reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

U nas w Tesco wszystkie kaszki Bobowity są 3 w cenie 2 (chyba po 4,5zł szt) . Są też deserki Bobowity w tej samej promocji (wychodzi po 1,83 szt)

Są też pampersy sleep and play 4 (50szt) po 21,90

reklama
zdecydowalam się na pralkę
Pralka Whirlpool AWE 6729/P - porównanie cen w sklepach internetowych
tylko mamy kolejny problem, bo nie wiemy czy zamówić przez net czy wziąć jednak ze sklepu, bo nawet znaleźliśmy dzisiaj ta pralkę w jednym sklepie w tym naszym miasteczku :szok:
różnica w cenie jest bo w sklepie kosztuje 1249zł, a w elektro.pl niecałe 992zł no + koszty przesyłki to wyjdzie ok. 1100 zl. Facet u nas w sklepie powiedział że da rabat 50 zł czyli kupimy za 1200. NO i jest 100zł różnicy. Ale w razie awarii (tfu tfu) zgłaszamy to do sklepu i sie nie martwimy a jak zamówimy przez net to trzeba dzwonić do serwisu, i co wtedy? przyjeżdżają? jak to jest znacie się? bo w Łukowie serwisu Whirlpoola nie ma, najbliższy w Siedlcach (30km) i co w razie co mam ją wieźć :confused:
no i nie wiem co tu robić :confused2::baffled:

Ale w razie awarii (tfu tfu) zgłaszamy to do sklepu i sie nie martwimy a jak zamówimy przez net to trzeba dzwonić do serwisu, i co wtedy? przyjeżdżają? jak to jest znacie się? bo w Łukowie serwisu Whirlpoola nie ma, najbliższy w Siedlcach (30km) i co w razie co mam ją wieźć :confused:
no i nie wiem co tu robić :confused2::baffled:

Dziewczyny tutaj wklejały link do praw przy zakupie z netu (chyba tu bo gdzieś czytałam) jest naprawdę ok . Masz czas na testowanie i zwrot gdyby w transporcie się uszkodziła -poza tym one też mają długą gwarancję -może ktoś jeszcze raz wklei dla ciebie..

Aakata- jak mi lap sie spsuł, to ja go zapakowałam i wysłałam do dystrybutora (po wcześniejszym uzgodnieniu tematu) na ich koszt oczywiście. A z praleczką to ja bym zadzowniła do przedstawicielstwa Whirpoola i spytała ich co oni robią w takiej sytuacji, bo tak naprawdę to oni są za to odpowiedzialni- tu masz tel. do nich i się dowiedz co i jak: Whirlpool - Obsługa serwisowa i pomoc przed zakupem

Zapewne Twój sprzedawca stacjonarny i tak odeśle Cię do autoryzowanego serwisu W. bo sam przy praleczce dłubał nie będzie, bo stracisz gwarancję :-p

A Electro.pl to jest część Media Ekspertu- normalna duża firma i można u nich kupować.

Nata- dzięki za pampersowe info;-)

A ja Wam polecam zakupy w aptece na allegro - kupiłam 2x500ml płynu oliatum za 89,90 a w mojej lokalnej aptece za 500ml płaciłam 68zł <zdzierstwo!!> Krem Oilatum Soft 75ml kupowałam u mnie po 36,90 a na alegro za 22,90zł.
Zakupy robiłam u Sprzedawcy aptekagemini_pl

Mają w promocji żel poporodowy mustella + krem do pielęgnacji brodawek gratis za 69,90zł
MUSTELA ŻEL POPORODOWY 200ml + do BRODAWEK !! ~A~ (1176257457) - Aukcje internetowe Allegro
Oczywiście też kupiłam;-) Pierwszy raz go będę używać, ale wszędzie go polecają, więc pewnie warto:-)

Nata- dzięki za pampersowe info;-)

A ja Wam polecam zakupy w aptece na allegro - kupiłam 2x500ml płynu oliatum za 89,90 a w mojej lokalnej aptece za 500ml płaciłam 68zł <zdzierstwo!!> Krem Oilatum Soft 75ml kupowałam u mnie po 36,90 a na alegro za 22,90zł.
Zakupy robiłam u Sprzedawcy aptekagemini_pl

Mają w promocji żel poporodowy mustella + krem do pielęgnacji brodawek gratis za 69,90zł
MUSTELA ŻEL POPORODOWY 200ml + do BRODAWEK !! ~A~ (1176257457) - Aukcje internetowe Allegro
Oczywiście też kupiłam;-) Pierwszy raz go będę używać, ale wszędzie go polecają, więc pewnie warto:-)

Ja żelu poporodowego używam od samego początku i widzę różnicę i to sporą. Skóra jest bardziej delikatna i widać, że wróciła do poprzedniego wyglądu więc polecam ;-)

reklama
Dla mnie ten żel mustelli to porażka tak samo jak krem co z ciązy miałam przeciw rozstepom lepi się to strasznie .

Jak ktoś sleep &play używa to kupiłam dziś w tesco za 21 zł za 50 szt . bo innych na promocji nie było więc wziełam te

Do góry