reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
wronka - a ja szukałam grubych fajnych zasłon w pełni zaciemniających, bo do salonu na parter sa a rolet się jeszcze nie dorobiliśmy;-) Wrzuć swoje jak powiesisz, moje póki co u krawcowej się szyją. aniez - one takie ciężkie, że prasować ich nie trzeba, wcale się nie gniotą. aniam - ja niższa od Aniez chyba nie jestem 172cm mam i na mnie te 32 na długość są ok, tylko za duże. Kamili jutro wcisnę najwyżej, bo jej się podobały. A kasa na zasłony i firany faktycznie straszna idzie, słów brak.. szczególnie jak się zapragnęło mieć okna na maxa szerokie i wyższe niż standardowe:/

Elvie to ja sobie u Ciebie na żywo oglądnę te zasłony :)
Co do wzrostu, to mam dokładnie 172 :)ale spodnie nosze długości 33 zaś do obcasów to i 34. 32 wyglądają przykrótko.

Ja generalnie też 34 noszę, ale te są 32 i są ok gdyby nie ich obszerność;-) aniez - odbieram w piątek, zapraszam!

Gdyby nie ich obszerność i przykrótkość, to ja bym się może i zastanowiła :p ale w sumie tanie strasznie, więc może po prostu dorzuć parę groszy i daj do zwężenia :p ja tak robiłam, babka mi cudnie zwężała portki, jak ja sobie chudłam i dzięki temu nie zbankrutowałam na ciuchach :-)

Ja 32 to mam do łydki :-D:-D

Buhahahahahaha... dobra jesteś :-) ale Ty kochana masz długie giczki :-)

Ja tu weszłam w sumie po co innego, szukałam ostatnio koszulek czarnych dla chłopaków, a jak wiadomo w sklepach króluje niebieski i róż. Ale znalazła, przyszły, gatunkowo SUPER! Więc jak będziecie szukać czarnych koszulek, niekoniecznie dla dzieci (chociaż body też mają) to polecam:

Czarne ubrania z nadrukiem dla całej rodziny. Czarne body, śpioszki dziecięce, koszulki. - Family In Black

Realizacja piorunująco szybka, do tego jeśli chcecie, zrobią Wam nadruk. Widziałam, że mają też koszulki w innych kolorach:

Body i koszulki dziecięce z nadrukiem Sosnowiec

są bardzo fajne puzzle w biedronce po 19,90 - puzzle gigant.

Olka te wielkie to układała mając nie całe dwa lata .
te co miałam już dawno oddałam dalej :tak:

Nata nie wiem z jakiej firmy kupujesz spodnie , ale co Ty z nogawką 34 robisz przy takim wzroście ? Ciągniesz za sobą ? Oczywiście żartem to potraktuj , ale te spodnie co nie raz kupuję to na mnie są do ziemi , a ja wieża jestem .
No chyba że jak Aniezowa latasz na szczudłach .

reklama
Do góry