reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
te "rajstopki" sa bez stop - nazywa sie to panty, wiedzialam w sklepie innym ale duzo drozej ;)
ich zaleta jest to, ze dziecko tak szybko nie wyrasta.
ja kupilam 2 pary zeby tez pod spodnie zalozyc, bo mam rajstopki ale jakies strasznie duze a z ta pogoda to roznie moze byc

kuzynka Franusia ma takie cudo Touch & Learn Musical Bee&#153 - 80-078900 - VTechkids.com i zawsze jak u niej jest to szaleje z pszczółką, jak myślicie czy jest szansa dostać to w PL, najlepiej po polsku, oni kupil to w jakimś lumpeksie i była ma się rozumieć jedna jedyna
Pszczółki nie znalazłam, ale jest dużo misiów :happy2: Interaktywny MIS _ VTECH _ liczy mowi po angielsku (1202975800) - Aukcje internetowe Allegro albo http://allegro.pl/edukacyjny-misiu-alfie-firmy-vtech-okazja-nr32-i1202194620.html
Ale oczywiście po angielsku.
Ja chyba swojemu kiedyś kupię, niech się uczy języków:-D

Szczeniaczek uczniaczek fajniejszy od tego garnuszka klocuszka:)Wydaje mi sie, ze garnuszek dla wiekszych bobasow ale pewnie dziecko w swoim czasie bedzie mialo z tego i z tego frajde.

Kurczę, a ja jestem coś sceptycznie nastawiona do tych zabawek. Karol ma garnuszek i jeszcze taki warsztat FP i szału nie było. Teraz puszczam czasem Adasiowi piosenki z tych zabawek, ale po kilku minutach mu się nudzi. Warsztat mu się bardziej podoba, garnuszek nie bardzo. A zabawki są drogie jak fiks ;)

nesiaa super kurteczka. Ja Olkowi też muszę jakaś kurtałę kupić i mam nadzieję że uda się coś w lumpku znaleźć.
Ostatnio byłam w tesco i jest wyprzedaż ciuchów niemowlęcych. Zaopatrzyłam Olka w pajace, body z krótkim i z długim rękawem, bawełniane spodenki, żeby miał po domu i rajstopki.

Mała prezentuję się pięknie w nowej odzieży:tak: Ładne rzeczy, podobają mi się:tak:

ja byłam dziś w coccodrillo i się załamałam kurtka,która mi sie podoba dla Frania kosztuje 159zł!!!:szok:no nic zobaczym jak nic innego co mi się równie bardzo spodoba nie znajdę to trza będzie kupić:baffled:

reklama
Polusia bylam dzis w 5-10-15 za ta czapeczka i byly same malutkie:( Czy u Ciebie byly rozne rozmiarki?? Nie kupilam tej chodz sliczna ale znalazlam inna i tez jestem bardzo zadowolona:) Udalo mi sie kupic kurteczke zimowa za 15 zl w lump. Jak Wam sie podoba?

Kurteczka prześliczna, za te pieniążki to jak za darmo. Czapeczka też super, Oleńka słodko w niej wygląda.

Do góry