reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

spiworki to ekstra wynalazek :tak::tak::tak::tak:- my mielismy 4 :-D I tydzien temu w ostatnim (na 140cm wzrostu - tak pisze na metce :szok:) popsul sie zamek wiec musze rzepy przyszyc bo wciaz bedzie w uzyciu.
spiworek na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro - pierwszy i drugi kupialm uzywane za grosze wiec radze polowac. Ale teraz jakbym kupowala to od razu na jakies 74cm albo i wiecej bo po co mnozyc wydatki. :tak:

reklama
to w łóżeczku w takim śpiworku się dzidzie kładzie?
ja mam podusię i kołderkę tylko do łóżeczka:sorry2:

tak tak, śpiworek to super wynalazek :tak:

na to tylko kocyk/kołderka i tyle :tak: a jak się dzidzia w nocy rozkryje, to zawsze jest zapakowana w śpiworze :tak:

poduszki nie używaj na razie :sorry2:

tak tak, śpiworek to super wynalazek :tak:

na to tylko kocyk/kołderka i tyle :tak: a jak się dzidzia w nocy rozkryje, to zawsze jest zapakowana w śpiworze :tak:
poduszki nie używaj na razie :sorry2:
powiem Wam, że mnie te śpiworki to strasznie rozczulają, okropnie mi się podobają :tak::-) ja na razie wcale nie kupowałam jakiejś pościeli, tylko rożek no i śpiworki
o pościeli pomyślę, jak śpiworki już się nie będą sprawdzać ;-)

kamikaa
super, że już gotowe, wygląda słodko ;-)

ja w nast. tyg czekam na łóżeczko i składamy, przylepię też Kubusia i Prosiaczka na ścianie jak już postawimy łóżeczko, no i tyle :-) tylko czekać na Księżniczkę

W życiu nie użyłam spiworka i chyba nie użyję... a rożki używałam w szpialu tylko, potem w domu ze 3 razy. A potem jako kołderkę do wózka i łóżeczka ;-)

pierz kochana etapami np. teraz rozmiar 56 i 62 a jak będzie wyrastać to wtedy 68 itd. mówię ci , bo tak to za duzo roboty :szok::-D
Widzisz tylko ze mna jest taki problem, ze ja musze miec wszystko od razu gotowe :-D wiec piore te ciuszki i prasuje i konca nie widac :sorry2:
Na początku to będziecie/my przebierać kilka razy dziennie :tak: Mói chłopcy mieli super zwyczaj przesikiwania :zawstydzona/y: się kilka razy dziennie, do tego doliczcie kupy "po pachy", ulewania itp i już wcale tak dużo ciuszków nie ma. ;-)
No wlasnie slyszalam, ze chlopaki sie przesikuja :sorry2:
Echhh Asia to mnie pocieszylas :-D

Kamikaa pokoik super :tak:

Ja na pewno bede uzywac spiworka od samego poczatku.
Posciel tez mam kupiona, ale to o wiele pozniej. Kupilam, zeby miec z glowy.

ja tez mam rozki i to az 2, jeden cienszy , jeden grubszy,
i spiworek tez mam, z ikea o taki
IKEA | Tekstylia dla dzieci | Tekstylia dla dzieci | BARNSLIG | Śpiwór
nie jest za gruby ale u mnie mieszkaniu taka cieplota ze az za bardzo, mysle ze wystarczy...
a poscieli jeszcze ni ezdazylam kupic, mam tylko przescieradla i taka trojkatna poduszke w smyku kupilam, specjalnie dla niemowlat, bo na zwyklej klasc nie wolno
http://www.allegro.pl/item902943736_super_poduszka_klin_dla_niemowlaczkow.html
cos takiego

Ostatnia edycja:
reklama
Dlaczego nie wolno kłaść dziecka na zwykłej poduszce?? Dawid śpi do teraz i nic mu nie jest, z tego co słyszałam ta poduszka profilowana dobra jest dla dzieci ulewających.

Do góry