reklama
Wszystkie zdobycze super!
Blu Nam dziś moja mama przyniosła czapę na zimę kupioną w H&M z podszyciem na polarku. Jestem bardzo zadowolona.
A to Marcel w swoich ulubionych rajtkach.
Zobacz załącznik 291515 Zobacz załącznik 291516
Kurka nie obróciłam zdjęcia ale nie chce już mi się poprawiać ale chyba w miare widać.;-)
Blu Nam dziś moja mama przyniosła czapę na zimę kupioną w H&M z podszyciem na polarku. Jestem bardzo zadowolona.
Kurka nie obróciłam zdjęcia ale nie chce już mi się poprawiać ale chyba w miare widać.;-)
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Wszystkie zdobycze super!
śliczne rajtki
nesiaa słodziutkie kozaczki
frotka 74
Fanka BB :)
Ajentko cudny Twój Marcelek a jakie ma włoski długie rajtki fajniaste do raczkowania Takie kupiłam kozaczki.[URL=http://img259.imageshack.us/i/1006192z.jpg/] Uploaded with ImageShack.us[/URL]
Ostatnia edycja:
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
frotka słodziutke kozaczki
M
myszowata
Gość
mi też się podobająfrotka słodziutke kozaczki
O nesiaa ja juz je mam, bardzo fajne tylko ta moja aparatka tak trze nóżki, że jej spadają. Ale wykonane sa super. Polecam!Woow Madzia ale slodziutkie!!! a ja mysle o zakupie takich
Kozaczki Bobas jak emu 6-12 m-cy 11,5 cm BabySam (1265109057) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
hehe juz widzę te Chinki dziergające czapki na drutach dla HMuczapkę kupiłam w HM, taka robioną na drutach, a w środku ma polarek.
Co do butów, to ja mam kozaczko-bambosze zrobione przez teściową na drutach z takiej kudłatej włóczki. Babcia zrobiła je dla Karolka, a Adaś odziedziczył. Tak wyglądają:
Zobacz załącznik 291754
powiem wam, że codziennie mnie ludzie zaczepiają i komentują te butki