reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

U nas żarcie drogie :-D Ciuchy drogie:-D zarobki marne :-(

normalnie żyć nie umierać:-)

aniam
mam pytanko, czym kleisz te naklejki na ściany?? powoli zabieram się za robienie odpowiedniego pokoju dla chłopaków, a te kilka 'starych' co mam, takie piankowe, zupełnie nie chcą mi się trzymać na tej taśmie dwustronnej...

reklama
normalnie żyć nie umierać:-)

aniam mam pytanko, czym kleisz te naklejki na ściany?? powoli zabieram się za robienie odpowiedniego pokoju dla chłopaków, a te kilka 'starych' co mam, takie piankowe, zupełnie nie chcą mi się trzymać na tej taśmie dwustronnej...

A tych co a mam już był klej . Więc nie mam pojęcia ale jak pojedziesz do jakiejś castoramy czy czegos takiego to pewnie Ci doradzą czym to zrobić no i moje nie są piankowe wygladają w sumie akby to było namalowane na ścianie

A tych co a mam już był klej . Więc nie mam pojęcia ale jak pojedziesz do jakiejś castoramy czy czegos takiego to pewnie Ci doradzą czym to zrobić no i moje nie są piankowe wygladają w sumie akby to było namalowane na ścianie

właśnie się na takie zbieram, ale jak Ci sie na tym kleju co był trzymają to super, u mnie też powinny:-)

super sa te naklejki, tez chce kupic cos takiego ale bym chciala typowo dziewczece jakies rozowe...najlepiej, serduczka, kwiatki, czarodziejki...cos takiego, jak ktoras cos takiego gdzies zobaczy to prosze o linka

reklama
:-) kamisia ja wlasnie spac nie moge, bo chora jestem i poszukalam na allegro tych naklejek i dokladnie znalazlam te same co ty wkleilas hihi, wlasnie chcialam je tutaj wkleic, patrze a ty te same wypatrzylas, sa swietne - te kupie napewno:tak:

Do góry