reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe PARTY - czyli obchodzimy 1.urodzinki :)

A my pogodzilismy zoo z impreza i w dzień urodzin(czwartek) jedziemy tylko w trójkę do zoo i może zahaczymy o wesołe miasteczko a w niedziele po urodzinkach będzie impreza , w końcu to jej pierwsze urodzinki, na późniejszych juz tylko będzie miała tort:-p
my sprzatanie będziemy mieli podzielone, na zakupy nawet się nie wybieram bo robie babci tylko liste co ma byc a w czasie sprzatania siostra weźmie mała na cały dzień :-p

reklama
:-DKurcze gdzie wyscie swoich facetow poznajdywaly??? Jeden chodzi na spacer, drugo gotuje, trzeci chate sprzata... to mi sie jakis dziwak trafil :-D

nie tobie jednej:tak:

u nas grill, to jedyna okazja aby spotkac sie cala rodzinka,bo wszyscy zapracowani......do zoo za daleko, a wesole miasteczko mamy przyjezdne i bylo teraz gdy zawieja i plucha:baffled:

za rok, daruje sobie impreze i wybywamy gdzies poleniuchowac:tak:

Redaktorka u CIebie juz za 5 dni... sorry w sumie za 4 jak wstaniesz i bedziesz czytac. Oczywiscie daj znac konkretnie jakie plany na ten dzien no i pozniej zdaj relacje kurka, bo ja ostatnia jestem, wiec was wszystkie poczytam, zobacze ktorej wyszlo najmilej i poprostu zmalpuje :tak::-D;-)

Redaktorka u CIebie juz za 5 dni... sorry w sumie za 4 jak wstaniesz i bedziesz czytac. Oczywiscie daj znac konkretnie jakie plany na ten dzien no i pozniej zdaj relacje kurka, bo ja ostatnia jestem, wiec was wszystkie poczytam, zobacze ktorej wyszlo najmilej i poprostu zmalpuje :tak::-D;-)

nie ma sparwy:-)

My tez nastawiamy sie na grilla i jednorazowe talerzyki. :-p:-D U nas najblizszej rodziny uzbiera sie ok. 20/30 osob. Zeby tylko nie padalo...

zakupy zrobione, miecho napeklowane, impra odbywa sie w niedziele(oby nie padalo:dry:), jutro mamy czas tylko dla siebie.....

i sie zastanawiam czy to ja sie tak szybko starzeje, czy moja cora tak szybko rosnie.......:blink:

reklama
Sandra tylko Ty o tyle madrzejsza, ze sie swojego pozbylas... ehh faceci ( po za wyjatkami) to takie pasozyty ze hej.

Redaktorka oby nie padalo. Mam nadzieje ze wszystko wyjdzie jak zaplanowane. I oby bylo tak jak u Siluni... mala urodzinki miala 4 dni temu a jej dalej na necie nie ma. Pobalowaly sobie :-D:-D;-):tak:

Do góry