Tzn efekt odczuwalam, nie powiem, ale wkurzylam sie jak zobaczylam ta mokra podłoge, myslalam ze moj szanowny pies sie zsikał a u nas naprawde sahara w syp-ialni, musze znalesc jakis sposob na ta wilgocTo normalne, niestety:-(Właśnie o tym pisałam wcześniej. Wsio dookoła mokre a efektu nawilżenia powietrza brak:-(
reklama
A wicie co ja zrobiłam? Wykukałam na allegro szlafroczki krótkie satynowe za 5.99 zł!!! I zamówiłam sobie dwa:-) Jestem strasznie ciekawa ich jakości jak przyjdą Z czystej ciekawości zamówiłam.
MAm gruby frotte szlafrok ale właśnie z uwagi na upał na oddziałach połóżniczych ( doświadczenie z pierwszego porodu) chciałam kupic jakis lżejszy.
Pewnie sie nie zmieszczę w te zakupione szmatki ( rozmiar uniwersalny) ale może na potem bedzie chcociaż. Zobaczę.
Ale przyznajcie same-cena powalająca:-)
MAm gruby frotte szlafrok ale właśnie z uwagi na upał na oddziałach połóżniczych ( doświadczenie z pierwszego porodu) chciałam kupic jakis lżejszy.
Pewnie sie nie zmieszczę w te zakupione szmatki ( rozmiar uniwersalny) ale może na potem bedzie chcociaż. Zobaczę.
ramari
Fanka BB :)
A wicie co ja zrobiłam? Wykukałam na allegro szlafroczki krótkie satynowe za 5.99 zł!!! I zamówiłam sobie dwa:-) Jestem strasznie ciekawa ich jakości jak przyjdą Z czystej ciekawości zamówiłam.
Ewcia, a daj jaiegś linka na te szlafroki :-)
Ewcia, a daj jaiegś linka na te szlafroki :-)
Prosze bardzo:
SZLAFROK DAMSKI SATYNOWY CENA HURTOWA PROMOCJA!!!! (873424633) - Aukcje internetowe Allegro
Molly_anna
justy83, spytaj w sklepach z bielizną albo w pasmanterii. Na pewno będą.
Właśnie mi uświadomiłyście, że muszę kupić kapcie. Nie mam żadnych, bo po domu chodzę boso albo w skarpetkach.
Właśnie mi uświadomiłyście, że muszę kupić kapcie. Nie mam żadnych, bo po domu chodzę boso albo w skarpetkach.
Chcialam kupic jeszcze w wiekszym rozmiarze ale nie bylo szkoda bo sukienka -tunika jest swietna jest to 62 najwiekszajaki byl i niby na 2-4 miesiace mam nadzieje ze na wiosne bedzie pasowac do tego rajtuzki i jakas koszulka i niunia ksiezniczka )
Moja ma cala szfe dla siebie i wiecej rzezy niz ja i M razem
Moja ma cala szfe dla siebie i wiecej rzezy niz ja i M razem
Dziewczyny które uzywały nawilzacza: mam pytanie- Czy to normalne ze po pol godziny od włączenia go na podłodze i wokol niego wszystko było mokre?? czy to tak ma dzialac? bo juz nie wiem co myslec...nie bawia mnie te mokre panele i szafki
my mamy pożyczony nawilżacz...jeszcze go nie używaliśmy...ale już zdażyłyście mnie nastraszyć...bo ja mam wykładzine w pokoiku echhhhhhhhhhhhhh
scotland18
Tabasia my niedawno kupilismy wlasnie Cosatto Cabi 3 in 1, stoi juz rozlozony w salonie. Dalismy za niego £280, normalnie w sklepach kosztuje okolo £350. W sumie tez sie w nim zakochalam bo jest sliczny, ma bardzo ladne kolorki i latwo sie prowadzi. Z minusow z tego co wyczytalam to tylko brak zmienienia wysokosci raczki i mala gondola. Gondola sie nie martwie bo rodze w marcu jak wyrosnie to przeniesiemy sie na spacerowke ktora rozklada sie na plasko, na wysokosc raczki narazie nie narzekam ale zobaczymy jak bedzie sprawdzal sie w trasie. Co do pompowanych kolek, z tego co pamietam to chyba nie mieszkasz w pl? gdzie bez pompowanych kolek i dobrej amortyzacji przez dziurawe chodniki raczej latwo nie da sie przejechac, ja uwazam ze na angielskie chodniki i warunki koła pompowane są raczej zbędne, chyba ze komus wygodniej jest prowadzic wozek bez skretnych kol. O drugim wozku nic nie slyszalam, ale z wygladu cosatto ladniejszy;-)
reklama
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Scotland no bardzo dziekuje za odpowiedz :-):-):-)
A jaki kolor macie? Bo u nas jest dostepny tylko ten czarno-zolty, ale nam sie podoba.
Zachwycil mnie ten wozek naprawde, tylko wlasnie pozniej o kolkach myslalam... No i go przekreslilam... Bo ja juz sama nie wiem co bym chciala Zdecyduje sie na cos, za chwile zmieniam zdanie Nie moge sama ze soba wytrzymac
Mieszkamy w Irlandii, wiec tu chodniki tez raczej dobre.
Ten drugi - Graco to jakas nowosc... Ale 550euro to juz duzo, a te wozki to na jakis rok, poltora beda, wiec nie wiem czy jest sens wydawac tyle kasy.
No i jeszcze jest Quinny Buzz3, mojemu sie podoba, ale ja juz sama nie wiem, ma duzo zlych opinii
Cosatto natomiast jest wlasnie zgrabniutki i lekki. Wysokosc raczki mi bardzo odpowiada, mojemu mezowi tez. U nas jest teraz promocja, za wszystko 400euro, wiec nie jest zle. No i te dwa kolka skretne sa bardzo wygodne
Jeszcze dzis pojezdze i pomysle.
A jaki kolor macie? Bo u nas jest dostepny tylko ten czarno-zolty, ale nam sie podoba.
Zachwycil mnie ten wozek naprawde, tylko wlasnie pozniej o kolkach myslalam... No i go przekreslilam... Bo ja juz sama nie wiem co bym chciala Zdecyduje sie na cos, za chwile zmieniam zdanie Nie moge sama ze soba wytrzymac
Mieszkamy w Irlandii, wiec tu chodniki tez raczej dobre.
Ten drugi - Graco to jakas nowosc... Ale 550euro to juz duzo, a te wozki to na jakis rok, poltora beda, wiec nie wiem czy jest sens wydawac tyle kasy.
No i jeszcze jest Quinny Buzz3, mojemu sie podoba, ale ja juz sama nie wiem, ma duzo zlych opinii
Cosatto natomiast jest wlasnie zgrabniutki i lekki. Wysokosc raczki mi bardzo odpowiada, mojemu mezowi tez. U nas jest teraz promocja, za wszystko 400euro, wiec nie jest zle. No i te dwa kolka skretne sa bardzo wygodne
Jeszcze dzis pojezdze i pomysle.