reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
No to ja sie pochwale zakupami dla Filipka, ale poniewaz jeszcze nie przyszly to wkleje linki
MIŚ BAJECZKA-czyta 16 bajek + 2 książeczki EPEE (471818892) - Aukcje internetowe Allegro

Huśtawka skoczek disney Tygrysek (470403845) - Aukcje internetowe Allegro

a takiego bialego misia doslal fifi od chrzestnego

SUPER DUŻY MIŚ ŚLUB WESELE MISIAK SUN-DAY somap (470503142) - Aukcje internetowe Allegro

Na ceny nie patrzcie bo kupilam używane i tak za hustawke zaplacilam 90 zl a za misia bajeczke 70 zl

Ostatnia edycja:
Anetkaczaje sie na podobnego skoczka ale u nas chyba jeszcze za wczesnie i mala nie sprezynuje tylko twardo stoi na nózkach.
A michu fajowy sama bym takiego chciala

Co do pchaczy tez mi sie najbardziej widzi ten stefanny

Dziewczyny dzięki - cieszę się, że Wam się nasz pchacz podoba!:-)
Taką furorę zrobił, a on zwyczajny jest i przez przypadek go wkleiłam, bo zdjęcie znalazłam w laptopie...:sorry2:
Ale cieszę, się bo może niejednemu dziecku sprawić duuużo frajdy!:rofl2:

Aneta fajny ten misiu co czyta bajki bedzie cie wyreczał;-):-D
Stefanna mnie tez sie podoba twój pchacz taki amsywny sie wydaje i bezpieczny:tak:

Ostatnia edycja:
Stefanna w związku z tym że pchacz Zuzi wygrał w plebiscycie;-) i znając Twoje zdolności do szperania proszę znajdź go dla nas!! Jaka firma i gdzie kupić. Plissss:tak::tak::tak: bo ja go chcę kupić Zuzi na gwiazdkę:-)

asze ja na coś takiego właśnie przypatkowo natknęłąm sie....Może ci spasuje
spacer.gif
Sklep Świąteczny
wróć do listy produktów
spacer.gif
Produkt 18 od 128
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
druk_bialy.gif
Drukuj stronę
spacer.gif
zoom_bialy.gif
PowiększenieDodatkowe funkcje
Zobacz rozmiary
raquo_l.gif
Zabawka dziecięca
od 179.00 zł
EICHHORN. Chodzik. Oferuje 8 funkcji, które rozwijają kreatywność i motorykę dziecka. Między innymi ze specjalną spiralą rozwijającą motorykę, z ksylofonem, bębenkiem oraz klockami. Dodatkowo chodzik oferuje możliwość przechowania i transportowani zabawek. Wymiary: ok. szer. 32,5 x wys. 51 x gł. 32,5 cm, wys. uchwytu ok. 50 cm.
Od 18 miesięcy.
Nr art.:ML148636Wybierz rozmiar

(000) 0 Wybierz kolor

(00)
Ilość:Cena:179,00

koszyk_bialy.gif
Dodaj do koszyka
arrow_gray.gif
http://www.neckermann.com.pl/index.php?top_gr_id=1334

Dziewczyny ktore posiadaja lozeczka turystyczne :-) dajcie mi znac czy jestescie z nich zadowolone. lozeczko filipa (klups lozeczko- tapczanik 140x70, ktore mialo posluzyc 6-7 lat) po pol roku ma caly bok pekniety szuflada sie rozpadla a dno odlecialo. Jak dla mnie to szmelc a reklamacji mi nie uznali. A poniewaz moj syn jest strasznie ruchliwy non stop glowa uderza o szczebelki lub podczas snu nozki mu wpadaja miedzy szczebelki. Mam ochraniacz ale to nic nie daje. Po za tym pozrywal mi tapete ze sciany a z kontaktu za lozeczkiem wyjmuje sobie lampke :-/ Postanowilam nie ryzykowac i wybralam lozeczko turystyczne ktore jest miekkie i nie ma szczebelkow. Zaluje ze wczesniej nie kupilam turystycznego bo teraz mi zal tego drewnianego bo bardzo mi sie podoba jednak jak widze jak on sie obija o te szczebelki to chyba zrezygnuje. Szczegolnie ze jest juz mocno zdezelowane. Tylko nie wiem jakie wady maja turystyczne lozeczka? Bo moze lepiej zostac przy tym drewnianym? Doradzcie cos :-)

anetka ja mam takie łożeczko.Baby desing.Uzywalismy je na wyjeździe a teraz stoi u mojej mamy na dole i tam Marcel sobie spi w ciagu dnia jak jestem w pracy i tam go mama zostawia jak musi nop wyjsc do listonosza.Obie bardzo sobie chwalimy.bez neigo byłoby o wiele trudniej .Jesli Filip taki wiercipieta to moze rzeczywisćie warto zmienic na to z miekkimi bokami.ono moze słuzyc i jako łożeczki do spania i jako kojec do zabawy -ja to zaluję ze go przy Oliwii nie miałam:dry:

reklama
zalety:
-mobilnośc (zazwyczaj jeden bok jest na kółkach)
-bezpieczesntwo
-wg estetyka przyjemniejsza bo kolorowe
-wielofunkcyjnośc (spanie, zabawa)
-moje ma jedne bok przygotowany do otwarcia dla dziecka żeby mogła sobie samo później wychodzc (na suwak)
wady:
yyyyyy nie kojarze;-)moze o tym niech się inne dziewczyny wypowiedzą;-)

Do góry