reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe PARTY - czyli obchodzimy 1.urodzinki :)

U nas imrezka już dziś :)) Mam nadzieję, że wszystko uda się tak fajnie, jak to sobie zaplanowałam i że wszyscy będą mieć miłe wspomnienia :))

reklama
Sandra tylko Ty o tyle madrzejsza, ze sie swojego pozbylas... ehh faceci ( po za wyjatkami) to takie pasozyty ze hej.
Popieram :-)
Sam sie siebie pozbyl jakby nie bylo, ale jeszcze bedzie tego zalowal... :tak:

Redaktorka, oby pogoda dopisala!

Leika, imprezka na pewno bedzie udana! Bedziemy czekac na fotki i wiesci! Wszystkiego naj dla Nata!

Witam sierpniowe mamusie

Leika wszystkiego naj dla Natki z okazji pierwszego roczku, duzo zdroka i usmiechu, wielka buzka:tak::-):-):-)

U nas juz po roczku i bylo domowo i rodzinnie, Ola troche byla w szoku a torta pomoglismy jej zdmuchnosc bo nie wiedzial co to jest:-D:-D

anulka99 wszystkiego naj dla Twojej Oli duzo zdrowka i radosci niech w jej zyciu gosci. Mam nadzieje ze imprezka byla udana i taka jak planowana. :-):-)A tak w nawiasie to nie Natka tylko Natek a dokladniej Nataniel:-D:-D

Imprezka była udana :) Wszyscy się dobrze bawili, żartowali.
Natek był zachwycony zbawkami, zwłaszcza jeździkiem i autkami z serii Cars. :tak:
Ciasto, które upiekłam wyszlo pyszne, a tort z cukierni niestety był fatalny... ładnie wyglądał ale w smaku był paskudny. Nigdy więcej w tej cukierni nie zamówię tortu...
Z rzeczy do wyboru Natek sięgnął najpierw po obrączkę! Juppi! będzie mieć żonę kiedyś, a ja wnuki ;-) W drugiej kolejności wybrał 100 zł, a w trzeciej kieliszek z "wódką".
Na sam koniec wieczoru wybraliśmy się na rodzinny spacerek nad staw.

leika- super,że imprezka się udała!!! no i cóż tu sądzić o wyborach natka:-D:-D masz już jakąś teorię na ten temat:-D:-D
co do tortu- my zamówimy w "znajomej" cukierni, więc na pewno będzie zjadliwy:-):-)

reklama
Wama, w pierwsze urodziny uklada sie przed dzieckiem rozne przedmioty (obraczke, pieniadze, kieliszek, rozaniec i w ogole co kto chce ;-)) i w zaleznosci od tego, co wybierze maluch, taka czeka go przyszlosc. Fajna sprawa, wszyscy sie ciesza!

Do góry