reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Z tymi niekapkami to różnie bywa. Mam też z Lovi kubek 360 taki co niby uczy dziecko picia ze zwykłego kubka bo niezależnie jak obróci kubeczkiem to się napije. I ma bić niby niekapek a leci z niego ,że hej. No ale podejrzewam,że jakiś kiepski egzemplarz mi się trafił.

reklama
tez myślę nad jakims kubkiem, Ol toleruje tylko jeden- TT od 4go miesiąca. ostatnio zauważyłam, że kiedy pije z butelki zaczyna bardziej się bawić, wiec może pora na koniec butelki?

Moja niby pije ze wszystkiego. Problem w tym, że ona wypije łyka a potem się bawi wodą. Wypluwa, robi plamy na ciuchach itd itp. A jak jej zabieram to udaje, że jest bardzo spragniona:p

my mamy niekapek z miękkim dziubkiem nuby. taki mały - 150ml.
Jak się jeszcze zdarzy Dominice w nocy budzić to dostaje mleko w butelce - ale nie pije zbyt wiele - parę łyków i zasypia (jednak jak się już obudzi to nie ma siły - ciepłe mleczko przejdzie - zimne picie nie...)

u nas hitem był niekapek z lovi, jednak jest już zamierzchłą przeszłością ;-) zgryzł go Antko na maxa

Teraz mamy lovi 360 stopni i jest super :-) Nini ładnie z niego pije a jak się nim bawi to nie kapie. Zatem polecam :-)

U nas niekapek z Lovi ciągle w użyciu i zastanawiałąm się nad zmianą włąsnie na bidon lub na lovi 360 stopni :) ale zdecydowałam ze najpierw bidon jak to nie przejdzie pojdzie w ruch kubek z lovi!!
Blu a te bidony z nuby to z rączką takie po 12m+ czy bez uchwytów miały twoje chłopaki??

a ma ktoras taki niekapek coby mleko z kaszka przeszlo? bo chcialabym juz butle wywalic.W dzien to moj ze zwyklego nawet sie napije.Ostatnio wzial sobie moja szklanke z sokiem sam i sobie pil :S

reklama
Do góry