Viltutti
Fanka BB :)
to ja się pochwalę zakupkami bo dziś trochę poszalałam i tak oto jestem właścicielką (no prawie, bo jeszcze muszą przyjść paczki ) Skip hop Torba Dash Deluxe, Poofi poduszka do karmienia, Poduszka stabilizacyjna Poofi, Zestaw Tommee Tippee laktator wkładki, butelka x3 (3909525641) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. , **WOMAR** ZDROWY kocyk bawełniany 100% BAWEŁNA HIT (3889277274) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. malinowego kocyka a także całej masy rzeczy dla mamusi w postaci majtek poporodowych, wkładek poporodowych, wkładek laktacyjnych, osłonek na sutki jak i higienicznego zaplecza dla mojej córci kupiłam też woreczki do mrożenia pokarmu bo anóż się przydadzą. i dałam się ponieść kupując bzdury typu szczoteczka na palec czy kubek do spłukiwania główki, które są zapewne zbędne ale co tam jak szaleć to szaleć znalazłam też fajną rzecz mianowicie pachnące woreczki na pieluchy i już widzę jak mnie mąż wyśmieje jak mu powiem chociaż jak zobaczy ubytek kasy z konta to do śmiechu mu pewnie nie będzie
Mam ten sam zestaw do dojenia! Nawet od tego samego sprzedającego mam nadzieję że nam się sprawdzi. Albo będziemy mogły sobie razem ponarzekać