reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Dzięku yra:)
Zobaczymy czy mi wysla
wolalabym przetestowac zanim kupia cala pake

ja powoli zbieram sie za kupowanie na all dla Frania ubranek na 86, bo pare juz mam. Poza tym chyba jeszcze sprawdze czy w Endo maja wyprz

Jeśli chodzi o pampki sleep&play to są od dziś w promocji w Kauflandzie po 38,88.
Są jeszcze
-kaszki bobovita mleczno ryżowe za 4,99
-słoiczki Hipp Bio 2x190 za 5,79
-chusteczki pampers 4x72 szt. po 19.95
-proszek Jelp za 24,99

Mi te sleep&play nie pasują, bo nie mają ściągaczy. A cena taka sobie, my kupujemy pampersy w kartonie za 99 zł i jest 168 szt.

My dzisiaj byliśmy w 5-10-15, ale dla maluszków nie było wyboru. Dla Karola kupiłam dżinsy za 35 zł. Poza tym zajrzałam do Tesco - ubranka śliczne,, ale ceny jak w H&Mie ;)

reklama
Do góry