reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Przeszukując internet, trafiłam na dziwne znalezisko, zwane Woombie. Czy któraś tego używała/słyszała opinie od kogoś zaufanego? Przyznam, że mnie ten wynalazek zaciekawił i kto wie- może zdecyduję się na kupno.

reklama
Jak dla mnie Woombie to genialny pomysł! fakt, wygląda drastycznie, ale maluszki właśnie uwielbiają takie ciasne spowijanie. Polecam książkę Harvey Karp "Najszczęśliwsze niemowlę w okolicy", tam jest wszystko dokładnie opisane :) w łonie dziecko jest właśnie tak ściśnięte i jak się urodzi, to brakuje mu takiej ciasnoty :)

U mnie na razie zero maluszkowych zakupów - też czekam do stycznia. Ale powoli przymierzam się do oglądania - dzisiaj akurat zahaczyłam o C&A i całkiem urocze i chyba nie takie drogie ciuszki można znaleźć:) Na szczęście jeszcze powstrzymałam się od kupna:)

Wczoraj byłam w tesco z teściową i oglądałam maleńkie ubranka, jest wyprzedaż do -70% śliczne i taniutkie rzeczy jednak się powstrzymałam i stwierdziłam że to jeszcze za wcześnie...
Ale dzisiaj jak byłam w lublinie u gina w drodze powrotnej wstąpiłam do Kappahl a tam szok :szok: dużo przecenionych pięknych maleńkich ubranek oglądałam je z takim uśmiechem na buzi że patrząc z boku mogło to dziwnie wyglądać.. :confused2: oczywiście pękłam i zrobiłam maleństwu pierwsze zakupy :-) kupiłam dwa bawełniane pajacyki z długim rękawkiem i body jedne z długim a drugie z krótkim rękawkiem.
Mężowi pokażę kieeedyś bo twierdzi że na zakupy będzie jeszcze czas ale ja już nie mogę się powstrzymać... Napaliłam się jeszcze na przytulankę ale to przy kolejnej wizycie ;-)

Ja tez bylam wczoraj w Tesco, ale sie nie pohamowalam z zakupami i mamy kilka kompletow ciuszkow w roznych rozmiarach. Nie wszystkie trafiaja idealnie w moje poczucie estetyki, ale co zrobic - maz tez chcial wybierac ;) No i nadal wybieramy kolorystyke plciowo neutralna, co troche utrudnia zakupy. ImageUploadedByForum BabyBoom1382568598.548123.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1382568598.548123.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1382568598.548123.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 105
Wczoraj byłam w tesco z teściową i oglądałam maleńkie ubranka, jest wyprzedaż do -70% śliczne i taniutkie rzeczy jednak się powstrzymałam i stwierdziłam że to jeszcze za wcześnie...
Ale dzisiaj jak byłam w lublinie u gina w drodze powrotnej wstąpiłam do Kappahl a tam szok :szok: dużo przecenionych pięknych maleńkich ubranek oglądałam je z takim uśmiechem na buzi że patrząc z boku mogło to dziwnie wyglądać.. :confused2: oczywiście pękłam i zrobiłam maleństwu pierwsze zakupy :-) kupiłam dwa bawełniane pajacyki z długim rękawkiem i body jedne z długim a drugie z krótkim rękawkiem.
Mężowi pokażę kieeedyś bo twierdzi że na zakupy będzie jeszcze czas ale ja już nie mogę się powstrzymać... Napaliłam się jeszcze na przytulankę ale to przy kolejnej wizycie ;-)

a zdjęcia? Gdzie zdjęcia?
Nio????

Ja tez bylam wczoraj w Tesco, ale sie nie pohamowalam z zakupami i mamy kilka kompletow ciuszkow w roznych rozmiarach. Nie wszystkie trafiaja idealnie w moje poczucie estetyki, ale co zrobic - maz tez chcial wybierac ;) No i nadal wybieramy kolorystyke plciowo neutralna, co troche utrudnia zakupy. Zobacz załącznik 589878

kubusiowo :) i sezamkowo :O ? Fajne :)

reklama
Do góry