reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
aniez - Lena wizytą będzie zachwycona, bo ona Kubusia - nazywanego przez nią Kacperkiem bardzo miło wspomina;-) Nie wnikam czym on sobie na tą miłość zasłużył:-D Tak czy inaczej fotele dzieciarnia dostanie dopiero pod choinkę.

aniam - poduch mamy dużo, więc jakieś tam sobie na nie rzucą i będzie git.

Dziadek, znaczy się mój Tata mi dziecko rozpuszcza :) świata poza Nią nie widzi (to super), ale kupując jej wszystko czego sobie tylko zażyczy rozwala mi system wychowawczy - dzisiaj musiałam go spacifikowac przy kasie aby nie kupił Ferbiego. Jego tekst - ale przecież Julka powiedziała, że chciała by go dostać.

Nata Aniam dobrze radzi :)
Ja miałam identycznie z moją babcia, a, pewnego dnia po teks id, ze Kuba coś tam chce, to trzeba dać, zapytałam wprost, czy jak będzie chciał np. skoczyć z okna, to mu pozwoli. I babcie przystopowalo :) ustalilysmy zasady, bo ja uważam, ze wiele można, ale dziecko łatwo rozpuścić i potem zonk.

Znalazłaś kuchnie?

Szukam jakiejś rodzinnej gry dla Alicji pod choinkę. Ona dopiero teraz pomału zaczyna się interesować puzzlami i grami. Więc czekam na propozycje.

Aniam, Aniez z tym mieszkaniem to dobry pomysł :),

Podobnie mowię Tatcie,o tym oknie, ale On uparty - ma ją jedną i więcej mieć nie będzie także puszcza wodze fantazji.

Aniez kuchni nie znalazłam - widziałam kilka w necie, ale jak to w necie pomacać nie mogę więc trochę dygam - bo jednak to mały wydatek nie jest, u mnie w Olsztynie nie ma :( także nie wiem, do Gdańska jakoś mi ostatnio nie po drodzę.

reklama
Do góry