reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe PARTY - czyli obchodzimy 1.urodzinki :)

u nas tez spoo osob bedzie...dziadkowie, znajomi, rodzice chrzestni..troche sie uzbiera,aaa i jedna prababcia bedzie.....mam nadzieje ze tylko pogoda bedzie bo wtedy to beda jaja

reklama
ktos mi podsunal dobry pomysl z kawa slodkim i owocami heeeeee ;-)a jak jak rozlozycie te wszystkie rzeczy co maluch ma wybrac rozaniec ksiazeczka pieniadze itd?????????przed zdmuchnieciem swieczki czy jak nie mam zielonego pojecia:-)

Silunia koniecznie nam napisz jak minelo Twoje urodzinowe party dla Zuzu, Ty jako pierwsza zdasz nam relacje wiec bedziemy mogly sie troche od Ciebie nauczyc i doswiadczyc.

A u nas juz nie wiem co bedzie i czy wogole bedzie. F. jest przeciwny wielkim imprezom bo uwaza ze to Pata urodziny a nie nasze i nie powinnismy miec jakies hucznej zabawy. On uwaza ze jakis wypad do zoo na Bronx czy cos w tym stylu jest lepsze bo to tylko dla Pata. I tu po raz kolejny mamy bardzo odmiuenne zdania.:-(

A u nas juz nie wiem co bedzie i czy wogole bedzie. F. jest przeciwny wielkim imprezom bo uwaza ze to Pata urodziny a nie nasze i nie powinnismy miec jakies hucznej zabawy. On uwaza ze jakis wypad do zoo na Bronx czy cos w tym stylu jest lepsze bo to tylko dla Pata. I tu po raz kolejny mamy bardzo odmiuenne zdania.:-(

wama, mój P. tez poczatkowo był przeciwny organizowaniu imprezki urodzinownej... i podobnie jak twój F. zaproponował wypad do zoo lub coś w tym stylu... ja jednak sie uparłam, postawiłam na swoim:tak::tak:

już pogodził sie z moją decyzją, bo nawet zaproponował,że przed imprezką to on chatę wysprząta:-D:-D

:-DKurcze gdzie wyscie swoich facetow poznajdywaly??? Jeden chodzi na spacer, drugo gotuje, trzeci chate sprzata... to mi sie jakis dziwak trafil :-D

:-DKurcze gdzie wyscie swoich facetow poznajdywaly??? Jeden chodzi na spacer, drugo gotuje, trzeci chate sprzata... to mi sie jakis dziwak trafil :-D
nie jestes osamotniona:tak:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
M.tylko czasem zakupy zrobi

reklama
Do góry