reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Pytanie do dziewczyn które zamówiły łóżko SAFARI KLUPSIA:-)
Bo wczoraj byliśmy w Jupiterze i byliśmy zdecydowni tez na to łóżeczko i nawet pościel znalazłam z żyrafką Amy Exclusive ale jakoś jakość nie przemówiła do mnie. Łóżeczko gibało się we wszystkie strony:baffled: Może było źle skręcone ale jedyne tak się telepało ... a czy wasze też się tak gibie?? Czy to kwestia skrecenia:confused:

Spodobały nam się takie :
4B Drewex ŁÓZECZKO LAURA SZUFLADA GRYKA KOKOS (871868074) - Aukcje internetowe Allegro
Karuzela gratis Łóżeczko DREWEX Hippo.op.bok+m (871043896) - Aukcje internetowe Allegro
Czy któraś z was ma takie?? Minus to brak wyjmowanych szczebelkow i kółka ale mozna je wykręcic:sorry2:

reklama
Pytanie do dziewczyn które zamówiły łóżko SAFARI KLUPSIA:-)
Bo wczoraj byliśmy w Jupiterze i byliśmy zdecydowni tez na to łóżeczko i nawet pościel znalazłam z żyrafką Amy Exclusive ale jakoś jakość nie przemówiła do mnie. Łóżeczko gibało się we wszystkie strony:baffled: Może było źle skręcone ale jedyne tak się telepało ... a czy wasze też się tak gibie?? Czy to kwestia skrecenia:confused:

Spodobały nam się takie :
4B Drewex ŁÓZECZKO LAURA SZUFLADA GRYKA KOKOS (871868074) - Aukcje internetowe Allegro
Karuzela gratis Łóżeczko DREWEX Hippo.op.bok+m (871043896) - Aukcje internetowe Allegro
Czy któraś z was ma takie?? Minus to brak wyjmowanych szczebelkow i kółka ale mozna je wykręcic:sorry2:

hmm.. tez bylam w Jupiterze, ale jak macałam to łóżeczko to mi sie nie gibało..

moje jest w drodze, takze nie pomoge..

My z mężem już kupiliśmy prawie wszystko.
Pozostały jeszcze do kupienia akcesoria kosmetyczne dla dziecka, jak zasypka, krem na odparzenia, oliwka itp.
Nie żałuję że kupiliśmy wcześniej całą wyprawkę.
Jeśli chodzi o ubranka to z rozmiaru 56 kupiłam po 3 szt, a z 62 to po 5 szt.
Powiem waż że ubranka z rozmiaru 56 są wystarczająco duże, prawie jak rozmiar 62.

Już się doczekać nie mogę gdy nasza kruszynka przyjdzie na świat:-)

My z mężem już kupiliśmy prawie wszystko.
Pozostały jeszcze do kupienia akcesoria kosmetyczne dla dziecka, jak zasypka, krem na odparzenia, oliwka itp.
Nie żałuję że kupiliśmy wcześniej całą wyprawkę.
Jeśli chodzi o ubranka to z rozmiaru 56 kupiłam po 3 szt, a z 62 to po 5 szt.
Powiem waż że ubranka z rozmiaru 56 są wystarczająco duże, prawie jak rozmiar 62.

Już się doczekać nie mogę gdy nasza kruszynka przyjdzie na świat:-)
Tylko po 3 sztuki?Tj.3body,3pajacyki?Dobrze zrozumiałam?To nie za mało?Ja ciągle się zastanawiam czy nie za mało będę miała tych małych rzeczy na początek...bo jak pielucha przepuści to już trzeba dziecko przebrać:dry:a codziennie robić przepierkę to się nie da.

reklama
Do góry