reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

super te wasz zakupy :)

kocyki piekne, ja juz mam kupione ale zastanowie sie nad kolejym :-D

co do termometra to siostra ma mi jakis taki sprezentowac na podczerwien. Jest przedstawicielem medycznym i dostala kilka w gratisie dla lekarzy, wiec jeden powiedziala ze odlozy mi :) zobacze jak sie bedzie sprawował to dam wam znac jesli mnie zachwyci.

a co do tego kosza na pieluchy - kupowac to? nie spotkalam sie z tym wczensiej, nie mam doswiadczenia, i nie wiem czy cos kombinowac czy nie :)

reklama
Zostawiam Was raptem na kilka dni, a tu takie szalenstwa! :) Bezwstydnie zamawiam takie kocyki, bo sa boskie :)

Nina, fantastyczne zakupy! :) Juz od jakiegos czasu zastanawiam sie nad ta sama torba :) Chyba przejde sie zobaczyc jak wyglada na zywo, bo Fabryka Wafelkow otworzyla mi sklep stacjonarny jakies 150m od domu ;D Maz sie zalamal jak zobaczyl ;)

W zeszlym tygodniu zrobilam z Mama malenki wypad do Tesco i dobra babcia troche obkupila wnuka na wyprzedazy :) ImageUploadedByForum BabyBoom1391004585.163126.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1391004619.845865.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1391004638.511382.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1391004585.163126.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1391004585.163126.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 95
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1391004619.845865.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1391004619.845865.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 86
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1391004638.511382.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1391004638.511382.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 87
Urwalo mi sie ;) Za wszystkie ciuszki i spiworek zaplacilysmy lacznie 60zl :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1391004690.845543.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1391004690.845543.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1391004690.845543.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 71
Urwalo mi sie ;) Za wszystkie ciuszki i spiworek zaplacilysmy lacznie 60zl :)
Zobacz załącznik 606924

Ale słodkie:tak::tak::tak: CHyba dziś posegreguje swoje:)

L-oka ten kosz to fajny gadżet, ale czy taki niezbędny.....ja nie miałam i przeżyłam....ale gdybym planowała 3 dziecko to kto wie czy nie dałabym sie namówic na takowy zakup-troche gadżeciara ze mnie:-D

Jak młody zaczął sam jeść kupiłam miseczkę z sylikonową mata-teoretycznie miska przysysa się do maty i dziecko miseczki nie zrzuci ...ale......moje dziecko złapało od razu nie za miskę, a za matę i wszystko wylądowało na podłodze:-D:-D:-D -czyli pomyłka.....
kolejne miska niewysypka-owszem nie wysypuje sie z niej, ale po upadku na podłoge za każdym razem rozpada się na części.....tez pomyłka.....mogłabym tak długo wynieniac:tak:;-)

super te wasz zakupy :)

kocyki piekne, ja juz mam kupione ale zastanowie sie nad kolejym :-D

co do termometra to siostra ma mi jakis taki sprezentowac na podczerwien. Jest przedstawicielem medycznym i dostala kilka w gratisie dla lekarzy, wiec jeden powiedziala ze odlozy mi :) zobacze jak sie bedzie sprawował to dam wam znac jesli mnie zachwyci.

a co do tego kosza na pieluchy - kupowac to? nie spotkalam sie z tym wczensiej, nie mam doswiadczenia, i nie wiem czy cos kombinowac czy nie :)

ja nie kupuję bo szkoda kasy ale jakby to było 1sze dziecko to na pewno już by stał :D

Zostawiam Was raptem na kilka dni, a tu takie szalenstwa! :) Bezwstydnie zamawiam takie kocyki, bo sa boskie :)

Nina, fantastyczne zakupy! :) Juz od jakiegos czasu zastanawiam sie nad ta sama torba :) Chyba przejde sie zobaczyc jak wyglada na zywo, bo Fabryka Wafelkow otworzyla mi sklep stacjonarny jakies 150m od domu ;D Maz sie zalamal jak zobaczyl ;)

