reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Zgadzam się Cobi są złej jakości, tzn. np. nie trzymają wymiarów, mój R. profilaktycznie nie zbiera punktów na BP (mają jakieś tam specjalne na te klocki właśnie), coby go zakup nie korcił (raz składał stację benzynową COBI właśnie i prawie płakał).

U nas na tapetę weszła... kolejka... nie Tomek tylko kolejka... macie jakieś doświadczenia?

My teściowej kupimy coś "do domu". Obrus, pościel, poduszeczki, ona kocha takie rzeczy ;-)

Aniez ale punkty ogólnie chyba zbiera ? Bo ja za nie garki tefala biorę :-D
Ja mam te cobi ze stacji :no:
Szymek nie dawno dostał jakąś terenówkę , to się J pół godziny głowił jak dziada złozyć bo jakiś baran nie potrafił czytelnie instrukcji zaplanować . lego szymek każde składa :tak: a układanki z chima te większe nie są jakieś bardzo proste . Cobi autka nie był w stanie :no:

kittek - tej tapety jednak nie kupiłam, bo do zasłon by mi wzór nie pasował, także polowanie na tapetę trwa nadal.. Zasłony takie: EKSKLUZYWNE GRUBE ZASŁONY ~ ORNAMENT ~ szer. 1,5m (3694521455) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i dobrze, że mnie babka namówiła na więcej metrów, bo potrzebowałam 11,2 więc zakupiłam 12m a w ogóle nie pomyślałam, że tu jeszcze dopasowanie wzoru trzeba robić. Super sprzedawca o wszystko jednak zadbał, wysyłka następnego dnia, polecam, bo mają duży wybór firan i zasłon, porządne i tanie.

elvie identyczne wczoraj kupiłam do sypialni. Nawet wzór identyczny, tylko moje są cienkie, bo ja je raczej jako firany chciałam :-)

Firany, zasłony... jak zwał :p bardzo ładne. Elvie koniecznie daj znać, czy dają się zawiesić na mokro, bo ja w przyszłym roku do wymiany właśnie "ozdób" okiennych się przymierzam :)

Co do spodni ze ściągaczem, to ja mam całą tłustą jedną parę :p i styknie. Poza tym ja bym się w tyłku utopiła w nich :-p nie wiem, jak w pasie, bo licho wie, co oni rozumieją pod niskim pasem :cool2:

reklama
Elvie Aniez wysoka jak ja i z 32 to by sobie rybaczki na pijawki co najwyżej zrobiła :-p
Ja też mam takie portki , ale 34 po długości a rozmiar normalne 38 , bo to z Hmu chyba .
Szkoda bo są fajne .

Aniez czy Ty jesteś pewna że chcesz firanki zmieniać ?
Kurde kasy jak lodu na to idzie :(

Do góry