reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
myszowata mam nadzieję że nikt się nie pogniewa ale przyznam że Twój wybór najbardziej mi się podoba z tutaj proponowanych! Gdyby nie to że mamy już Cybexa to też szukałabym sponsora:-D A jaki kolor wybraliście? Naprawdę fajny, no i kosza zazdroszczę bo Cybex ma malutki ale ogólnie jestem bardzo zadowolona, choć teraz głównie używamy X-landera bo zimno ale na zakupy jak znalazł.:tak:

A ja przemyślałam sprawę i rzeczywiście wcześniej nie sprawdziłam że ten rowerek nie ma podnóżka, dołożymy dziadkom i chyba weźmiemy taką wersję Smart Trike, bo znając mnie to te wszystkie daszki, plecaczki, pokrowce zdjęłabym w pierwszym dniu:sorry2: Smart Trike Classic - trójkołowiec - 3in1 (1442739490) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy Sprzedawca z Poznania więc chyba pojedziemy wcześniej obejrzeć.:tak: Dzięki dziewczyny za rady.

mamy krzesło ! suuper :))) Teraz będziemy jedli wszyscy przy "jednym" stole :) ale miejsca to (tak jak się obawiałam) zajmuje od gromu :((( musimy się szybciutko przeprowadzić.

Laski, po co kupujecie inne wózeczki ? Nie miałyście 3 funkcyjnych ? My mamy quinny speedi

quinny.jpg

Najpierw gondolka albo nosidełko a teraz mamy spacerówkę.

Za ciężkie są dla Was?

My tez mamy 3 funkcyjny i jak narazie wozimy sie w tym wózku spacerówce,ale mój jest ciezki,tym bardziej nam sie przyda lzejszy jak gdzies pojedziemy na wakacje.

reklama
ach, rozumiem.

Nasz mieści się w autku (duży wózek, duże auto) Nie zmieniam Antkowej fury póki co, mięciutkie, pompowane koła ma, wygodnie i bezpiecznie.

Do góry