reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

aniam141 wystarczy ze na przewijak polozysz pieluche tetrowa,tak przewijalam starszego synka i bylo ok, a poza tym przewijak zawsze mozna umyc:tak: i wiadomo ze jak sie jedna pielucha terowa ubrudzi polozyc czysta i wsio po problemie:-)

reklama
aniam141 wystarczy ze na przewijak polozysz pieluche tetrowa,tak przewijalam starszego synka i bylo ok, a poza tym przewijak zawsze mozna umyc:tak: i wiadomo ze jak sie jedna pielucha terowa ubrudzi polozyc czysta i wsio po problemie:-)

Ja jednak wolałam poktrowce bo mi się nic nie zwijało pod dzieckiem . :tak: A kosztują pare złotych ale rzecz gustu

hej, pochwale sie tylko krotko ze dostalam dwa wielkie worki ciuszkow dla baby, uzywane ale po mojej corce mojej kuzynki, w szoku jestem, jakie super!!! a sama juz tyle nakupowalam ze lo matko.. hihi, ale co tam przyda sie

No kochane,
witam Was z rana:-) jak tak sobie czytam, ile Wy już rzeczy macie to mi trochę głupio, bo ja praktycznie nie mam jeszcze nic (no ze 4 sztuki ciuszków), nie ma co.. muszę się wreszcie sprężyć, bo czasu coraz mniej.. a ile można tylko oglądać:-)

Katik no niezle zaszlalas;-).Powiewdz mi czy wszystki buciki sa w tym samym rozmiarze???
buciki sa tak w przedziale do grudnia... sa takie szmaciane na pocztek, welniane, polarkowe, itd, na lato mnostwo sandalkow, a na jesien adidaski, trampeczki, polbuciki i na anglielske deszcze -gumiaczki :-D:-D:-D

A ja dziś byłam na kiloskach i nabyłam pajacyk Diora:-D
pokaz, pokaz!!!!

Dzis juz 3 kurier podjechal pod dom, z rzeczami zamowionymi w weekend na necie. Sasiedzi pewnie mysla, ze zwariowalismy hahahah.
Wszystko piekne i sliczne... a laktator wyprubowany na Ł. Zasysa cycusia, ale czy w odpowiednim czasie z mojego poleci mleczko? Zobaczymy ;-)

buciki sa tak w przedziale do grudnia... sa takie szmaciane na pocztek, welniane, polarkowe, itd, na lato mnostwo sandalkow, a na jesien adidaski, trampeczki, polbuciki i na anglielske deszcze -gumiaczki :-D:-D:-D

pokaz, pokaz!!!!

Dzis juz 3 kurier podjechal pod dom, z rzeczami zamowionymi w weekend na necie. Sasiedzi pewnie mysla, ze zwariowalismy hahahah.
Wszystko piekne i sliczne... a laktator wyprubowany na Ł. Zasysa cycusia, ale czy w odpowiednim czasie z mojego poleci mleczko? Zobaczymy ;-)

ja nie wiem co my bysmy bez tych naszych chłopów zrobiły:-)

Katik zazdroszcze, ze juz masz tego tyle... ja jakos meskich decyzji poki co podjac nie moge:-)

Ja tak jak Iza kladlam pieluszke, tyle ze na poczatku flanelowa, bo mieksza i przyjemniejsza. Nic sie nie zwijalo. Jak Kuba byl starszy to kladlismy dyzurny recznik (mam ich od diabla i troche, to mogl brudzic). Duzo zalezy od ruchliwosci dziecka na przewijaku- Kuba byl 'pan ostroznicki' i nie szalal.

Ja na zakupy wybieram sie w styczniu. Zreszta nie musze duzo kupowac- bardziej bedzie to dla wlasnej przyjemnosci, niz z potrzeby ;-)

reklama
aga.ta nie wiem dokladnie jak sie sprawdzi ta niania, bo tej firmy nie znam. W kazdym badz razie ja mam bardzo podobna, tylko ze z Philipsa
12152_1.jpg

i jesli chodzi o zasieg i funkcjonalnosc, to narzekaz nie moge. Pokoj dziecka jest na gorze, niania odbiera na dole i slychac bardzo dobrze.

Do góry