Agnieszka ja bym też kupiła to , jeśli on chce to Tym bardziej że nie są jakieś mega drogie zaczynają się od ok 30 zł w górę . Możesz kupić małego a do tego coś innego . też uważam że jesli jest to możliwe dziecko powinno dostać to co chce , żeby potem nie było zawiedzione - jeśli oczywiście nie jest to wymysł za 500 zł , bo mój Szymek i takie lego by chętnie przytulił .
U nas też jest chima , bo cała grupa bawi się chima jest popularne w przedszkolu obok panują gormity tak jak u dziewczynek monster lalki .
Przypomnij sobie za naszych czasów modę na gumę do skakania czy inne wynalazki cała szkoła miała to samo zbieranie karteczek , nalepek czy inne cudo . wiec ciężko porównać bo to były tanie rzeczy , ale i czasy były inne .
Aniez buty piękne , czy Ty chcesz mnie zabić ja się pytam ?
U nas też jest chima , bo cała grupa bawi się chima jest popularne w przedszkolu obok panują gormity tak jak u dziewczynek monster lalki .
Przypomnij sobie za naszych czasów modę na gumę do skakania czy inne wynalazki cała szkoła miała to samo zbieranie karteczek , nalepek czy inne cudo . wiec ciężko porównać bo to były tanie rzeczy , ale i czasy były inne .
Aniez buty piękne , czy Ty chcesz mnie zabić ja się pytam ?