reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
ja mam rossmanową gazetkę przed oczami i poza pampkami ciekawe promocje na sloiczki :)
za 1.99 deserki gerbera i obiadki (duze sloiczki) za 3.99 gerber i duze obiadki babydream 2.99, ponadto kosmetyki dzieciece, herbatki, chusteczki kaszki etc tez w ciekawych cenach :D

w super pharm też są mega promocje pampków:tak:

Byłam w Tesco po kaszki bobovity
Wróciłam bez bo promocja obejmuje 3 rodzaje -truskawka, malina i owoce leśne
Truskawka jest od 6 miesiąca a pozostałe 2 nie wiem bo nie było:sorry:
Gdyby były kupiłabym z każdego po 1 -a tak... na co mi 3 truskawki:confused2:

u mnie K by sie dal pokroic za taka :-) 1 opakoanie na 2 posilki mu idzie..... a pozniej mi mowi ze ja tak duzo naszemu dziecku jedzenia kupuje........ :-)

byłam wczoraj w tesco - i ta promocja na kaszki bobovity - nie jest na określone smaki tylko na wszystkie kaszki (faktycznie na cenie promocyjnej jest napisane malina, truskawka i owoce leśne) a ja kupiłam, jabłko +banan, morela, malina - i zapłaciłam 13 z groszami - czyli w promocji

byłam wczoraj w tesco - i ta promocja na kaszki bobovity - nie jest na określone smaki tylko na wszystkie kaszki (faktycznie na cenie promocyjnej jest napisane malina, truskawka i owoce leśne) a ja kupiłam, jabłko +banan, morela, malina - i zapłaciłam 13 z groszami - czyli w promocji

no to nie wiem...
u nas przy kasie pełno kaszek bananowych leżało bo "promocja nie obejmuje"

PS
Weszłam na stronę TESCO żeby zobaczyć gazetkę -jak wybierasz gazetkę musisz zaznaczyć o który sklep chodzi -więc moze to zależy też gdzie... przejdę się jutro i zapytam:)

Ostatnia edycja:
no to nie wiem...

PS
Weszłam na stronę TESCO żeby zobaczyć gazetkę -jak wybierasz gazetkę musisz zaznaczyć o który sklep chodzi -więc moze to zależy też gdzie... przejdę się jutro i zapytam:)

nie wiem - może to lokalnie

no to nie wiem...

PS

Z tymi promocjami to w ogóle jakoś dziwnie. Sprawdzałam dzisiaj te pampki co podawałam cenę i promocja trwała od 9 do 14 sierpnia, a nie tak jak w internecie (tak jak 13 sprawdzała). Także już cała głupia jestem.

nie wiem - może to lokalnie

hehehe no to byłam w tesco

Wybrałam kaszkę banan malina morela
No way -promocja nie obejmuje

Choć przy kasie pan zapewniał mnei ze jak najbardziej przy ostatniej paczce się wyzeruje i będzie ok. Ja na paragon a tu zonk -w punkcie obsługi pani wyjęła gaztkę i mówi mi że promocja obejmuje tylko malinę truskawkę wieloowocową:sorry: a jak to jest zrobione? proste każda inna jest choć o 1 grosz droższa i już komp nie zrobi gratisa bo ceny różne... ech

Taki chwyt -ja poszłam i oddałam ale ktoś machnie ręką i weźmie:sorry:

PS no i zakupiłam kubek niekapek -zobaczymy co to za cudo

W którymś numerze mamo to ja była księga "pierwszy rok życia cośtamcośtam" szukam ceny -nigdzie śladu po niej ale w środku gazeta z ceną kilku złotych... myślę tak tanio -wezmę... Nic bardziej mylnego -cena była ukryta w kodzie kreskowym napisana drobnym drukiem zasłonięta plakietką z napisem super przewodnik 26,99... ech. Wytrwałam 4 miechy bez przewodnika to następne chyba też przetrwam;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry