reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
butki super ale moje dziecie ma taka mala stope, ze bede miala problem z zakupieniem jakichkolwiek do chodzenia na poczatek.

A my z M mamy zamiar zakupić Małemu gucie w ramach prezentu gwiazkowego plus jakąś zabawkę najchętniej coś fajnego do kąpieli. Dziś miałam za zadanie kupić prezenty gwiazdkowe od dziadków dla Franka i tak od jednych jeździk-pchacz lew z fishera a od drugich huśtawka modułowa:-)

reklama
no nam sie niedługo wagowo kończy, będzie na drugiego maluszka, ja nie narzekałam,

ja kupilam uzywany i jestem zadowolona..
teraz czeka mnie zakup drugiego i nie moge sie zdecydowac...

tez mysle nad spiworkiem, tym bardziej ze nasz kombinezon zimowy nie jest wcale bardzo gruby...

tez musze kupic jakies golfiki, najchetniej kupilabym body z golfem, bo moj brzdac ciagle sie drapie po szyi.

Do góry