reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

To normalne, niestety:-(Właśnie o tym pisałam wcześniej. Wsio dookoła mokre a efektu nawilżenia powietrza brak:-(
Tzn efekt odczuwalam, nie powiem, ale wkurzylam sie jak zobaczylam ta mokra podłoge, myslalam ze moj szanowny pies sie zsikał:confused: a u nas naprawde sahara w syp-ialni, musze znalesc jakis sposob na ta wilgoc

reklama
A wicie co ja zrobiłam? Wykukałam na allegro szlafroczki krótkie satynowe za 5.99 zł!!!:szok: I zamówiłam sobie dwa:-) Jestem strasznie ciekawa ich jakości jak przyjdą:-D Z czystej ciekawości zamówiłam.

MAm gruby frotte szlafrok ale właśnie z uwagi na upał na oddziałach połóżniczych ( doświadczenie z pierwszego porodu) chciałam kupic jakis lżejszy.

Pewnie sie nie zmieszczę w te zakupione szmatki ( rozmiar uniwersalny) ale może na potem bedzie chcociaż. Zobaczę.
Ale przyznajcie same-cena powalająca:-)

A wicie co ja zrobiłam? Wykukałam na allegro szlafroczki krótkie satynowe za 5.99 zł!!!:szok: I zamówiłam sobie dwa:-) Jestem strasznie ciekawa ich jakości jak przyjdą:-D Z czystej ciekawości zamówiłam.

MAm gruby frotte szlafrok ale właśnie z uwagi na upał na oddziałach połóżniczych ( doświadczenie z pierwszego porodu) chciałam kupic jakis lżejszy.

Pewnie sie nie zmieszczę w te zakupione szmatki ( rozmiar uniwersalny) ale może na potem bedzie chcociaż. Zobaczę.
Ale przyznajcie same-cena powalająca:-)

Ewcia, a daj jaiegś linka na te szlafroki :-)

Dziewczyny a gdzie te przedłużacze do biustonosza mozna kupic??:-D
Myśle że mi sie tez może takie coś przydać bo widze ze pod biustem też mi nieźle przybyło!

justy83, spytaj w sklepach z bielizną albo w pasmanterii. Na pewno będą.

Właśnie mi uświadomiłyście, że muszę kupić kapcie. Nie mam żadnych, bo po domu chodzę boso albo w skarpetkach.

Chcialam kupic jeszcze w wiekszym rozmiarze ale nie bylo :( szkoda bo sukienka -tunika jest swietna jest to 62 najwiekszajaki byl i niby na 2-4 miesiace mam nadzieje ze na wiosne bedzie pasowac:) do tego rajtuzki i jakas koszulka i niunia ksiezniczka :))

Moja ma cala szfe dla siebie i wiecej rzezy niz ja i M razem :-D

Dziewczyny które uzywały nawilzacza: mam pytanie- Czy to normalne ze po pol godziny od włączenia go na podłodze i wokol niego wszystko było mokre??:szok::szok: czy to tak ma dzialac? bo juz nie wiem co myslec...nie bawia mnie te mokre panele i szafki

my mamy pożyczony nawilżacz...jeszcze go nie używaliśmy...ale już zdażyłyście mnie nastraszyć...bo ja mam wykładzine w pokoiku echhhhhhhhhhhhhh:wściekła/y:

Tabasia my niedawno kupilismy wlasnie Cosatto Cabi 3 in 1, stoi juz rozlozony w salonie. Dalismy za niego £280, normalnie w sklepach kosztuje okolo £350. W sumie tez sie w nim zakochalam bo jest sliczny, ma bardzo ladne kolorki i latwo sie prowadzi. Z minusow z tego co wyczytalam to tylko brak zmienienia wysokosci raczki i mala gondola. Gondola sie nie martwie bo rodze w marcu jak wyrosnie to przeniesiemy sie na spacerowke ktora rozklada sie na plasko, na wysokosc raczki narazie nie narzekam ale zobaczymy jak bedzie sprawdzal sie w trasie. Co do pompowanych kolek, z tego co pamietam to chyba nie mieszkasz w pl? gdzie bez pompowanych kolek i dobrej amortyzacji przez dziurawe chodniki raczej latwo nie da sie przejechac, ja uwazam ze na angielskie chodniki i warunki koła pompowane są raczej zbędne, chyba ze komus wygodniej jest prowadzic wozek bez skretnych kol. O drugim wozku nic nie slyszalam, ale z wygladu cosatto ladniejszy;-)

reklama
Scotland no bardzo dziekuje za odpowiedz :-):-):-)
A jaki kolor macie? Bo u nas jest dostepny tylko ten czarno-zolty, ale nam sie podoba.
Zachwycil mnie ten wozek naprawde, tylko wlasnie pozniej o kolkach myslalam... No i go przekreslilam... Bo ja juz sama nie wiem co bym chciala :zawstydzona/y: Zdecyduje sie na cos, za chwile zmieniam zdanie :wściekła/y: Nie moge sama ze soba wytrzymac :-D
Mieszkamy w Irlandii, wiec tu chodniki tez raczej dobre.
Ten drugi - Graco to jakas nowosc... Ale 550euro to juz duzo, a te wozki to na jakis rok, poltora beda, wiec nie wiem czy jest sens wydawac tyle kasy.
No i jeszcze jest Quinny Buzz3, mojemu sie podoba, ale ja juz sama nie wiem, ma duzo zlych opinii :nerd:
Cosatto natomiast jest wlasnie zgrabniutki i lekki. Wysokosc raczki mi bardzo odpowiada, mojemu mezowi tez. U nas jest teraz promocja, za wszystko 400euro, wiec nie jest zle. No i te dwa kolka skretne sa bardzo wygodne :happy2:
Jeszcze dzis pojezdze i pomysle.

Do góry