reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

a ja sie Wam pochwale, ze kupilam dzis sukienke na obrone. Nie do konca taka jaka chcialam, bo wolalabym, zeby byla odcieta pod biustem, ale i tak jest super:tak: zwlaszcza ze w przecenie, z 49 na 29 euro, wiec tym bardziej mnie sie podoba:-D
http://www.mothercare.com/richContent/B002HE8DR4
Bardzo ładna:tak:. Daj znac kidy mamy trzymac kciuki, no i pokaż się Nam w tej sukience:tak:
aga2010 - sliczna ta sukienka, bardzo lubie takie klasyczne.
dziewczyny fajnie i niedrogo mozna tez kupic w c&a, znacie to? kupilam tam dwie bluzki takie tuniki pod biustem z gumka jakby po bokach, bardzo ladnie leza, typowo ciazowe za 19 euro za sztuke

Ja w C&A kupiłam sobie czarne bojówki ciążowe:tak:

reklama
Dziewczyny wozek TAKO JUMPER jest fajny ale tylko jako gondola lub z fotelikiem do auta,podobno jako spacerowka jest to wozek nie wygodny dla dziecka i pod plecki trzeba podkladac poduszke
Pisze tylko to co slyszlam,warto abyscie poczytaly na innych forach wiecej na temat tego wozia,abyscie potem nie zalowaly pochopnych decyzji.Ten wozek wizualnie jest ok ale jak dla mnie odpada z wyzej podanych powodow

dziewczyny wczoraj zrobilam juz pierwsze wieksze zakupy, kupilismy maxi cosi cabrio fix - przesliczny wzor juz sie dawno na niego czailam, kupilam smietniczek na pieluszki angelcare no i lozeczko dla niemowlaka takie pokojowe malutkie (nie wiem jak to sie po polsku nazywa, jest malutkie, waskie, okragle, na kolkach i baby w nim spi tak do 4-6 miesiecy), acha i kupilam jeszcze ta poduszke dla ciezakrnych i do karmienia - superowa i pani w sklepie mowila jaka roznica jest miedzy drogim i tanimi poduchami - im mniejsze te kuleczki w srodku tym drozsza poducha bo sie nie wygniecie:-)

hohoho Justa, no to porzadne te zakupy byly :tak: Wstaw no choc fotke jaki ten basket dla Malej kupilas, uwieeeelbiam je!

Widzę , że zakupy idą pełną parą
Ja co prawda mam wszystko przed sobą ale mogę się Wam pochwalić ,że na Antosia czeka już pikne sosnowe łóżeczko(złożone jeszcze ),mata edukacyjna i kołyska- śliczny wiklinowy kosz na kółkach.Mam już trochę bodziaków i kilka par śpioszków i takie malusine czapunie...achhh:-)

To ja widzę że się trochę pośpieszyliśmy:-) Łóżeczko już czeka i wózeczek też, ale przyznam się że się ciesze bo już miałam dosyć siedzenia na necie czytania opinii, chodzenia po sklepach a tak to w zasadzie Mój podjął decyzje a że ja miałam w tedy okres że już wszystko mi było obojętne to zakupy już zrobione:) Ciuszki już kupowałam zanim byłam w ciąży a jak się dowiedziałam że się udało to już poszłam na całość więc na dobrą sprawę o to już też nie muszę się martwić. Zostało jeszcze kilka większych rzeczy i same już dodatki ale na to zostawiamy sobie czas po nowym roku.
Tylko nie możemy się już doczekać naszej Dzidziuni ale wytrzymamy do kwietnia:tak:

No to przyszalałaś z tymi zakupami Justa faktycznie, ale dobrze, masz z głowy i tyle a ile radości pewnie teraz w domu. ja to bym pewnie tylko siedziała i to wszystko oglądała.
Ja nie mam jeszcze nic kompletnie nic :confused2: boję się kupic cokolwiek by nie zapeszyć, no ale nie wiem czy dzisiaj nie polece do jakiegoś sklepu jak maleństwo sie ujawni ;-)

No to przyszalałaś z tymi zakupami Justa faktycznie, ale dobrze, masz z głowy i tyle a ile radości pewnie teraz w domu. ja to bym pewnie tylko siedziała i to wszystko oglądała.
Ja nie mam jeszcze nic kompletnie nic :confused2: boję się kupic cokolwiek by nie zapeszyć, no ale nie wiem czy dzisiaj nie polece do jakiegoś sklepu jak maleństwo sie ujawni ;-)

Nie jesteś sama! ;-) Ja też jeszcze nie kupiłam kompletnie nic dla Maleńkiej, żeby nie zapeszyć,:eek: ale od stycznia zaczynam szaleć! :-D:-D:-D Nie mogę się doczekać! -Zwłaszcza tego maleńkiego łóżeczka! :-)

reklama
Do góry