reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
A ja chciałam zameldować o promocji Rossmana: Pampersy za 44, 49 i chusteczki gratis do auchan się nie umywa...
Ja też stosuję Active baby, bo choć miałyśmy Huggiesy, to po jednym siusianiu już małej było niewygodnie w nich leżeć
ja kupilam z tydzien temu w rossmanie active baby jumbo pack za 37,99 fakt ze bez chusteczek
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
ja kupilam z tydzien temu w rossmanie active baby jumbo pack za 37,99 fakt ze bez chusteczek
ow, jakie promotion, a ja kupiłam kilka dni temu jumbo paka za 54 zł w TESCO
szkoda że na mojej wsi nie ma rossmana, jak pojadę do mamci to z pewnością się tam wybiore
szkoda że na mojej wsi nie ma rossmana, jak pojadę do mamci to z pewnością się tam wybiore
w super pharm też są mega promocje pampków
Byłam w Tesco po kaszki bobovity
Wróciłam bez bo promocja obejmuje 3 rodzaje -truskawka, malina i owoce leśne
Truskawka jest od 6 miesiąca a pozostałe 2 nie wiem bo nie było
Gdyby były kupiłabym z każdego po 1 -a tak... na co mi 3 truskawki
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
to chyba lokalna promocja była, bo mój B 3 rossmany na moje polecenie obskoczył i u nas promocji niet, byłam zdziwiona, bo myślałam, że w sieciówkach te same promocje wszędzie
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
BRIGHT STARTS**ZAWIESZKA GWIAZDKA** + GRATIS !! (1162860040) - Aukcje internetowe Allegro
kupiłam dzisiaj Alicji do wózeczka (wersja ze słoneczkiem), bo ona zwykle na spacerkach nie śpi.
Katik mam pytanko czy w UK zabawki dla dzieciaczków też takie tanie jak ciuszki??
kupiłam dzisiaj Alicji do wózeczka (wersja ze słoneczkiem), bo ona zwykle na spacerkach nie śpi.
Katik mam pytanko czy w UK zabawki dla dzieciaczków też takie tanie jak ciuszki??
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
to chyba lokalna promocja była, bo mój B 3 rossmany na moje polecenie obskoczył i u nas promocji niet, byłam zdziwiona, bo myślałam, że w sieciówkach te same promocje wszędzie
no to rzeczywiscie dziwne ja zaluje ze bylam na debecie wtedy bo tylko jedna pake kupilam
dzis wyslalam juz meza do AUCHANA bo 3 paczki mam nadzieje ze to nie bedzie lokalna promocja
reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
no i d...
mój maz dzwoni do mnie z Auchanu gdzie ja o tej promocji wyczytalam bo pampki sa po 47 a nie 38
a wiec promocja lokalna okazuje sie
no i kupil 2 paki huggisow za 38
z braku laku dobry kit
mój maz dzwoni do mnie z Auchanu gdzie ja o tej promocji wyczytalam bo pampki sa po 47 a nie 38
a wiec promocja lokalna okazuje sie
no i kupil 2 paki huggisow za 38
z braku laku dobry kit
Podziel się: