reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

dziewczyny a czym różnią się te pampersy premium (w takim jasnym opakowaniu) od tych zwykłych papersów (w żóltym opakowaniu)? Bo te pierwsz kosztują ok 70gr/szt. a te stare ok.50gr/szt. :confused:
wogole kumpela mi mówiła, że jej szwagierka dostała w przesyłce chyba od samego pampersa całą paczkę tych nowych pampersów! one sama tylko 3 sztuki :-D

reklama
owlrene - mebelki śliczne
ja tam wprawdzie falbanek nie lubię, ale wyglądają uroczo:-D:-D

tabasia - chcieliśmy łóżeczko z szufladą, ale stwierdziliśmy, że kupimy Klupś Safari i pod to łóżeczko włożymy dwa kosze wiklinowe - będzie gicior:-D:tak:
a i tego misia tez chcemy kupić:-)

o wiaderku do kąpieli tez słyszałam, ale mu kupujemy zwykłą wanienkę

milkshake - ja to sie w ogóle na pieluchach nie znam, więc ci niestety nie pomogę:-(

Co do pampersów to te nowe chyba z tego co wiem lepiej kupkę wchłaniają, ale na stronie można się dowiedzieć.

Wózek coneco V4 na prawdę się fajnie prowadzi :) i jest zgrabniutki, tylko już mój synio roczny za duży jest, ale on sam wygląda na starszego, my mamy kolorek czerwony, można również dokupić torbę do zestawu.

Mag007 dzieki za podpowiedz :-) Ja jeszcze popatrze za takim plaskim plastikowym pojemnikiem, jak szuflada. A kosze tez dobry pomysl :tak: My mamy duza sypialnie, ale zawsze to dodatkowy schowek. Genialne, a ja nawet o tym nie pomyslalam :happy2:

Co do wiaderka, ponoc hit i fajna sprawa, ale ja tam wole prosta wanienke. Jakos trudno mi sobie wyobrazic kapanie noworodka w czyms takim :-D

my tez kupiliśmy zwykłą wanienkę :tak: zawsze to może na dłużej będzie i nie będę się martwiła, że wyrośnięte dziecko utknie mi w wiaderku ;-)
łóżeczko z szufladą :-) tzn na razie szuflada i drugi szczyt jeszcze idą :dry:

reklama
Do góry