reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
haha no ten skunksik czadowy haha
Agniesiak85
Fanka BB :)
Niezły ten skunksik
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Przypomniało mi sie że był kiedyś temat piżam. Mnie sie podobają z bonprixu. Nie za bardzo lubię róż, ale jest tam taka do karmienia piżamka i chyba sie na nią zdecyduję, żeby w domku już w niej śmigać jak sie maluszek urodzi. Jak któraś ma duży biust to nie polecam tych koszul z rozcięciami z boku. Ja nawet jak największy rozmiar mierzyłam to mi piersi przez nie wyłaziły . Aha, no i do szpitala do porodu czy tez po porodzie, jeśli chcecie miec swoje , to chyba tylko koszule wchodza w grę. U nas w piżamie ze spodniami nie wolno było, no i chyba niezbyt poręcznie w te piersze dni
Sklep internetowy bon prix - Bielizna nocna - Piżama
Sklep internetowy bon prix - Bielizna nocna - Piżama dla kobiet karmiących
moniazuber
=)
mrozik a kupowałaś juz coś z bon prix'u???Przypomniało mi sie że był kiedyś temat piżam. Mnie sie podobają z bonprixu. Nie za bardzo lubię róż, ale jest tam taka do karmienia piżamka i chyba sie na nią zdecyduję, żeby w domku już w niej śmigać jak sie maluszek urodzi. Jak któraś ma duży biust to nie polecam tych koszul z rozcięciami z boku. Ja nawet jak największy rozmiar mierzyłam to mi piersi przez nie wyłaziły . Aha, no i do szpitala do porodu czy tez po porodzie, jeśli chcecie miec swoje , to chyba tylko koszule wchodza w grę. U nas w piżamie ze spodniami nie wolno było, no i chyba niezbyt poręcznie w te piersze dni
zastanawiam się, czy te rzeczy są dobrej jakości???
zdjęcia mają super, ale nie wiem jak z tą jakością ubrań....?
daj znać,
dzięki
missiiss1301
własnie wrócilam z zakupow lumpkowych poporosry mam tak poprawiony humor ze makabra !!! kupilam 3 bluzeczki i spiworek i za wszystko dalam 20 zl spiworek jak nowy i kosztowal tylko 9 zl :-)jejciu jest przesliczny... wiecie co zawsze wstyd mi bylo chodzi do lupka a teraz jak napadne na jakis tak koniec grzebie jak szalona za ciuszkami dla dzidziorka :-)i polecam tym ktorzy nie sa przekonani za tyle ciuszkow mozna dac tyle kasy co za 2-3 rzeczy w firmowym sklepie a dziecko i tak pochodzi 3 miechy jak mowilyscie. oto fotencje :-)szukalam spodni ciazowych bo w jednym lumpku bylo wszystko na wieszakach ulozone wiekowo dla dzieci no ale wsrod doroslych nie znalazlam
missiiss1301
zapomnialam wkleic ;-) przyszlam tylko z lumpka i ogladalam rzeczy i owilam do dzidziolka ze mama to kupila i ze to tak wyglada a to tak :-)mysle ze mus ie spodobalo i poprosilam dzidzie zeby mamusie ladnie kopnelo zas te sliczne zakupy
Załączniki
reklama
moniazuber
=)
śpiworek jak marzenie, śliczny!!!!zapomnialam wkleic ;-) przyszlam tylko z lumpka i ogladalam rzeczy i owilam do dzidziolka ze mama to kupila i ze to tak wyglada a to tak :-)mysle ze mus ie spodobalo i poprosilam dzidzie zeby mamusie ladnie kopnelo zas te sliczne zakupy