reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Ja myśle, że to troche syndrom jedynaka, trochę sytuacja-dawniej wszędzie nas było pełno, a w ciąży musze dużo odpoczywać może to też to, no i geny kochana-geny:tak: ja nerwowa, tatuś też to dziecko ma mieszankę wybuchową.......a jak nie to to ...poległam na polu wychowawczym.....

reklama
truskawkowa wcale nie poległaś, bardzo dobrze robisz, że jak nie chce jeść to czekasz, potem sprzątasz i po zawodach. a dwulatki chyba wszystkie muszą to przejść i najlepiej właśnie robić tak jak Ty, wytłumaczyć i przeczekać..przynajmniej tak całe studia słyszałam :p

Dagmar to Ty chyba masz dzieci bez grama nerwów:tak:
Nina też mi to wbijali do głowy, no i tę samą metodę stosowałam właśnie przy buncie 2 latka-działało, więc co jeszcze z miesiąc sprawdzania matki i sam dojdzie do wniosku, że nie warto bo nic nie ugra;-) No chyba, że wcześniej ja oszaleję:-D

I co- i tylko powiedziałam,że jemy kolacje-od razu przyszedł, usiadł, zjadł, wypił herbatkę...ba nawet podziękował i poszedł:tak: Da sie?? Da się:-D

Jutro kolejna walka hahahaha

Dagmar to Ty chyba masz dzieci bez grama nerwów:tak:
Nina też mi to wbijali do głowy, no i tę samą metodę stosowałam właśnie przy buncie 2 latka-działało, więc co jeszcze z miesiąc sprawdzania matki i sam dojdzie do wniosku, że nie warto bo nic nie ugra;-) No chyba, że wcześniej ja oszaleję:-D

no coś ty, też się denerwują i potrafią być paskudni. Tylko jakby moje się obraziło na więcej niż 5 minut to bym się bała, że umiera :D

to ja się pochwalę zakupkami bo dziś trochę poszalałam :p i tak oto jestem właścicielką (no prawie, bo jeszcze muszą przyjść paczki :p) Skip hop Torba Dash Deluxe, Poofi poduszka do karmienia, Poduszka stabilizacyjna Poofi, Zestaw Tommee Tippee laktator wkładki, butelka x3 (3909525641) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. , **WOMAR** ZDROWY kocyk bawełniany 100% BAWEŁNA HIT (3889277274) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. malinowego kocyka :) a także całej masy rzeczy dla mamusi w postaci majtek poporodowych, wkładek poporodowych, wkładek laktacyjnych, osłonek na sutki jak i higienicznego zaplecza dla mojej córci :p kupiłam też woreczki do mrożenia pokarmu bo anóż się przydadzą. i dałam się ponieść kupując bzdury typu szczoteczka na palec czy kubek do spłukiwania główki, które są zapewne zbędne ale co tam :p jak szaleć to szaleć ;) znalazłam też fajną rzecz mianowicie pachnące woreczki na pieluchy i już widzę jak mnie mąż wyśmieje jak mu powiem :p chociaż jak zobaczy ubytek kasy z konta to do śmiechu mu pewnie nie będzie ;)

no coś ty, też się denerwują i potrafią być paskudni. Tylko jakby moje się obraziło na więcej niż 5 minut to bym się bała, że umiera :D

Ja biorę go na przetrzymanie. Podobno 4 latki tak mają, że próbują zwrócić na siebie uwagę i testują cierpliwość rodzica-moja się skończyła z dniem dzisiejszym:-D

reklama
Truskawkowa mamba - zycze samych sukcesow na polu wychowawczym:tak::tak:Nie daj sie matka:-D

to ja się pochwalę zakupkami bo dziś trochę poszalałam :p i tak oto jestem właścicielką (no prawie, bo jeszcze muszą przyjść paczki :p) Skip hop Torba Dash Deluxe, Poofi poduszka do karmienia, Poduszka stabilizacyjna Poofi, Zestaw Tommee Tippee laktator wkładki, butelka x3 (3909525641) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. , **WOMAR** ZDROWY kocyk bawełniany 100% BAWEŁNA HIT (3889277274) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. malinowego kocyka :) a także całej masy rzeczy dla mamusi w postaci majtek poporodowych, wkładek poporodowych, wkładek laktacyjnych, osłonek na sutki jak i higienicznego zaplecza dla mojej córci :p kupiłam też woreczki do mrożenia pokarmu bo anóż się przydadzą. i dałam się ponieść kupując bzdury typu szczoteczka na palec czy kubek do spłukiwania główki, które są zapewne zbędne ale co tam :p jak szaleć to szaleć ;) znalazłam też fajną rzecz mianowicie pachnące woreczki na pieluchy i już widzę jak mnie mąż wyśmieje jak mu powiem :p chociaż jak zobaczy ubytek kasy z konta to do śmiechu mu pewnie nie będzie ;)

Super zakupy - kocyki bardzo mi sie podobaja, szczegolnie poleczenie szarosci z rozem dla dziewczynki:tak: A maz po co bedzie na konto zagladal - nie wie ze to nie jest zdrowe, szczegolnie jak w domu ciezarowka jest:-D

Do góry