reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Ja widziałam jedną mamę, która się mordowała z 3-kołowcem, żeby wejść na schody - wiecie, po tych takich podjazdach. Jakbym jej nie pomogła, to by chyba do dziś tam stała:sorry2: Wtedy sobie powiedziałam - nigdy nie kupię takiego wózka:dry:

reklama
Nigdy nie prowadziłam trójkołowca, ale mam wrażenie, że jest mało stabilny. My mamy najzwyklejszy wózek Roan Marita, dostaliśmy od kuzynki męża, a więc jest używany. Ale sprawdza się fantastycznie. Nie za bardzo podoba mi się wersja spacerowa tego wózka, no i nie można przekładać rączki.Ale poza tym same plusy:tak:

mnie sie takie wozki nie podobaja. Wedlug mnie sa wywrotne jak sie tyl podniesie do gory np przy podjezdzaniu pod kraweznik.

nie wiem jak dla mnie ok:-)

i moge sie wypowiadac tylko na temat tego x-landera, wg mnie to naprawde spoko wozek, stabilny i idealny na kazdy teren
skretne przednie kolo (lub kola) to wg mnie obowiazkowo musza byc:tak::tak::tak:

Ja mam taki wózek:

S4_gs07_1.jpg

casualplaydziecko.jpg

Jest bardzo stabilny. A podjazd... wjechałabym tyłem na tylnych kołach ;-)

a ja dziś zakupiłam miseczki (takie na przyssawkę, żeby się nie wywróciły), łyżeczki i pojemniczki do mrożenia :) niedługo zaczynamy!

Fajny tylko cena troszkę duża. Ja mam wózek bebecar i jest naprawdę fajny duża gondola spacerówka też ok, stabilny dobrze się prowadzi tylko jeden minus po złożeniu zajmuje za dużo miejsca i zabrać go w podróż czy nawet na zakupy pojechać z malcem to koszmar go targać. Dlatego rozglądam się za wózeczkiem lekkim i zajmującym mało miejsca po złożeniu.
Dzięki za porady

Fajny tylko cena troszkę duża. Ja mam wózek bebecar i jest naprawdę fajny duża gondola spacerówka też ok, stabilny dobrze się prowadzi tylko jeden minus po złożeniu zajmuje za dużo miejsca i zabrać go w podróż czy nawet na zakupy pojechać z malcem to koszmar go targać. Dlatego rozglądam się za wózeczkiem lekkim i zajmującym mało miejsca po złożeniu.
Dzięki za porady
Jabym czytała o moim wózku tylko ja mam Jedo...i nie zamieniłabym na żaden inny!! Każdy jest zachwycony jak lekko sie prowadzi ten wozek , a 4 nieskrętne koła to żaden problem:)

reklama
ja mam 3 kołowca i podjazdy to nie problem i jestem mega zadowolona mam (po siostrze)tez mutsy urbanraider i ciezkie to cohlerstwo jak nie wiem wiec 3kołowiec do miasta bo jedyny minus tych kołek ze na leśne drogi sie nie nadaje...a mutsy tylko n spacerki po okolicy...mialam kupic mutsiego zamiast 3 kołowca i dobrze, ze tego nie zrobiłam :)

bardzo mi sie podobają xlandery i s4 co blueberry pokazała

Do góry