iza813
mama Szymka i Samuela
Ella1,akaata ja tez jeszcze NIC nie mam dla maluszka i wcale mi to nie przeszkadza,zreszta wielu rzeczy kupowac nie bede bo sporo dostane,a ta wieksze zakupy typu wanienka planuje dopiero na marzec
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też jeszcze nic nie kupiłam, mam tylko to co po Nadii, ale mam nadzieję że maleństwo się ujawni w środę i będę mogła już coś kupić, skarpetusie np.
Ella1,akaata ja tez jeszcze NIC nie mam dla maluszka i wcale mi to nie przeszkadza,zreszta wielu rzeczy kupowac nie bede bo sporo dostane,a ta wieksze zakupy typu wanienka planuje dopiero na marzec
Mam pytanie jaki proszek do prania najlepszy? Chodzi mi o wypranie tych wszystkich ubranek słyszałam coś o płatkach mydlanych no i o tym, że to ręcznie trzeba wyprać i koniecznie wyprasować
to ja sie podlacze pod to pytanie, bo ile ludzi, tyle opiniii. Jedni mowia, zeby prac w jak najdelikatniejszych detergentach, zeby uczulenia nie bylo, a drudzy, zeby prac w normalnym proszku, zeby dziecko sie przyzwyczailo od malego do "normalnego traktowanie" i nie bylo "zachuchane" ... Jakies sugestie?Mam pytanie jaki proszek do prania najlepszy? Chodzi mi o wypranie tych wszystkich ubranek słyszałam coś o płatkach mydlanych no i o tym, że to ręcznie trzeba wyprać i koniecznie wyprasować
Mam pytanie jaki proszek do prania najlepszy? Chodzi mi o wypranie tych wszystkich ubranek słyszałam coś o płatkach mydlanych no i o tym, że to ręcznie trzeba wyprać i koniecznie wyprasować
to ja sie podlacze pod to pytanie, bo ile ludzi, tyle opiniii. Jedni mowia, zeby prac w jak najdelikatniejszych detergentach, zeby uczulenia nie bylo, a drudzy, zeby prac w normalnym proszku, zeby dziecko sie przyzwyczailo od malego do "normalnego traktowanie" i nie bylo "zachuchane" ... Jakies sugestie?
O ile dobrze pamietam to gdzies po roku zaczęlam prac ciuszki niuni już w normalnym proszku.