W zeszlym tygodniu zrobilam z Mama malenki wypad do Tesco i dobra babcia troche obkupila wnuka na wyprzedazy :) Zobacz załącznik 606921Zobacz załącznik 606922Zobacz załącznik 606923

super i bardzo taniutko :)
Bardzo mi się podoba ta pikowana kurteczka :)
Ale słodkie:tak::tak::tak: CHyba dziś posegreguje swoje:)

L-oka ten kosz to fajny gadżet, ale czy taki niezbędny.....ja nie miałam i przeżyłam....ale gdybym planowała 3 dziecko to kto wie czy nie dałabym sie namówic na takowy zakup-troche gadżeciara ze mnie:-D

Jak młody zaczął sam jeść kupiłam miseczkę z sylikonową mata-teoretycznie miska przysysa się do maty i dziecko miseczki nie zrzuci ...ale......moje dziecko złapało od razu nie za miskę, a za matę i wszystko wylądowało na podłodze:-D:-D:-D -czyli pomyłka.....
kolejne miska niewysypka-owszem nie wysypuje sie z niej, ale po upadku na podłoge za każdym razem rozpada się na części.....tez pomyłka.....mogłabym tak długo wynieniac:tak:;-)

mi się sprawdzają takie miseczki na przyssawce i krzesło do karmienia z tacką :)

ja nie kupuję bo szkoda kasy ale jakby to było 1sze dziecko to na pewno już by stał :D

super i bardzo taniutko :)
Bardzo mi się podoba ta pikowana kurteczka :)

mi się sprawdzają takie miseczki na przyssawce i krzesło do karmienia z tacką :)

Mój dzieć widocznie za cwany na takie gadżety a krzesełko do tej pory stoi przy stole kuchennym(tacka oczywiście odkręcona)

Dagmar, kurteczka byla za cale 15zl :) Jest naprawde ciepla, od wewnatrz na polarowej podszewce z wypelniwniem w srodku, a na zewnatrz jakby sztruksowa. Rozowe tez mieli ;)

Narobilyscie mi apetytu tymi zakupami i tez dzis zaszalalam na Allegro, tym razem w temacie przybornikow na lozeczko :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1391016043.024893.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1391016053.856572.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1391016061.956407.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1391016043.024893.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1391016043.024893.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 71
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1391016053.856572.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1391016053.856572.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 61
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1391016061.956407.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1391016061.956407.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 74
reklama
no coś ty, też się denerwują i potrafią być paskudni. Tylko jakby moje się obraziło na więcej niż 5 minut to bym się bała, że umiera :D
No poprostu tak mnie rozbawilas ze sie smiac nie moge moge przestac :-D
Wszystko super i kocyki i półśpiochy - szkoda że do Irlandii nie wysyłają. Mogłabym zamówić do teściowej żeby mi przywiozła, ale sama musi przywieźć dla siebie kilka rzeczy więc nie chcę jej dopychac bagażu:tak:
Madzik pytalas tego pana czy do IE wysyla??? bo widze ze zgadza sie na wysylke za granice,i juz sie nakrecilam na ten kocyk i kilka innych rzeczy a tu czytam ze jednak zonk????
Dagmar, kurteczka byla za cale 15zl :) Jest naprawde ciepla, od wewnatrz na polarowej podszewce z wypelniwniem w srodku, a na zewnatrz jakby sztruksowa. Rozowe tez mieli ;)

Narobilyscie mi apetytu tymi zakupami i tez dzis zaszalalam na Allegro, tym razem w temacie przybornikow na lozeczko :)
Zobacz załącznik 606980Zobacz załącznik 606981Zobacz załącznik 606982
o wlasnie dzisiaj myslalam o takim wiszacym przybiorniku na lozeczko bo to wsumie tak troche szafke moze zasnapic co nie???

u nas zakupy takie skromne jak narazie tzn kupilam worek ubranek,chusteczki nawilzane:p no i butelki bo jednak karmic piersia nie bede:-( no i wozek,lozeczko tez ale jeszcze do sklepu nie dostarczyli:sorry2:a wiec czekam.

Do góry