbują zwrócić na siebie uwagę i testują cierpliwość rodzica-moja się skończyła z dniem dzisiejszym:-D

Viltutti od Ciebie tą dojarkę podkradłam :p

dagmar nie wiedziałam, że wypatrzyłaś te kocyki, umknęło mi gdzie :) ale są ślicznie nie mogłam się zdeydować bo bym wszystkie najchętniej kupiła :p

madzik na jego miejscu też bym sobie oszczędziła tego widoku :p

Viltutti od Ciebie tą dojarkę podkradłam :p

dagmar nie wiedziałam, że wypatrzyłaś te kocyki, umknęło mi gdzie :) ale są ślicznie nie mogłam się zdeydować bo bym wszystkie najchętniej kupiła :p

madzik na jego miejscu też bym sobie oszczędziła tego widoku :p

cudne są- to fakt :)

Nina- zakupki super, jak dla mnie to torba masakrycznie droga ale na pewno się przyda. i dołanczam do posiadaczek tego samego zestawu do odciągania. trudno mi powiedzieć czy się sprawdził bo ja odciągałam sporadycznie.

Truskawkowa M- trzymaj się dzielnie, mały w końcu zrozumie ze z mamą to nie przelewki.;-)

Madzikm - też uwielbiam połaczenie szarego i rózu, takiech pastelowych odcieni.

nina2013 no to poszalałaś! J
a kupowałam u tego sprzedawcy, u którego kupiłaś kocyk. Zamawiałam w niedzielę a dziś dostałam:)
i też skusiłam się na szczoteczkę na palec:-D:-D:-D
poza tym tez jakieś pieluchy tetrowe, myjki flanelowe i tego typu rzeczy. No i przy okazji wzięłam jedne śpiochy i półśpiochy - muszę powiedzieć, że fajnej jakości są
. 1.jpg

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 103
reklama
Do góry