reklama
aniez - Lena wizytą będzie zachwycona, bo ona Kubusia - nazywanego przez nią Kacperkiem bardzo miło wspomina;-) Nie wnikam czym on sobie na tą miłość zasłużył Tak czy inaczej fotele dzieciarnia dostanie dopiero pod choinkę.
aniam - poduch mamy dużo, więc jakieś tam sobie na nie rzucą i będzie git.
aniam - poduch mamy dużo, więc jakieś tam sobie na nie rzucą i będzie git.
Dziadek, znaczy się mój Tata mi dziecko rozpuszcza świata poza Nią nie widzi (to super), ale kupując jej wszystko czego sobie tylko zażyczy rozwala mi system wychowawczy - dzisiaj musiałam go spacifikowac przy kasie aby nie kupił Ferbiego. Jego tekst - ale przecież Julka powiedziała, że chciała by go dostać.
aniez
Fanka BB :)
Nata Aniam dobrze radzi
Ja miałam identycznie z moją babcia, a, pewnego dnia po teks id, ze Kuba coś tam chce, to trzeba dać, zapytałam wprost, czy jak będzie chciał np. skoczyć z okna, to mu pozwoli. I babcie przystopowalo ustalilysmy zasady, bo ja uważam, ze wiele można, ale dziecko łatwo rozpuścić i potem zonk.
Znalazłaś kuchnie?
Ja miałam identycznie z moją babcia, a, pewnego dnia po teks id, ze Kuba coś tam chce, to trzeba dać, zapytałam wprost, czy jak będzie chciał np. skoczyć z okna, to mu pozwoli. I babcie przystopowalo ustalilysmy zasady, bo ja uważam, ze wiele można, ale dziecko łatwo rozpuścić i potem zonk.
Znalazłaś kuchnie?
Aniam, Aniez z tym mieszkaniem to dobry pomysł ,
Podobnie mowię Tatcie,o tym oknie, ale On uparty - ma ją jedną i więcej mieć nie będzie także puszcza wodze fantazji.
Aniez kuchni nie znalazłam - widziałam kilka w necie, ale jak to w necie pomacać nie mogę więc trochę dygam - bo jednak to mały wydatek nie jest, u mnie w Olsztynie nie ma także nie wiem, do Gdańska jakoś mi ostatnio nie po drodzę.
Podobnie mowię Tatcie,o tym oknie, ale On uparty - ma ją jedną i więcej mieć nie będzie także puszcza wodze fantazji.
Aniez kuchni nie znalazłam - widziałam kilka w necie, ale jak to w necie pomacać nie mogę więc trochę dygam - bo jednak to mały wydatek nie jest, u mnie w Olsztynie nie ma także nie wiem, do Gdańska jakoś mi ostatnio nie po drodzę.
reklama
Podziel się: