ja tez tak robie grill i juz tylko ze przed domem bo mamy duzo terenuA ja nie wiem, moze poprosze tesciow i szwagierke i zrobie roczek na dzialce u nich po prostu... O ile bedzie ladna pogoda. Po prostu torcik, jakies ciasto, maly grill i to wszystko...
reklama
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
u mnie impreaz na dworze bo mamy duzo miejsca...oby tylko pogoda dopisala bo widze ze wiekszosc osob robi na zewnatrz
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
no i teraz nie wiem, czy u mnie sie na czas odbedzie impreza,czy trzeba bedzie poczekac na dziadkow, bo rodzicom R.zaczynaja sie zniwa......
a jak patrze, na suwaczek i widze,ze to nie cale 2 tygodnie to nie moge uwierzyc,ze to juz tak szybko zlecialo......
co do dekoracji, to na bank beda balony, mala je uwielbia gryzc
a jak patrze, na suwaczek i widze,ze to nie cale 2 tygodnie to nie moge uwierzyc,ze to juz tak szybko zlecialo......
co do dekoracji, to na bank beda balony, mala je uwielbia gryzc
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
My tez garden party robimy, wiec na pewno beda balony - co by kolorowo bylo :-) No i raczej nakupie jednorazowych kubkow, talerzykow i sztuccow, bo nie chce mi sie potem tego wszystkiego sprzatac :-)
Czesc menu juz mam:
-duszonki
-skrzydelka i kielbacha z grilla
-salatka grecka do grilla
-kuskus z czosnkiem, sosem jogurtowo-majonezowym i koperkiem
-kanapeczki dla dzieci
-tort
Czesc menu juz mam:
-duszonki
-skrzydelka i kielbacha z grilla
-salatka grecka do grilla
-kuskus z czosnkiem, sosem jogurtowo-majonezowym i koperkiem
-kanapeczki dla dzieci
-tort
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
jak tak bedzie Sandra to my sie wbijamy do WAs Misia libi kolorowo heeee
Nie ma problemu - zapraszamy
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
wrrrrrrr ogladal ktos pogode?? podobno koniec lata mam nadzieje, ze wyjatki beda w dniach urodzin naszych maluchow
Silunia, jak tam Zuzu sie czuje dzien przed swoimi pierwszymi urodzinami??
Silunia, jak tam Zuzu sie czuje dzien przed swoimi pierwszymi urodzinami??
My robimy przyjęcie u teściów, bo mają większe mieszkanie i duży stół i krzesła. U nas to nawet ciężko byłoby kogokolwiek posadzić...
Robimy przyjęcie tylko dla rodziny, nie będzie żadnych dzieci, poza Natkiem.
Będzie uroczysty obiad, do niego jakieś winko dla dorosłych, a potem ciasta, sałatki, lody, szampan no i oczywiście tort
To już za 4 dni
Robimy przyjęcie tylko dla rodziny, nie będzie żadnych dzieci, poza Natkiem.
Będzie uroczysty obiad, do niego jakieś winko dla dorosłych, a potem ciasta, sałatki, lody, szampan no i oczywiście tort
To już za 4 dni
reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
U nas urodziny najprawdopodobniej beda z chrztem. Odwidzialo mi sie nie chrzczenie i zdecydowalam, ze imprezka bedzie u mnie, bardzo skromnie, obiad, torcik, ciasto - beda rodzice meza, moja mama z facetem, chrzestni i my - to wsio. A dzieciakom pozostalej rodziny po prostu postawie maly torcik innego dnia :-)
Podziel się: