reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

A ja w końcu kupiłam krzesełko do karmienia :D
o takie
Krzeselko Caretero RoYo Super Wyposazenie NOWOSC (1224948472) - Aukcje internetowe Allegro
to z liskiem :)
bo cały czas karmiłam małego na swoim kolanie i efekty straszneeee, marchew wszedzie;)

dziś ma przyjść też kombinezon dla Frania, chyba taki sam jak naughty&happy Ty kupowałaś z coccodrillo. Z tym, że jak kupiłam używany, ale wyglądał jak nowy, zobaczymy i tak zapłaciłam za niego 1/3 ceny sklepowej

reklama
Podoba mi się to krzesełko! Teraz czekam na zdjęcia z Franiem w środku:)

A cd kombinezonu, ustaliłyśmy na BB że ma być rozmiar 80 - taki też kupiłam a po zmierzeniu okazało się, że w kroku mamy stopy :( ... wymieniłam na 74. Coccodrillo ma zawyżoną rozmiarówkę.

ps mysza m widzę, że Farnuś starszy od Antosia ... o jeden dzień :D

Ja tez mam 74 rozmiar kombienezonu i kurtki zawyzone te rozmiarowki są strasznie.

Krzeselko super!!!!!!!!!!! tez bym takie kupila.Ale Janek dostal od chrzestnej takie drewaniane i bez szelek nie podba mi sie ,ale jak mam to nie kupie drugiego bo po co mi dwa;/

pieluchy mamy 4 juz ponad 2 miesiace a i 4+ juz sa dobre ;) -moj ok 8 kg a wzrost ok 74 a moze i ciut wiecej . Kombinezonik mamy 80 -http://allegro.pl/extra-kombinezon-2-czesciowy-r-80-super-tanio-i1221417508.html - niebieskii + jeden jednoczęściowy ciut mniejszy + 2 kurtki - a 74 bylby za maly na koniec zimy więc mamy juz na cala zime ;)
no i kupilismy ten komplecik - czapka PILOTKA USZATKA szalik rękawiczki 47-49cm (1213796628) - Aukcje internetowe Allegro do kombinezonu ;), a najgorzej z bucikami bo chcialbym cos nowego i dobrego a nie wiem gdzie kupic ;/, u mnie brak firmowych sklepow ;(

My też mamy rozmiar 74 kombinezonu ale jest spory moim zdaniem to 80, zresztą w wójciku 74 to max. rozmiar ciuszków dla niemowląt i oznacza 10-12 m-cy. Słyszałam dziś że w tym roku zima też ma być konkretna, zobaczymy, jak narazie się na to zapowiada, okropnie zimno się zrobiło. brrr

ja też się zastanawiałam jaki rozmiar kupić kombinezonu, ale mój ledwo już wchodzi w rozmiar 74 i generalnie nosi już 80, więc biorąc pod uwagę, że zima w polsce robi się w styczniu, czyli za jakieś 3 miesiące zdecydowałam się wziąć ten z coccodrillo na 12 miesięcy, czyli ichnią 80. Zobaczymy czy młody dorośnie, ale wydaje mi się, że raczej tak, bo kopyta ma długie i bardzo długie ręce:tak:

ja też się zastanawiałam jaki rozmiar kupić kombinezonu, ale mój ledwo już wchodzi w rozmiar 74 i generalnie nosi już 80, więc biorąc pod uwagę, że zima w polsce robi się w styczniu, czyli za jakieś 3 miesiące zdecydowałam się wziąć ten z coccodrillo na 12 miesięcy, czyli ichnią 80. Zobaczymy czy młody dorośnie, ale wydaje mi się, że raczej tak, bo kopyta ma długie i bardzo długie ręce:tak:

zima w styczniu? ja bym na to nie liczyla, ze ona taka krotka bedzie.
Pewnie juz pod koniec listopada bedzie na minusie.

74? wow i nawet nie ma jeszcze pol roku.. :-)

A taką kurteczke Bartusiowi kupiłam jest fajna ciepła na jesienne dni rozm. 80,Bartus tez nosi rozm 74 ciuszki.

Załączniki

• DSC01337.jpg
    DSC01337.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Do góry