reklama
Leika udanej imprezy życzęi całuski dla Nataniela ślę:-):-):-)U nas imrezka już dziś ) Mam nadzieję, że wszystko uda się tak fajnie, jak to sobie zaplanowałam i że wszyscy będą mieć miłe wspomnienia )
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Popieram :-)Sandra tylko Ty o tyle madrzejsza, ze sie swojego pozbylas... ehh faceci ( po za wyjatkami) to takie pasozyty ze hej.
Sam sie siebie pozbyl jakby nie bylo, ale jeszcze bedzie tego zalowal...
Redaktorka, oby pogoda dopisala!
Leika, imprezka na pewno bedzie udana! Bedziemy czekac na fotki i wiesci! Wszystkiego naj dla Nata!
A
anulka99
Gość
Witam sierpniowe mamusie
Leika wszystkiego naj dla Natki z okazji pierwszego roczku, duzo zdroka i usmiechu, wielka buzka:-):-):-)
U nas juz po roczku i bylo domowo i rodzinnie, Ola troche byla w szoku a torta pomoglismy jej zdmuchnosc bo nie wiedzial co to jest
Leika wszystkiego naj dla Natki z okazji pierwszego roczku, duzo zdroka i usmiechu, wielka buzka:-):-):-)
U nas juz po roczku i bylo domowo i rodzinnie, Ola troche byla w szoku a torta pomoglismy jej zdmuchnosc bo nie wiedzial co to jest
Imprezka była udana Wszyscy się dobrze bawili, żartowali.
Natek był zachwycony zbawkami, zwłaszcza jeździkiem i autkami z serii Cars.
Ciasto, które upiekłam wyszlo pyszne, a tort z cukierni niestety był fatalny... ładnie wyglądał ale w smaku był paskudny. Nigdy więcej w tej cukierni nie zamówię tortu...
Z rzeczy do wyboru Natek sięgnął najpierw po obrączkę! Juppi! będzie mieć żonę kiedyś, a ja wnuki ;-) W drugiej kolejności wybrał 100 zł, a w trzeciej kieliszek z "wódką".
Na sam koniec wieczoru wybraliśmy się na rodzinny spacerek nad staw.
Natek był zachwycony zbawkami, zwłaszcza jeździkiem i autkami z serii Cars.
Ciasto, które upiekłam wyszlo pyszne, a tort z cukierni niestety był fatalny... ładnie wyglądał ale w smaku był paskudny. Nigdy więcej w tej cukierni nie zamówię tortu...
Z rzeczy do wyboru Natek sięgnął najpierw po obrączkę! Juppi! będzie mieć żonę kiedyś, a ja wnuki ;-) W drugiej kolejności wybrał 100 zł, a w trzeciej kieliszek z "wódką".
Na sam koniec wieczoru wybraliśmy się na rodzinny spacerek nad staw.
reklama
ollesia
mama Krecików
Wama, w pierwsze urodziny uklada sie przed dzieckiem rozne przedmioty (obraczke, pieniadze, kieliszek, rozaniec i w ogole co kto chce ;-)) i w zaleznosci od tego, co wybierze maluch, taka czeka go przyszlosc. Fajna sprawa, wszyscy sie ciesza!
Podziel się: