Dagsila ja zamiast gotowego zestawu kupuje osobno poduszeczkę( na początku wolałbym jej jednak nie używać przez pierwszy miesiąc) i kocyk
aczkolwiek fajne te komplety
Poduszki żadnej nie powinno się dawac do roku . wg . lekarzy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dagsila ja zamiast gotowego zestawu kupuje osobno poduszeczkę( na początku wolałbym jej jednak nie używać przez pierwszy miesiąc) i kocyk
aczkolwiek fajne te komplety
a modziecko w takich butach bedzie paradowalo nastepnej zimy *H&M* NOWE BUCIKI panterka 14/15_10cm (863012839) - Aukcje internetowe Allegro
ciotka ma obsesje na punkcie rózu i centek
Dagsila możesz przypomnieć jaki wózek kupilaś? Pisałaś gdzieś że ma opcje przekładania spacerówki w dwie strony i ciekawa jestem który to, bo to też niezła opcja w porównaniu do przekładanej rączki.
W Krakowie zaczęły się wyprzedaże w Mothercare, więc dziś poszaleliśmy zakupowo Liczyłam, jednak że przeceny będą też na akcesoria, ale są tylko na ciuszki.
Wychodzi mi, że tak naprawdę brakuje mi jeszcze z ubranek jakiś 3-4 par śpiochów i będę ready ;-)
Reszta zakupów leży...
:-):-):-):-) cudne :-):-):-):-) chce dziewczynkę ,bo co z tego ,że cętki jak te kokardki takie słodkie
ja tez już młodemu kupiłam parę butów , bardziej dla szpanu niż użytku ale co
tak to jest od spacerowego buzz
aniam ja już nie pamiętam ale na początku chyba do 4 miesiąca Młody miał pieluszkę pod główką a później jak zaczął się wyginać do siadania ,kupiłam mu poduszkę, jako podpórkę kiedy siedział Dlatego wolałabym by było tak samo , bo co jak co ale kręgosłup Młody ma w doskonałej formie
Tutaj w ogóle nie stosuje się poduszek do wózków głębokich i tak samo do łóżeczka ale ile razy widziałam już mamę z Polski z poduszeczka o grubości około 20 cm a dzidzuś miał może 2-3 miesiące i leżał na nie w wózeczku To chyba nasza specjalność z tymi poduszkami ---pamiętam jak odstałam od mojej mamy 2 poduch z prawdziwego pierza dla mnie i Szanownego ---jezzzu jak mnie bolał kręgosłup po nich takie były upchane ,że można było nimi zabić człowieka i w końcu znalazły się na śmietniku :-)