reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Cześć dziewczyny.

Mam do sprzedania pakę ciuszków dla dziewczynki- prawie 90 sztuk , głównie angielskich firm- NEXT, EARLY DAYS, MARKS & SPENCER itp.
Moja córcia urodziła się w okresie zimowym, więc jest tam dużo malutkich, welurowych ciuszków. Jest też kombinezon i kurteczki na wiosnę. Dużo sukieneczek , ślicznych bluzek i pajacyków w idealnym stanie. Ciuszki wystarczą na około rok,
Polecam i zapraszam do licytacji!

Paka 90 szt. 0-3-6-9 firmówek dla Dziewczynki (841098384) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
to ja sie podlacze pod to pytanie, bo ile ludzi, tyle opiniii. Jedni mowia, zeby prac w jak najdelikatniejszych detergentach, zeby uczulenia nie bylo, a drudzy, zeby prac w normalnym proszku, zeby dziecko sie przyzwyczailo od malego do "normalnego traktowanie" i nie bylo "zachuchane" ... Jakies sugestie?

Ja prałam w loveli i płukałam w lenor sensitive bo tak mi zapachowo najbardziej pasowało. Prałam w 60 stopniach i prasowałam bez dodatkowego płukania.
Po pół roku kupiłam vizir sensitive i w sumie do tej pory w nim piore bo ładnie wszystko dopiera ale czestp wrzucam rzeczy tez do zwykłego naszego proszku i małmu nic nie jest tak samo do pralki sypie vanish.
Normalny proszek od poczatku to chyba przeszada szczególnie chodzi o dośc intensywny zapach ale jak dziecko nie ma alergi to po poł roku jak ktoś chce można testować zwykłe

Mam dokadnie to samo:tak:Wszystkie nowe rzeczy piorę bo nie znoszę tego zapachu:tak:
Nie ma to jak ulubiony zapach płynu do płukania:-)

Z chin kilka tyg statkiem potem do jakiegoś magazyny europejskiego a tamtąd do Polskiego , z takiego do sklepowego potem nie wiadomo kto to macał i na to kaszlał i wystarczy:no:

0019bejesien09.jpg

Mój najnowszy zakup... Ogrodniczki po prostu rewelka! Tak wygodnych spodni jeszcze nie nosiłam. Polecam każdej z Was. W ogóle jakoś tak upodobałam sobie be mamę...

reklama
Do góry