reklama
Nata adidaski w twoim rozmiarze Przedmioty użytkownika top-moda2011 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
aniez
Fanka BB :)
Zgadzam się Cobi są złej jakości, tzn. np. nie trzymają wymiarów, mój R. profilaktycznie nie zbiera punktów na BP (mają jakieś tam specjalne na te klocki właśnie), coby go zakup nie korcił (raz składał stację benzynową COBI właśnie i prawie płakał).
U nas na tapetę weszła... kolejka... nie Tomek tylko kolejka... macie jakieś doświadczenia?
My teściowej kupimy coś "do domu". Obrus, pościel, poduszeczki, ona kocha takie rzeczy ;-)
U nas na tapetę weszła... kolejka... nie Tomek tylko kolejka... macie jakieś doświadczenia?
My teściowej kupimy coś "do domu". Obrus, pościel, poduszeczki, ona kocha takie rzeczy ;-)
Aniez ale punkty ogólnie chyba zbiera ? Bo ja za nie garki tefala biorę
Ja mam te cobi ze stacji
Szymek nie dawno dostał jakąś terenówkę , to się J pół godziny głowił jak dziada złozyć bo jakiś baran nie potrafił czytelnie instrukcji zaplanować . lego szymek każde składa a układanki z chima te większe nie są jakieś bardzo proste . Cobi autka nie był w stanie
Ja mam te cobi ze stacji
Szymek nie dawno dostał jakąś terenówkę , to się J pół godziny głowił jak dziada złozyć bo jakiś baran nie potrafił czytelnie instrukcji zaplanować . lego szymek każde składa a układanki z chima te większe nie są jakieś bardzo proste . Cobi autka nie był w stanie
A ja jestem happy, bo mi się udało za 40zł kupić manekin, taki: MANEKIN KRAWIECKI Zawsze chciałam taki mieć:-) No i fajowe spodnie wylicytowałam, niby używane ale są jak nowe. No i kurcze za duże na mnie są w pasie:/ Wrzucam, może którejś się spodobają bo za15zł + wysyłka, więc tanio. Vero moda świetne spodnie 29/32 38 M - 40 L (3680114584) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. aniez - Ty chyba takie ze ściągaczami nosisz z tego co kojarzę z fotek;-)
kittek - tej tapety jednak nie kupiłam, bo do zasłon by mi wzór nie pasował, także polowanie na tapetę trwa nadal.. Zasłony takie: EKSKLUZYWNE GRUBE ZASŁONY ~ ORNAMENT ~ szer. 1,5m (3694521455) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i dobrze, że mnie babka namówiła na więcej metrów, bo potrzebowałam 11,2 więc zakupiłam 12m a w ogóle nie pomyślałam, że tu jeszcze dopasowanie wzoru trzeba robić. Super sprzedawca o wszystko jednak zadbał, wysyłka następnego dnia, polecam, bo mają duży wybór firan i zasłon, porządne i tanie.
aniez
Fanka BB :)
Firany, zasłony... jak zwał bardzo ładne. Elvie koniecznie daj znać, czy dają się zawiesić na mokro, bo ja w przyszłym roku do wymiany właśnie "ozdób" okiennych się przymierzam
Co do spodni ze ściągaczem, to ja mam całą tłustą jedną parę i styknie. Poza tym ja bym się w tyłku utopiła w nich nie wiem, jak w pasie, bo licho wie, co oni rozumieją pod niskim pasem
Co do spodni ze ściągaczem, to ja mam całą tłustą jedną parę i styknie. Poza tym ja bym się w tyłku utopiła w nich nie wiem, jak w pasie, bo licho wie, co oni rozumieją pod niskim pasem
reklama
Elvie Aniez wysoka jak ja i z 32 to by sobie rybaczki na pijawki co najwyżej zrobiła
Ja też mam takie portki , ale 34 po długości a rozmiar normalne 38 , bo to z Hmu chyba .
Szkoda bo są fajne .
Aniez czy Ty jesteś pewna że chcesz firanki zmieniać ?
Kurde kasy jak lodu na to idzie
Ja też mam takie portki , ale 34 po długości a rozmiar normalne 38 , bo to z Hmu chyba .
Szkoda bo są fajne .
Aniez czy Ty jesteś pewna że chcesz firanki zmieniać ?
Kurde kasy jak lodu na to idzie
Podziel się: