reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Ja się czuję wypruta z kasy hehehe a Wy mi tu o promocjach :p

Nata- kiedyś jak mój tato ciągle z czymś dla dzieci przychodził (a był codziennie, więc lekka przesada), to go w końcu wprost spytałam, czy on chce, żeby dzieci cieszyły się, że dziadek przychodzi, czy dlatego, że coś przynosi. Po głębszym zastanowieniu wybrał drugą opcję. Czasem się łamie ;-) ale wolno mu, bo to jest czasem, natomiast już załapał, że najcenniejsze, co dla nich ma to miłość i czas. Pogadaj z tatą.

reklama
Aniez u nas tez juz Julka nie dostaje za kazdym razem prezentu, a były i takie sytuacje - sama Julka go zgasiła stwierdzeniem "dziadziuś co dla mnie masz" - to przestał, teraz szaleje jak są okazje świtą, urodziny, czy dzień dziecka. Z jednej strony to fajne, a z drugiej rozpuszcza mi ją.

Aniam co do tego konta to chyba tak zrobię, teraz Julka ma konto jako subkonto do mojego nr.

Nata teraz mają jakąś nowość włąśnie w PKo i całkiem fajne oprocentowanie jest , a konto jest darmowe :tak:
My mamy pko więc ciągle mi się reklamy wyświetlają . U nas dzieciaki też mają dodatek do naszego .

Maciek dostał dziś grającą polsko-angielską straż pożarną od babci a od niani elektryczny pociąg (świeci, tory ma i 2 wagony, na baterie jest więc sam jeździ) i dziecka nie ma. Ciekawe jak długo będzie się tym zachwycał;-)

Młoda spała dzisiaj ze mną. Obudziła się o 7:00 i mówi: "Mamusiu zobacz jaka ja grzeczna byłam, Mikołaj mi przyniósł prezenty". Po czym nawet ich nie rozpakowała tylko pobiegła do pokoju sprawdzić czy Maciuś tez grzeczny był:-D

Później wlazła mu do łóżka i zaczęło się rozpakowywanie paczek ze słodyczami. Młoda złapała za jajko niespodziankę a młody za haribo, następnie Lena wykupiła od Maćka drugie jajo paczką żelków. Ubaw z nich miałam nieziemski.

u nas szał prezentowy - ale HITEM była książniczka Skayla (My little pony) od Dziadka - Julka z Nią śpi, bawi się nono stop od wczoraj, powiem więcej Ona z nią nawet na kupę chodzi - miłość prawdziwa

Poskładaliśmy klocki cobi te z BP i nie było żadnych problemów z dopasowaniem klocków. Fakt w jakości wykonania samych klocków i instrukcji to im do lego daleko. Ale najważniejsze że chłopaków nie mamy:-DJeden ma samolot deugi helikopter i wspólne lotnisko;-)

Ogłaszam wszem i wobec że akcja perzent gwiazdkowy zakończyłam :-D:tak: Teraz tylko czekać na wigilię:-D

Aniam u nas prawdziwe stado koników wszelakich, a z tych dużych Julka ma jeszcze gadającą Pinky Pie i teraz tą skayle. Ale z żadnego innego prezentu który dostala nie cieszyła się tak jak z księżniczki

reklama
Lena w przedszkolu też jakiegoś konika dostała, ale matka bajek nie ogląda to nie wie co to za stwór i jak się zwie. W każdym razie duży jest i wygląda na oryginalnego, bo jakieś napisy ma:-D Kolor ma różowy, grzywę żółto-różowo-fioletową (takie włosy) i ma jeszcze różowy róg na głowie. Dołączone są do niego akcesoria w postaci grzebienia do włosów i 4 pary butów, a do tych butów takie ozdoby można wpinać. Młoda go uwielbia;-)

Do góry