Aniam- buhahahahaha... z lego zaszalałaś
Kuba złożył zamówienie na deskorolkę i książki "Dzieci z Bulerbyn" i "Pinokio" jestem jak najbardziej za
Bartek też chce książki (oni kochają "czytać") i muszę pomyśleć nad czymś "ruchowym", bo jak Kuba dostanie deskorolkę, to ten też coś musi
Także ja chyba dziewczynom nie pomogę, bo kupuję książki może jeszcze jakaś gra się pojawi, ale nie wiem. Lego też pewnie będziemy rozważać.
Ja sobie w tym roku po raz pierwszy odłożyłam kasę w ciągu roku więc też jakoś mnie ten wydatek nie przeraża
Hulajnogę kup .
Ja tam kocham lego , a dwa że szymek sam wszystko składa bez problemu .
Także rozwala bierze instrukcje i naprzód .
A że przy tym siedzi spokojnie i się skupia nie żal mi jakoś na lego gotówki .
Ola też buduje .
Moje dzieciaki posiadać książek na własność jakoś nie chcą , ale biblioteka to jest hit , z czego się bardzo cieszę .
Chociaż tutaj nadrobię
Aniam moja tego konika też chce, jak zobaczyła go w sklepie to nie chciała odłożyć na półkę.
Do tego reklamy mieszają dziecku w głowie i zakochała się w piesku Samby, ale jak zobaczyłam cenę to szybko jej to wybiłam z głowy.
Na Mikołaja prezent się nie zmienia i ma być barbie syrenka.
Dla Leona już mam, kupiłam mu kulę hulę na mikołaja oraz taką małą perkusję pod choinkę i na tym koniec.
Jak zwykle mam problem z chrześnicą, bo nigdy nie wiem co jej kupić. W ubiegłym roku była średnio zadowolona z grzybobrania na mikołaja Stwierdziła, że gra jest nudna. Poza tym ma wszystko.
Ale zastanawiam się nad tym, doradźcie czy to dobry prezent dla 5latki
Dumel EDUKACYJNA MATA MAPA SWIATA MÓWI PL/ANG 6+ (3661999438) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Maonka mapa jest super , bo widziałam , ale jak dzieciak rozpuszczony co ma wszystko i gra się nie podobała . To i z tym może być zonk . jest taki typ dzieci co mają miliony zabawek i każdą kolejną mają w nosie i tyle .
piesek dla mnie bez szałyu , macałam , bawiłam się , miałam kilka w pracy . Zabawka ładna , ale niestety na chwilkę - mamy podobnego kota i kurz zbiera .
Olka się konikami bawi dlatego ten konik , bo ona ciągle do nich wraca , więc tu nie ma problemu . Ten duży koń rok temu kosztował 150 zł bo był szał , teraz staniał do uważam normalniejszej ceny więc mogę kupić .
Oczywiście w zamian wszedł inny badziew który za chwilkę trafi do reklam .
MZK Księżniczka Twilight Sparkle My Little Pony (3673701260) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.