reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Mamusia- tylko, że Kuba z 128 już wyskoczył, my teraz szukamy polaru i ewentualnie bezrękawnika w rozsądnej cenie na 134 :-)
Ale dzięki za pamięć :-)

Zaopatrzyłam się dziś w kurtkę/płaszcz na zimę. Zobaczyłam tydzień temu w orsay-u i tak mi się spodobał ,że przez tydzien o nim myslalam heheheh. U mnie to norma jak coś mi się spodoba to koniec:-), no ale przynajmniej nie będę już marzła zimą :-). Jeszcze tylko komin i czapke musze sobie kupić i jak się opatule to tylko oczy będzie widać hehehe.

aniez chyba mi się nie uda pochwalić :-), bynajmniej nie teraz hehehe, bo nie ma na stronie orsaya tego płaszcza. Także może jak już zimno się zrobi to kiedyś jakąs fotkę zrobię:-)

My dziś trochę zaszaleliśmy na zakupach z rabatami. W dwóch sklepach były nawet promocje na dzień nauczyciela- tego jeszcze nie grali;-) W top secret do końca tygodnia -30% na wszystko, a w grey wolf- -50% na drugi produkt. Sukienki z grey wolfa uwielbiam i polecam. Chciałam wam wrzucić link, ale nie ma ich na stronie, jedna jest w takim delikatnie sportowym stylu, a druga etniczna.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry