reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Ja się czuję wypruta z kasy hehehe a Wy mi tu o promocjach :p

Nata- kiedyś jak mój tato ciągle z czymś dla dzieci przychodził (a był codziennie, więc lekka przesada), to go w końcu wprost spytałam, czy on chce, żeby dzieci cieszyły się, że dziadek przychodzi, czy dlatego, że coś przynosi. Po głębszym zastanowieniu wybrał drugą opcję. Czasem się łamie ;-) ale wolno mu, bo to jest czasem, natomiast już załapał, że najcenniejsze, co dla nich ma to miłość i czas. Pogadaj z tatą.

reklama
Aniez u nas tez juz Julka nie dostaje za kazdym razem prezentu, a były i takie sytuacje - sama Julka go zgasiła stwierdzeniem "dziadziuś co dla mnie masz" - to przestał, teraz szaleje jak są okazje świtą, urodziny, czy dzień dziecka. Z jednej strony to fajne, a z drugiej rozpuszcza mi ją.

Aniam co do tego konta to chyba tak zrobię, teraz Julka ma konto jako subkonto do mojego nr.

Nata teraz mają jakąś nowość włąśnie w PKo i całkiem fajne oprocentowanie jest , a konto jest darmowe :tak:
My mamy pko więc ciągle mi się reklamy wyświetlają . U nas dzieciaki też mają dodatek do naszego .

Maciek dostał dziś grającą polsko-angielską straż pożarną od babci a od niani elektryczny pociąg (świeci, tory ma i 2 wagony, na baterie jest więc sam jeździ) i dziecka nie ma. Ciekawe jak długo będzie się tym zachwycał;-)

Młoda spała dzisiaj ze mną. Obudziła się o 7:00 i mówi: "Mamusiu zobacz jaka ja grzeczna byłam, Mikołaj mi przyniósł prezenty". Po czym nawet ich nie rozpakowała tylko pobiegła do pokoju sprawdzić czy Maciuś tez grzeczny był:-D

Później wlazła mu do łóżka i zaczęło się rozpakowywanie paczek ze słodyczami. Młoda złapała za jajko niespodziankę a młody za haribo, następnie Lena wykupiła od Maćka drugie jajo paczką żelków. Ubaw z nich miałam nieziemski.

u nas szał prezentowy - ale HITEM była książniczka Skayla (My little pony) od Dziadka - Julka z Nią śpi, bawi się nono stop od wczoraj, powiem więcej Ona z nią nawet na kupę chodzi - miłość prawdziwa

Poskładaliśmy klocki cobi te z BP i nie było żadnych problemów z dopasowaniem klocków. Fakt w jakości wykonania samych klocków i instrukcji to im do lego daleko. Ale najważniejsze że chłopaków nie mamy:-DJeden ma samolot deugi helikopter i wspólne lotnisko;-)

Ogłaszam wszem i wobec że akcja perzent gwiazdkowy zakończyłam :-D:tak: Teraz tylko czekać na wigilię:-D

Aniam u nas prawdziwe stado koników wszelakich, a z tych dużych Julka ma jeszcze gadającą Pinky Pie i teraz tą skayle. Ale z żadnego innego prezentu który dostala nie cieszyła się tak jak z księżniczki

reklama
Lena w przedszkolu też jakiegoś konika dostała, ale matka bajek nie ogląda to nie wie co to za stwór i jak się zwie. W każdym razie duży jest i wygląda na oryginalnego, bo jakieś napisy ma:-D Kolor ma różowy, grzywę żółto-różowo-fioletową (takie włosy) i ma jeszcze różowy róg na głowie. Dołączone są do niego akcesoria w postaci grzebienia do włosów i 4 pary butów, a do tych butów takie ozdoby można wpinać. Młoda go uwielbia;-)

Do góry