reklama
Jak dla mnie Woombie to genialny pomysł! fakt, wygląda drastycznie, ale maluszki właśnie uwielbiają takie ciasne spowijanie. Polecam książkę Harvey Karp "Najszczęśliwsze niemowlę w okolicy", tam jest wszystko dokładnie opisane w łonie dziecko jest właśnie tak ściśnięte i jak się urodzi, to brakuje mu takiej ciasnoty
mojeboje
Fanka BB :)
U mnie na razie zero maluszkowych zakupów - też czekam do stycznia. Ale powoli przymierzam się do oglądania - dzisiaj akurat zahaczyłam o C&A i całkiem urocze i chyba nie takie drogie ciuszki można znaleźć Na szczęście jeszcze powstrzymałam się od kupna
Wczoraj byłam w tesco z teściową i oglądałam maleńkie ubranka, jest wyprzedaż do -70% śliczne i taniutkie rzeczy jednak się powstrzymałam i stwierdziłam że to jeszcze za wcześnie...
Ale dzisiaj jak byłam w lublinie u gina w drodze powrotnej wstąpiłam do Kappahl a tam szok dużo przecenionych pięknych maleńkich ubranek oglądałam je z takim uśmiechem na buzi że patrząc z boku mogło to dziwnie wyglądać.. oczywiście pękłam i zrobiłam maleństwu pierwsze zakupy :-) kupiłam dwa bawełniane pajacyki z długim rękawkiem i body jedne z długim a drugie z krótkim rękawkiem.
Mężowi pokażę kieeedyś bo twierdzi że na zakupy będzie jeszcze czas ale ja już nie mogę się powstrzymać... Napaliłam się jeszcze na przytulankę ale to przy kolejnej wizycie ;-)
Ale dzisiaj jak byłam w lublinie u gina w drodze powrotnej wstąpiłam do Kappahl a tam szok dużo przecenionych pięknych maleńkich ubranek oglądałam je z takim uśmiechem na buzi że patrząc z boku mogło to dziwnie wyglądać.. oczywiście pękłam i zrobiłam maleństwu pierwsze zakupy :-) kupiłam dwa bawełniane pajacyki z długim rękawkiem i body jedne z długim a drugie z krótkim rękawkiem.
Mężowi pokażę kieeedyś bo twierdzi że na zakupy będzie jeszcze czas ale ja już nie mogę się powstrzymać... Napaliłam się jeszcze na przytulankę ale to przy kolejnej wizycie ;-)
Załączniki
AniolekBB
Jouluatto - ale super zakupy, śliczne te ubranka ja też lubię tesco f&f mają ubranka dobrej jakości
dagmar
Wczoraj byłam w tesco z teściową i oglądałam maleńkie ubranka, jest wyprzedaż do -70% śliczne i taniutkie rzeczy jednak się powstrzymałam i stwierdziłam że to jeszcze za wcześnie...
a zdjęcia? Gdzie zdjęcia?
Nio????
Ja tez bylam wczoraj w Tesco, ale sie nie pohamowalam z zakupami i mamy kilka kompletow ciuszkow w roznych rozmiarach. Nie wszystkie trafiaja idealnie w moje poczucie estetyki, ale co zrobic - maz tez chcial wybierac No i nadal wybieramy kolorystyke plciowo neutralna, co troche utrudnia zakupy. Zobacz załącznik 589878
kubusiowo i sezamkowo :O ? Fajne
reklama
Podziel się: