reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Zestawy body byly po 16zl i po 20zl. Komplet ze slonikiem chyba tez 16zl, najdrozszy ten komplecik z Kubusiem - pizamka, body, podkoszulka, czapeczka i dwie pary skarpetek albo rekawiczek, sama nie wiem co to, za 40zl.

Dagmar, tak Kubusiowo i Sezamkowo :) To wlasnie te dwa wybieral maz ;) Powiem Wam ze jak tak sie rozejrzalam po sklepach u nas i w Niemczech to u nas ubranka sa o wiele ladniejsze :) I zdecydowanie tansze ;P

Ostatnia edycja:
reklama
Jouluatto śliczne ubranka! Mam bardzo blisko tesco i chyba się dzisiaj przejdę z Kubusiem niech wybierze coś dla dzidzi :tak:
Najgorzej że nie wiadomo czy będzie chłopczyk czy dziewczynka bo trzeba wybierać neutralne rzeczy..
Wrzucam fotkę moich zakupów :-)

IMG_2402.JPG kupiłam wszystko w rozm. 62

Załączniki

• IMG_2402.JPG
    IMG_2402.JPG
    65,5 KB · Wyświetleń: 108
Jouluatto, ancona cudeńka :-)

Nie moge się doczekać, aż wyrusze na zakupy.
Może po wizycie już się ujawni płeć, to wtedy jakieś konkrety.
No bo z tymi neutralnym rzeczami jest ciężko, w sklepach z reguły albo wszystko różowe albo niebieskie. Przyznam, że mnie to drażni, bo lubię kolorowe ubranka.

Dziewczyny piekne te ubranka :) ja musze wytrzymac jeszcze kilka dni i tez cos kupie. Juz ledwo daje rade sie powstrzymac :) ale do wizyty nieduzo zostalo to jakos przezyje. A do tesco za blisko nie mam ale chyba sie pofatyguje :) skoro takie ceny i ładne ubranka, to trzeba skorzystac :-D

Zestawy body byly po 16zl i po 20zl. Komplet ze slonikiem chyba tez 16zl, najdrozszy ten komplecik z Kubusiem - pizamka, body, podkoszulka, czapeczka i dwie pary skarpetek albo rekawiczek, sama nie wiem co to, za 40zl.

Dagmar, tak Kubusiowo i Sezamkowo :) To wlasnie te dwa wybieral maz ;) Powiem Wam ze jak tak sie rozejrzalam po sklepach u nas i w Niemczech to u nas ubranka sa o wiele ladniejsze :) I zdecydowanie tansze ;P

mi się podoba, zresztą mi się wszystko białe i pastelowe podoba. W tej ciąży, bo u mnie jak w kalejdoskopie :D

Jouluatto śliczne ubranka! Mam bardzo blisko tesco i chyba się dzisiaj przejdę z Kubusiem niech wybierze coś dla dzidzi :tak:
Najgorzej że nie wiadomo czy będzie chłopczyk czy dziewczynka bo trzeba wybierać neutralne rzeczy..
Wrzucam fotkę moich zakupów :-)

Zobacz załącznik 589962 kupiłam wszystko w rozm. 62

te słoniki cudne :)

dziewczyny, jaki dzisiaj przesłodki kombinezonik widziałam w Tesco.. biały, z polaru, z kapturkiem z uszkami. normalnie 5 minut stałam i patrzyłam, dopóki mój luby mnie nie odciągnął. jeszcze walczę z pokusą zakupową, ale nie wiem, jak długo wytrzymam ;)

Hej! Się muszę pochwalić, że zakupiliśmy dzisiaj wózek dla dzidziusia :) o taki SEVILLA CAMARELO 2W1 POLSKI ALUMINIUM+GRATISY (3632759060) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. kolor jak na miniaturce, ciemno stalowy :) zapłaciliśmy z bardzo dobrym fotelikiem 1450zł więc całkiem mało :)
I zdradzę wam sekret, że zdecydowlismy się teraz, dlatego że w kilku sklepach powiedziano nam że od grudnia ceny idą górę a po nowym oku na bank, bo już im producenci zapowiedzieli. A tak poza tym, ja juz teraz nie bardzo mam silę do chodzenia po sklepach a nawet krótkie wypady muszę później odpokutować, to podejrzewam że im bliżej rozwiązania tym gorzej będę się czuła.

reklama
dziewczyny, jaki dzisiaj przesłodki kombinezonik widziałam w Tesco.. biały, z polaru, z kapturkiem z uszkami. normalnie 5 minut stałam i patrzyłam, dopóki mój luby mnie nie odciągnął. jeszcze walczę z pokusą zakupową, ale nie wiem, jak długo wytrzymam ;)

Kurcze ja nie chodzę do sklepów, żeby nie oglądać :D

Hej! Się muszę pochwalić, że zakupiliśmy dzisiaj wózek dla dzidziusia :) o taki SEVILLA CAMARELO 2W1 POLSKI ALUMINIUM+GRATISY (3632759060) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. kolor jak na miniaturce, ciemno stalowy :) zapłaciliśmy z bardzo dobrym fotelikiem 1450zł więc całkiem mało :)
I zdradzę wam sekret, że zdecydowlismy się teraz, dlatego że w kilku sklepach powiedziano nam że od grudnia ceny idą górę a po nowym oku na bank, bo już im producenci zapowiedzieli. A tak poza tym, ja juz teraz nie bardzo mam silę do chodzenia po sklepach a nawet krótkie wypady muszę później odpokutować, to podejrzewam że im bliżej rozwiązania tym gorzej będę się czuła.

Podoba mi się :) Kolor też :)

Do góry