reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama

A ja chciałam zameldować o promocji Rossmana: Pampersy za 44, 49 i chusteczki gratis
:-D do auchan się nie umywa...

Ja też stosuję Active baby, bo choć miałyśmy Huggiesy, to po jednym siusianiu już małej było niewygodnie w nich leżeć:tak:

ja kupilam z tydzien temu w rossmanie active baby jumbo pack za 37,99 fakt ze bez chusteczek

szkoda że na mojej wsi nie ma rossmana, jak pojadę do mamci to z pewnością się tam wybiore

w super pharm też są mega promocje pampków:tak:

Byłam w Tesco po kaszki bobovity
Wróciłam bez bo promocja obejmuje 3 rodzaje -truskawka, malina i owoce leśne
Truskawka jest od 6 miesiąca a pozostałe 2 nie wiem bo nie było:sorry:
Gdyby były kupiłabym z każdego po 1 -a tak... na co mi 3 truskawki:confused2:

to chyba lokalna promocja była, bo mój B 3 rossmany na moje polecenie obskoczył i u nas promocji niet, byłam zdziwiona, bo myślałam, że w sieciówkach te same promocje wszędzie:eek::baffled:

no to rzeczywiscie dziwne ja zaluje ze bylam na debecie wtedy bo tylko jedna pake kupilam
dzis wyslalam juz meza do AUCHANA bo 3 paczki mam nadzieje ze to nie bedzie lokalna promocja :)

reklama
no i d... :)
mój maz dzwoni do mnie z Auchanu gdzie ja o tej promocji wyczytalam bo pampki sa po 47 a nie 38 :)
a wiec promocja lokalna okazuje sie
no i kupil 2 paki huggisow za 38
z braku laku dobry kit

Do góry