reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Agnieszka ja bym też kupiła to , jeśli on chce to :tak: Tym bardziej że nie są jakieś mega drogie zaczynają się od ok 30 zł w górę . Możesz kupić małego a do tego coś innego . też uważam że jesli jest to możliwe dziecko powinno dostać to co chce , żeby potem nie było zawiedzione :tak: - jeśli oczywiście nie jest to wymysł za 500 zł , bo mój Szymek i takie lego by chętnie przytulił .
U nas też jest chima , bo cała grupa bawi się chima :tak: jest popularne w przedszkolu obok panują gormity :tak: tak jak u dziewczynek monster lalki .
Przypomnij sobie za naszych czasów modę na gumę do skakania czy inne wynalazki cała szkoła miała to samo :tak: zbieranie karteczek , nalepek czy inne cudo . wiec ciężko porównać bo to były tanie rzeczy , ale i czasy były inne .

Aniez buty piękne , czy Ty chcesz mnie zabić ja się pytam ?

reklama
co do prezentów, u mnie nie ma raczej problemu, Wercia chce 150 lalkę na razie, a B wszystko co związane z "Tomkiem" albo autami. Moje TV oglądają od czasu do czasu, na kompie też siedzą aczkolwiek rzadko, raczej ostatnio grają na x-boksie albo wszyscy gramy :-), dzięki temu mamy ruchu co nie miara, nieraz aż spoceni jesteśmy hehehe, a mnie zadyszka łapie :-)

Aniam - Pokochałam te buty - pokochałam je i muszę je mieć - ja o ile są rozmiary na takich pomykam co dnia :)

ja to ciąta z metra jestem (jak to mawia mój Tata) więc jakoś cm trzeba sobia dodawac, a kapeluszy nie znoszę

aniam - buty ładne, ale ja myślę podobnie jak Wronia. One będą się pięknie prezentować na kimś kto sprawia wrażenie smukłego, lekkiego, a nie na mnie. Kittek by cudnie w nich wyglądała.

Tak jakoś mi w reklamie te buty wyskoczyły . ale ładne są , ja bym się zabiła :-D

Wronia a małolat sobie radzi na x-boksie / w co tam gracie . Bo zastanawiam się za jakiś czas czy nie kupić . Sama lubię :-p

Botki. BOSKIE!!!! I pieknie na kazdym, kto zbyt masywnych lydek nie ma, ale to wszystkie botki.

Zielona przelukałam dopiero dziś Twoje linki aparat rewelka , roszpunka też - Olka wiem że by taką chciała , tylko u nas ok 120 zł kosztuje , a i do 150 dochodzi nie raz
no.gif.pagespeed.ce.QLivJ0gNZF.gif
Aniam, to moze Ci wyslac? Ten link, ktory wklejalam to ze stanow chyba, u nas widzialam ja za 20 (chyba) plus 13% tax, ale wlasnie wypatrzylam taki zestaw Disney Princess - Little Kingdom Deluxe Gift Set - Rapunzel - Mattel - Toys"R"Us, jest super, tylko teraz nie ma na stanie :baffled:, ten tez daje rade Disney Princess - Rapunzel Royal Style Studio Playset - Mattel - Toys"R"Us i cena swietna i ta jest fajowa, bo wiecej wlosow zmienia kolor Disney Princess - Colour Magic Brush Rapunzel Doll - Mattel - Toys"R"Us, a tu jakas z doczepkami Disney Tangled Rapunzel Fashion Doll | Walmart.ca. W sobote, albo za tydzien wybiore sie do Winnersa (odpowiednik tkmaxx) i moze beda te lalki i aparat.

wrzucam wam linka z tchibo, niektóre ceny zaporowe, ale są też całkiem normalne :)
Mi się mnóstwo rzeczy podoba i zastanawiam się nad tą bluzą polarową w skandynawskie wzory:
Tchibo.pl | PAYBACK

Botki piękne, ale wyobraziłam sobie siebie w szkole jak lecę w nich z góry na dół ( oj uczniowie mieliby ubaw:-D).

Zielona - fajne te zestawy z Roszpunką.
ulka ostatnio stwierdziła Mamo mów mi Roszzpunka - zapytałam czemu - jak to czemu przecież mam długie włosy :)

reklama
Kittek- w zeszłym roku naprawdę fajne rzeczy były w Tchibo w grudniu.

Dzieci wczoraj pisały listy do Mikołaja i Kuba doszedł do wniosku, że skoro ja mu na deskorolce nie pozwolę dylać po domu, to on chce deskorolkę na urodziny a zamiast tego pod choinkę chce Wyścigówki z Lego:

https://www.google.pl/search?q=wyśc...7X7Aa3toGYDQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1280&bih=859
Małego elektronika i Dzieci z Bulerbyn :p

Zaś Bartek chce śmieciarę- to da się załatwić, bo fajne auta ma Bruder i posadzę go przed kompem niech paluszkiem pokaże co ma być:
ZABAWKI DROGOWE - UŻYTKOWE | Sklep internetowy - tylko markowe zabawki, Bruder, Siku, Klein

Dzieci z Bulerbyn (buhahahahaha... wpływ brata) i czerwony helikopter...
No i Zonk- fajny czerwony helikopter poszukiwany. Zdalnie sterowanych są trzy tony, ale takiego to ja nie chcę :p
Jakbyście coś widziały, to poproszę :-)

Do góry