reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

wklejam odpowiedź od serwisu maxi cosi:

Witam
Nakladki sa do fotelika tobi przed data produkcj 12 tydzień 2007 roku, potem
byly standardowo wyposazane do konca kolekcji kolorystycznej z 2008 roku.
W kolekcji kolorystycznej na 2009 r sa zmienione zamki i tam juz nie
potrzeba tych nakladek.
Jezeli nie jest Pani pewna czy to jest kolor na 2009 r prosze o zrobienie
zdjecia biało pomarańczowej naklejki znajdującej się z tyłu fotelika i
wyslanie go na ten adres mailowy
Pozdrawiam

reklama
naughty&happy - my mamy Tobi, Jeździł w nim mój synek, który był bardzo grubiutki. Jak miał 10 miesięcy to ważył 12 kg (12,5 jak miał roczek). On sie w nim dobrze mieścił, i na takiego "okruszka" nie był za wąski :)Kupiliśmy za to teraz Wiki :
Recaro Young Sport 2.0 GREY/PEPPER DOSTPNY OD RKI - Abcdziecko.pl - foteliki, wzki, meble, zabawki

nie jestem zadowolona. Nibo ten jest tylko jako dodatkowy do mojego samochodu, którym ją ze złobka odbieram, a tak to mamy Tobi.
Ale mimo że Wiktoria jest chuchro. Ledwo 9 kg waży, to ciężko sie strasznie w tym zapina. Pasy jakieś takie sztywne... Strasznie muszę kombinowac żeby ją zamontowac w tym

Ostatnia edycja:
mrozik dzięki za cynk :-) A pamiętasz może do kiedy synek mieścił się w foteliku? Tj kiedy mu kupiliście większy ?

Zrobiłam rozeznanie i jeśli priori, to z wkładką zabezpieczającą główkę (która kosztuje 75zł) i jak dodam ten koszt do priori to wyjdzie tyle co tobi ... Swoją drogą to mega głupota żeby tej wkładki nie było w standardzie :/ To zdecydowana wada priori ...

Ostatnia edycja:
do tej pory czasem w nim jeździł, jak moja siostra miała go zamontowanego i odbierała go z przedszkola. Teraz waży 19,5 kg, więc już nie powinien. Ma 100 cm wzrostu i w sierpniu 4 latka będzie miał.

Większy kupiliśmy jak siostrze był potrzebny fotelik. Wypożyczyliśmy jej na ten czas nasz, Filip ważył wtedy 17,5 kg. jakieś dwa i pół roku miał wtedy chyba

n&h ta wkładka zabezpieczjąca głowkę nie jest brana pod uwagę w crash testach i ona chyba tak lipnie jest przczepiona do oparcia (o ile wogle jest bo nei wiem czy luzem jest do włożenia) i wcale z nią nie jest bezpiczniej- tak nam tłumaczył sprzedawca-jak chcieliśmy ją dokupić a wiadomo lepeij jak by sprzedal to większy utarg ale nam powiedział szczerze jak to jest więc decyzja nalezy do ciebie:)

reklama
Do góry