reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
aniez - Lena wizytą będzie zachwycona, bo ona Kubusia - nazywanego przez nią Kacperkiem bardzo miło wspomina;-) Nie wnikam czym on sobie na tą miłość zasłużył:-D Tak czy inaczej fotele dzieciarnia dostanie dopiero pod choinkę.

aniam - poduch mamy dużo, więc jakieś tam sobie na nie rzucą i będzie git.

Dziadek, znaczy się mój Tata mi dziecko rozpuszcza :) świata poza Nią nie widzi (to super), ale kupując jej wszystko czego sobie tylko zażyczy rozwala mi system wychowawczy - dzisiaj musiałam go spacifikowac przy kasie aby nie kupił Ferbiego. Jego tekst - ale przecież Julka powiedziała, że chciała by go dostać.

Nata Aniam dobrze radzi :)
Ja miałam identycznie z moją babcia, a, pewnego dnia po teks id, ze Kuba coś tam chce, to trzeba dać, zapytałam wprost, czy jak będzie chciał np. skoczyć z okna, to mu pozwoli. I babcie przystopowalo :) ustalilysmy zasady, bo ja uważam, ze wiele można, ale dziecko łatwo rozpuścić i potem zonk.

Znalazłaś kuchnie?

Szukam jakiejś rodzinnej gry dla Alicji pod choinkę. Ona dopiero teraz pomału zaczyna się interesować puzzlami i grami. Więc czekam na propozycje.

Aniam, Aniez z tym mieszkaniem to dobry pomysł :),

Podobnie mowię Tatcie,o tym oknie, ale On uparty - ma ją jedną i więcej mieć nie będzie także puszcza wodze fantazji.

Aniez kuchni nie znalazłam - widziałam kilka w necie, ale jak to w necie pomacać nie mogę więc trochę dygam - bo jednak to mały wydatek nie jest, u mnie w Olsztynie nie ma :( także nie wiem, do Gdańska jakoś mi ostatnio nie po drodzę.

reklama
Do góry