reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Wrocławianki,
mam jeden domek kartonowe z lidla do sprzedania. Motyw morski. Lenka dostała dwa identyczne. Jakby któraś chciała to zapraszam na priv;)

reklama
Ja po szkoleniu przytargałam dwie niesamowite rzeczy

No1- rewelacyjna rzecz na imprezę jako buty na zmianę albo np na przyjęcie w domu. Na allegro są czarne tylko w rozmiarze 40-41, ale może w sklepach są.
Scholl pocket - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

No2- genialna rzecz, w końcu nie muszę układać włosów na te moje durne rzepy i mniej niszczę włosy. Ma ceramiczną powłokę, chłodny nawiew, szczotkę z włosia dzika, nabłyszcza włosy (funkcja jonizacji). Uwielbiam ja.
LOKÓWKO-SUSZARKA BABYLISS 2735E OBROTOWA SZCZOTKA (3772869996) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ostatnia edycja:
Wyprzedałam pół chaty zbędnych gratów i zaszalałam bez wyrzutów sumienia. Mam porządek i cudne kalosze w których się zakochałam jak tylko zobaczyłam. Sklep dodałam do ulubionych i z przyjemnością będę tam wracać. Gumowce takie:
däv - Kalosze z futrem Fur Cuff Black - Däv | FrontRows
Wiem, że drogie i że miałabym za to 8 par kaloszy z Biedronki, ale zarobiłam uczciwie to wydałam, bo zakupy mają przecież sprawiać radość:) M. się śmieje, że nawet w polu z psem będę pięknie wyglądać:-D

Mamusiu super!! Gratulację Krysi i Marysi ;-) :-D

A ja zrobiłam dzisiaj napad na Lildl i kupiłam pościel... udało mi się upolować ostatnie dwa komplety naszego rozmiaru pościeli :-D i mam taką:
90763_03_f.jpg

Fajna jakościowo jest... tylko muszę guziki na zamki przerobić ;-) ale to podjadę i kupię zamki pościelowe i wszyję :-)

No proszę jak zakupowo :tak:
Mamusia też mam taką małą panią Krysię :tak: Kolor nawet ten sam , tylko elektroluxa , niech się nie psuje i dobrze myje :tak: Kuchenka nowa oj mi się marzy . Szajsunga najlepiej :tak: ale ... gotówki w mym portfelu brak :-D:-D

Elvie nie moja bajka te buty :no:

Agnieszka - ja tam nie wiem , byłam dziś w lidlu ale u nas chyba po tej pościeli już ślad zaginął :-D:-D
Zresztą mam ikea więc wymiary zupełnie nie te :-D:-D

reklama
Do góry