reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

aż zerknęłam co moja H w tym roku napisała w liście do Mikołaja....i tak:
1. klej i kredki
2. nowy kubek do herbaty z dziubkiem
3. rower taki jak ma Kama i Helenka (to koleżanki z ulicy)
4. wode z dziubkiem
5. jakąś lale śpiewającą :-D:-D:-D

I to są właśnie dziecięce marzenia :-) Kocham moje szkraby nad życie :-)

ja co roku piszę list do św. Mikołaja i co roku daję D, aby go wysłał...nigdy tam nie ma życzeń o rzeczy materialne (może czasem małe w poscriptum), tylko podsumowanie roku, wszystkich rodzinnych cudownych chwil, ale też tych trudnych i wnioski na przysżłość...jest też prośba o szczęście i zdrowie oraz o spełnienie wewnętrznych marzeń, duże dziękuję za to co mam i w co wierzę....M uwielbia te listy, sprawiają mu dużo przyjemności i co roku na ten list czeka i to jest zawsze najlepszy prezent dla mojego M...polecam jeśli chcecie zrobić co indywidualnego dla kochającej osoby, to naprawdę fajnie działa...

reklama
Zakochałam się ....ale ta cena :-(
Botki VENEZIA - 8083 Teq Nero | DAMSKIE \ Kozaki i inne \ Botki DAMSKIE \ Kozaki i inne \ Sztyblety Venezia - sklep eobuwie.plo hmmm.

aniez Ty się znasz. Oni robia jakieś promocje??? No i dużo mogą potanieć??? Za taką kasę to ja tylko pooglądać mogę hehehe, ale jakby była okazaja dorwać gdzieś po przecenie to hhhmmmm

Monia piękna ta twoja tradycja listów do mikołaja:tak:

Wronka śliczne. Kurcze ja przez te wyświetlające się na bb reklamy venezii zachorowałam na takie, na razie cena odstrasza, ale Aniam pisała, że 27 grudnia będą taniej:-)
https://www.venezia.pl/sztyblety-p-...=retargeting&utm_campaign=adpilot-retargeting

Kittek to nie BB wrzuca te reklamy to tzw. cisteczka wyłapują co ogladałaś i dostosowują neta do Twoich potrzeb :tak: Przykładowo jak ogladasz buty właśnie venezia to często te raklamy gdzieś zobaczysz . Mi butki też wyskakują .

Co do przecen jak chcecie ich buty w dobrej cenie to jak napisałam 27go grudnia o 10 stawiacie się pod sklepem . Gwarantuję niezapomniane wrażenia w postacie sporej liczby ludzi , bo cwanych chętnych na ich buty jest dużo . Przeceny są naprawdę spore , buciki kosztujące 450 zł zwykle tanieją do ok 230-270 zł :tak: ale też bardzo szybko znikają , tłumik jakby za darmo te laczki rozdawali . Rok temu z przyjaciółką byłam bo kozaki kupowała :tak: ale tak jest co roku , już jak w galmoku Warszawskim robiłam to tak było .
Powtórka z rozrywki jest 1 lipca .

U mnie już taka tradycja że z przyjaciółką tego dnia śmigam na zakupy .

ja dziś po zakupach he he karnisze , gipsy , farby , zasłony .
Najdroższe z tego wszystkiego karnisze i zasłonki o firankach któremusze uszyć na zamówienie to ja nawet nie myślę .
Roletę rzymską to któraś ma w domu ? zamiast firanek ?

Ostatnia edycja:
No to M. mam z głowy :-D a właściwie cała rodzina ma go z głowy :tak: dostanie od każdego samochodziki z serii Cars :-D a że kocha autka miłością wielką to dostanie łącznie... 11 samochodzików :eek:

A. dostanie hantle i płytę Huntera :-p
Dla J. mam problem ale koncepcja jest tylko muszę podylać do jakiegoś sklepu i obmacać ;-) Od mojej mamy dostanie grę SŁOWOSTWORKI :tak: od mojego brata klocki cobi z biedy ;-) jeszcze coś od nas i od teściów ale może się jutro wszystko wyjaśni :-)

Nie wiem co dla teścia i teściowej :sorry:

No to się zakupy rozkręcają. Ja na razie mam zabawki dla dzieciaków Mai, synka brata T i córki drugiego brata i mojego chrześniaka.
W tym roku święta spędzamy wszyscy razem więc musimy wymyślić prezenty jeszcze dla 10 dorosłych dodatkowo jeszcze jakieś upominki dla rodziny T bo w drugi drugi dzień świąt pewnie objazdówkę zrobimy, i jakieś winko i słodycze popakuję :eek:

Ja wam polecam buty od tego sprzedawcy (sporo ma śmiesznych butów z bardzo starych kolekcji, ale można coś fajnego upolować). Tylko jak byście coś chciały licytować to wrzućcie tu bo ja z kumpelą się kiedyś u innego gościa o tą samą rzecz licytowałyśmy:-D
Przedmioty użytkownika top-moda2011 - Obuwie - Strona 3 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wylicytowałam ostatnio geoxy dla T za 98 zł:-) o takie:
R322* GEOX BRĄZOWE SKÓRZANE BUTY MĘSKIE JESIEŃ 41 (3711979676) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

reklama
Do góry