reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Katik mam pytanko czy w UK zabawki dla dzieciaczków też takie tanie jak ciuszki??[/COLOR]
przepraszam, przegapilam to pytanie

jesli chodzi o ceny to zalezy.
firmowe- znajdziesz tez taniej, choc czesto mozna ceny porownac do tych w PL
niefirmowe - to juz na bank taniej niz w PL...

Ja dzis np przezylam szok na zabawkowym stoisku w Auchan.
Jade jutro do kumpeli i 9 miesiecznego malucha. Stwierdzilam, ze kupie mu zabawke, a ze auchan mialam najblizej- padlo na niego. No ale jak tam zobaczylam ceny zabawek dla dzieciakow , z FP, chicco, itp to zrobilam :szok:
Ponizej 50 zl nie znalazlam nic, a ceny szly az chyba do 300 zl.
No ja nie wiem ile w PL sie teraz zarabia, ale dac za 1 zabawke 50 zlotych to dla mnie przegiecie....

Ostateccznie mlodemu kupilam takie cos:
Brilliant BasicsStack & Roll Cups - Fisher Price Toys - Brilliant Basics

reklama
Dla mnie ten żel mustelli to porażka tak samo jak krem co z ciązy miałam przeciw rozstepom lepi się to strasznie .

Jak ktoś sleep &play używa to kupiłam dziś w tesco za 21 zł za 50 szt . bo innych na promocji nie było więc wziełam te

dla mie mustela przereklamowana i juz bym bardziej polecala dax

dziewczyy potrzebuje rady co do fotelika samochodowego nr 2. te co mam jest do 10 kg a moje dziecie z tych byczych, wiec szykuje sie do zmiany.

jak mozecie doradzcie cos

dziewczyy potrzebuje rady co do fotelika samochodowego nr 2. te co mam jest do 10 kg a moje dziecie z tych byczych, wiec szykuje sie do zmiany.

przyłączam się do prośby. kurcze a ja nie wiem do ilu mój fotelik... chyba muszę lepiej przestudiować info na nim :eek:
ooo mój do 13kg :-D

Rany, ja chce do Europy!!!!!!!!!!!!!!!! U nas fotelik tej klasy kosztuje rownowartosc mniej wiecej 300 dolarow, jesli nie wiecej. Za 300 mozna kupic, cos co hmm, wyglada niezle, ale niekoniecznie jest dobre. Srednia krajowa to 500 dolarow...

O znalazlam nawet strone z fotelikami. W prawym gornym rogu jest cena . Tak wklejam, zebyscie nie pomyslaly, ze wkrecam. Mi tez jest trudno umierzyc w te ceny.

http://www.thebabyshop.com.mx/produ.../4149?osCsid=5de4571e0205047d0d02cf5350ac86a1

Ten fotelik kosztuje mniej wiecej 290 dolarow...

Ostatnia edycja:
Rany, ja chce do Europy!!!!!!!!!!!!!!!! U nas fotelik tej klasy kosztuje rownowartosc mniej wiecej 300 dolarow, jesli nie wiecej. Za 300 mozna kupic, cos co hmm, wyglada niezle, ale niekoniecznie jest dobre. Srednia krajowa to 500 dolarow...

O znalazlam nawet strone z fotelikami. W prawym gornym rogu jest cena . Tak wklejam, zebyscie nie pomyslaly, ze wkrecam. Mi tez jest trudno umierzyc w te ceny.

The Baby Shop - Trianos Life Style Brown - Bebe Confort

Ten fotelik kosztuje mniej wiecej 290 dolarow...

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
to ile wy tam zarabiacie???, sorry za pytanie
chyba taniej Ci na allegro zamówić, tylko chyba musisz to robić z dużym wyprzedzeniem<??>

haha zarobki w Meksyku sa koszmarne. Nie chodzi o to ile zarabiasz. Rzecz w tym, ze proporcje sa zdecydowanie zaburzone. W Polsce wydasz 300 zl (zalozmy, ze to 100 dolarow) i to ciagle jest tylko 1/10 srednij krajowej. Tutaj 100 dolarow to 1/3 sredniej krajowej... Z ciekawosci pogrzebalam po tych fotelikach i znalazlam jeden taki za prawie 1000 dol. (9-18kg). Przecietny Gomez nigdy nie kupi takiego siedzenia (najpewniej nigdy nie kupi zadnego fotelika dla dziecka), bo musialby przez rok odkladac...

Z allegro mi nie przesla tutaj. Chcialam zrobic zakupy na ebayu i dupa zbita. Tutejsze banki nie obsluguja systemu pay pall...

Na szczescie (w nieszczesciu) nie mamy samochodu...

reklama
ja będę taki kupowała
KIDDY COMFORT PRO 9-36 kg 6xKOLOR+3xGRATIS+mis+W-w (1182425415) - Aukcje internetowe Allegro
jest drogi to fakt, ale na tym akurat nie chce oszczędzać, bo dużo jeździmy samochodem. Igor ma z tej serii, on rośnie razem z dzieckiem

fajny fotelik ja planuje zakup recaro dla Szymka a Ola dpostanie fotelik po Szymku
Fotelik Samochodowy Recaro Young Sport PROMOCJA !! (1177509350) - Aukcje internetowe Allegro

ja miała problem że Szymek był za duzy do maxi cosi a za mały do fotelika 9-18 i znalazłam alternmatrywe
fotelik nie jest coprawda znanej renomowanej firmy ale
rozkłada sie super na pasko i można w nim wozić nasze maluchy
Szymek w nim do tej pory jexdzi i jestem mega z niego zadowlona , ma wygodnie super moze w nim spac jest z dobrych materiałów mimo czestego uzycia nie jest zniszczony
FOTELIK 0-25 kg ESPIRO OPTIMA + 5 gratisów 8 kol (1188999949) - Aukcje internetowe Allegro
także polecam .
Cena tez jest dobra . wkońcu nie kazdego tez stac na wypasy typu maxi cosi .

dla mie mustela przereklamowana i juz bym bardziej polecala dax

Do góry