reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Wrocławianki,
mam jeden domek kartonowe z lidla do sprzedania. Motyw morski. Lenka dostała dwa identyczne. Jakby któraś chciała to zapraszam na priv;)

reklama
Ja po szkoleniu przytargałam dwie niesamowite rzeczy

No1- rewelacyjna rzecz na imprezę jako buty na zmianę albo np na przyjęcie w domu. Na allegro są czarne tylko w rozmiarze 40-41, ale może w sklepach są.
Scholl pocket - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

No2- genialna rzecz, w końcu nie muszę układać włosów na te moje durne rzepy i mniej niszczę włosy. Ma ceramiczną powłokę, chłodny nawiew, szczotkę z włosia dzika, nabłyszcza włosy (funkcja jonizacji). Uwielbiam ja.
LOKÓWKO-SUSZARKA BABYLISS 2735E OBROTOWA SZCZOTKA (3772869996) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ostatnia edycja:
Wyprzedałam pół chaty zbędnych gratów i zaszalałam bez wyrzutów sumienia. Mam porządek i cudne kalosze w których się zakochałam jak tylko zobaczyłam. Sklep dodałam do ulubionych i z przyjemnością będę tam wracać. Gumowce takie:
däv - Kalosze z futrem Fur Cuff Black - Däv | FrontRows
Wiem, że drogie i że miałabym za to 8 par kaloszy z Biedronki, ale zarobiłam uczciwie to wydałam, bo zakupy mają przecież sprawiać radość:) M. się śmieje, że nawet w polu z psem będę pięknie wyglądać:-D

Mamusiu super!! Gratulację Krysi i Marysi ;-) :-D

A ja zrobiłam dzisiaj napad na Lildl i kupiłam pościel... udało mi się upolować ostatnie dwa komplety naszego rozmiaru pościeli :-D i mam taką:
90763_03_f.jpg

Fajna jakościowo jest... tylko muszę guziki na zamki przerobić ;-) ale to podjadę i kupię zamki pościelowe i wszyję :-)

No proszę jak zakupowo :tak:
Mamusia też mam taką małą panią Krysię :tak: Kolor nawet ten sam , tylko elektroluxa , niech się nie psuje i dobrze myje :tak: Kuchenka nowa oj mi się marzy . Szajsunga najlepiej :tak: ale ... gotówki w mym portfelu brak :-D:-D

Elvie nie moja bajka te buty :no:

Agnieszka - ja tam nie wiem , byłam dziś w lidlu ale u nas chyba po tej pościeli już ślad zaginął :-D:-D
Zresztą mam ikea więc wymiary zupełnie nie te :-D:-D

reklama
Do góry