reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Polusiu ren zestaw dla Julci jak darmo i jaki fajny:) Myszowata extra ciuszki:)Yra mam tunikę taką czarną:)super sie nosi:)

ZESTAW UBRANEK DLA DZIEWCZYNKI 12-18 MIES MARKOWE (1459251425) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ten pierwszy zestaw po zakończonej aukcji sie dogadałam taniej:)Dzisiaj bylismy u teściów w Głogowie i odebrałam rzeczy oszczędzając na przesyłce.:):)

Zestaw moro dla dziewczynki!!! Rozm 80-86!!! (1462621388) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Myślicie ,że powinnam z Wami na ten odwyk sie wybrać?hihihi

Polusiu ren zestaw dla Julci jak darmo i jaki fajny:) Myszowata extra ciuszki:)Yra mam tunikę taką czarną:)super sie nosi:)

ZESTAW UBRANEK DLA DZIEWCZYNKI 12-18 MIES MARKOWE (1459251425) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ten pierwszy zestaw po zakończonej aukcji sie dogadałam taniej:)Dzisiaj bylismy u teściów w Głogowie i odebrałam rzeczy oszczędzając na przesyłce.:):)

Zestaw moro dla dziewczynki!!! Rozm 80-86!!! (1462621388) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Myślicie ,że powinnam z Wami na ten odwyk sie wybrać?hihihi

Frotka, ciuchy super!
a odwyk koniecznie! tylko trzeba regulamin odwyku napisać:) i najważniejsze - co grozi za złamanie:D

Marcia świetny esprit:)Jedno bym miała ale .Nie ma poprzeczki od pałąka do siedziska takiej miedzy nóżki.Zawsze musiałabys zapinać Nikosia w szelki.Uwierz ,ze dziecko im starsze tym bardziej sie sprzeciwia szelkom i pózniej wyłazi dołem nawet w trakcie jazdy.Zwróciła mi tez na to uwagę babeczka na spacerze, bo lukneła na nasza parasolkę ,a miała ten problem ze swoja małą.I miała racje bo synek jeździł parasolka coneco i mi zwiewał jak był starszy.
A ja w mojej spacerówce w ogóle nie mam pałąka i nigdy nam to nie przeszkadzało. Zawsze zapinałam tylko pas biodrowy i było ok.

Myszowata, widzę że kupiłaś ciuszki od tego podejrzanego sprzedawcy. Ja jeszcze moich nie dostałam. Pwenie dojdą w końcu, ale pozytywnego komentarza to ona ode mnie nie dostanie.

frotka fajne ciuszki!
alex maniaku!;-)A piękne sukienki są w simple!
blu kupiłam i nawet dostałam maila ile mam wpłacić za przesyłkę i kiedy nastąpi wysyłka, więc chyba się doczekam...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry