reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

to ja się pochwalę zakupkami bo dziś trochę poszalałam :p i tak oto jestem właścicielką (no prawie, bo jeszcze muszą przyjść paczki :p) Skip hop Torba Dash Deluxe, Poofi poduszka do karmienia, Poduszka stabilizacyjna Poofi, Zestaw Tommee Tippee laktator wkładki, butelka x3 (3909525641) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. , **WOMAR** ZDROWY kocyk bawełniany 100% BAWEŁNA HIT (3889277274) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. malinowego kocyka :) a także całej masy rzeczy dla mamusi w postaci majtek poporodowych, wkładek poporodowych, wkładek laktacyjnych, osłonek na sutki jak i higienicznego zaplecza dla mojej córci :p kupiłam też woreczki do mrożenia pokarmu bo anóż się przydadzą. i dałam się ponieść kupując bzdury typu szczoteczka na palec czy kubek do spłukiwania główki, które są zapewne zbędne ale co tam :p jak szaleć to szaleć ;) znalazłam też fajną rzecz mianowicie pachnące woreczki na pieluchy i już widzę jak mnie mąż wyśmieje jak mu powiem :p chociaż jak zobaczy ubytek kasy z konta to do śmiechu mu pewnie nie będzie ;)

Mam ten sam zestaw do dojenia! Nawet od tego samego sprzedającego :D mam nadzieję że nam się sprawdzi. Albo będziemy mogły sobie razem ponarzekać ;)

reklama
to ja się pochwalę zakupkami bo dziś trochę poszalałam :p i tak oto jestem właścicielką (no prawie, bo jeszcze muszą przyjść paczki :p) Skip hop Torba Dash Deluxe, Poofi poduszka do karmienia, Poduszka stabilizacyjna Poofi, Zestaw Tommee Tippee laktator wkładki, butelka x3 (3909525641) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. , **WOMAR** ZDROWY kocyk bawełniany 100% BAWEŁNA HIT (3889277274) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. malinowego kocyka :) a także całej masy rzeczy dla mamusi w postaci majtek poporodowych, wkładek poporodowych, wkładek laktacyjnych, osłonek na sutki jak i higienicznego zaplecza dla mojej córci :p kupiłam też woreczki do mrożenia pokarmu bo anóż się przydadzą. i dałam się ponieść kupując bzdury typu szczoteczka na palec czy kubek do spłukiwania główki, które są zapewne zbędne ale co tam :p jak szaleć to szaleć ;) znalazłam też fajną rzecz mianowicie pachnące woreczki na pieluchy i już widzę jak mnie mąż wyśmieje jak mu powiem :p chociaż jak zobaczy ubytek kasy z konta to do śmiechu mu pewnie nie będzie ;)

ejjj ja ten kocyk 1sza wypatrzyłam :p

zakupy super :)
no a ubytek z konta pewnie też :D

Ja biorę go na przetrzymanie. Podobno 4 latki tak mają, że próbują zwrócić na siebie uwagę i testują cierpliwość rodzica-moja się skończyła z dniem dzisiejszym:-D

Viltutti od Ciebie tą dojarkę podkradłam :p

dagmar nie wiedziałam, że wypatrzyłaś te kocyki, umknęło mi gdzie :) ale są ślicznie nie mogłam się zdeydować bo bym wszystkie najchętniej kupiła :p

madzik na jego miejscu też bym sobie oszczędziła tego widoku :p

Viltutti od Ciebie tą dojarkę podkradłam :p

dagmar nie wiedziałam, że wypatrzyłaś te kocyki, umknęło mi gdzie :) ale są ślicznie nie mogłam się zdeydować bo bym wszystkie najchętniej kupiła :p

madzik na jego miejscu też bym sobie oszczędziła tego widoku :p

cudne są- to fakt :)

Nina- zakupki super, jak dla mnie to torba masakrycznie droga ale na pewno się przyda. i dołanczam do posiadaczek tego samego zestawu do odciągania. trudno mi powiedzieć czy się sprawdził bo ja odciągałam sporadycznie.

Truskawkowa M- trzymaj się dzielnie, mały w końcu zrozumie ze z mamą to nie przelewki.;-)

Madzikm - też uwielbiam połaczenie szarego i rózu, takiech pastelowych odcieni.

nina2013 no to poszalałaś! J
a kupowałam u tego sprzedawcy, u którego kupiłaś kocyk. Zamawiałam w niedzielę a dziś dostałam:)
i też skusiłam się na szczoteczkę na palec:-D:-D:-D
poza tym tez jakieś pieluchy tetrowe, myjki flanelowe i tego typu rzeczy. No i przy okazji wzięłam jedne śpiochy i półśpiochy - muszę powiedzieć, że fajnej jakości są
. 1.jpg

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 111
reklama
Do góry