reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Miałam napisac jak sprawuje się pchacz:)Jest ok.Fajnie,że głos dzwieków mozna przyciszyć ,albo wyłączyc.Narazie w użyciu glównie panel.Milenka siedzi przy nim i majstruje a jak sie zmeczy to na brzuszku albo bokiem lezy .Ładnie się bawi, udany zakup:)

Ostatnia edycja:
kanapa jest super:tak:
ja u malego w pokoju narazie bede miala jego lozeczko i własnie materac na ktorym sama bede spala no i od pierwszego karmienia nocnego z Alanem albo i cala noc z nim.budzi sie na cycka 2-3 razy dzoennie i nie wyobrazam sobie biec z drugiego pokoju jak juz bedzie plakal, a tak to slysze jak sie rusza i jeszcze nie zacznie plakac to mu daje cysia ;) , i uwazam ze teki materac na podlodze jest super, nawet jak spadnie to daleko nie poleci. :-D
Zreszta mam kolezanke ktora od jakies 4 lata temu zakupila swoim corkom pierwsze lozka - dziewczyny maja -15 i 11 lat .Zawsze mialy materace tylko. I nie wiazalo sie to z kosztami ,jakby chciala to co roku ja bylo stac kupic nowe łózko .Sama mi tak doradzila , wytlumaczyła i u nas tez na poczatek bedzie sam materac :tak:

karlajna - wyroby mamy -super :tak:

reklama
Rzeczywiscie opłaca sie kupic pampery w Carrfurze:) chyba sie wzbierzemy!!

A nam wkońcu zima nie jest groźna:-) Kupiłam kombinezon, buciki i czapeczke...musze szalik dokupic bo w H&Mie z tej kolekcji to takie małe ściereczki mają a nie porządne szaliki.

A mam do was pytanie: zakupujecie śpiworki do wózka?? bo sama nie wiem czy kupowac czy nie, czy cos porzadnego ze posluzy na dłuzej czy to tylko teraz jak dziecko jest jeszcze małe:sorry:dylemat....

Do góry